Küçük bir ilçede ikamet etmekteyim boyumun uzunluğundan ötürü tanıdık tanımadık herkes bir alaycı tavır sergiliyor herhangi bir konuda yardım veya danışmanlık isterken ciddiye alınmama durumuyla karşı karşıyayım. Aslında kendimi gayet başarılı bir şekilde muhataplarıma ifade edebiliyorum. yardım etmeyi çok seven birisiyimdir. Ama çoğu zaman bir topluma girerken verdiğim selam bile havada kalıyor.
Bayram, seyran beni anmayıp işi düşünce anımsanan olmak beni çok üzüyor. bu durumlardan ötürü sosyal çevre veya hayat arkadaşı edinmeye çekindim içime kapandım terslenir, dışlanır hor görülürüm korkusu ile yalnızlığımla başbaşa kaldım. Boşver kafana takma dışında fikir ve önerilerinizi alabilir miyim?
Bayram, seyran beni anmayıp işi düşünce anımsanan olmak beni çok üzüyor. bu durumlardan ötürü sosyal çevre veya hayat arkadaşı edinmeye çekindim içime kapandım terslenir, dışlanır hor görülürüm korkusu ile yalnızlığımla başbaşa kaldım. Boşver kafana takma dışında fikir ve önerilerinizi alabilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer