güzel bir kız olduğumu düşünüyorum bacak boyum gövdeme oranla da diğer kızlardan daha uzun olduğu için beğenilen bir fiziğim var ama kısayım bana örnek göstermek için birilerini anlatıyolar yok kız çok kısa sen iyisin falan diye vücudu orantısız olduğundan heralde sonra bir bakıyorum kız benden uzun ya da aynı boydayız iyice özgüvenimin içine ettiler
Cevabın nedir?
Az önce benzer cevap verdim kopyala yapıştır yapacağım.
www.kizlarsoruyor.com/.../q5123323-bir-kadinin-uzun-boylu-olmasi-cok-onemli-bir-arti-mi
Sevgilim bana göre kısa ve tercihimde benden kısa olması. Ki ben sevdiğin zaman boyun kilonun önemli olduğunu düşünmüyorum, sonuçta sevgilisinden ayrılıp diyetlere girip salonlarda boncuk boncuk terleyip çok yakışıklı veya çok güzel insanlara dönüşenler de var. Yeter ki sevgi güçlü olsun. Boyu, kiloyu hallederiz...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSağlık mı daha önemli boy mu? Eğer mümkün olsaydı ben boyumla senin sağlığını takas etmek isterdim. Sen sağlığının kıymetini anlamadığın için boyuna takmışsın. Ya hasta olsaydın o daha mı iyiydi?
22 Yorumla- +1 yıl
eig için teşekkürler ;)
Soran+1 yılRica ederim sağlık kesinlikle daha önemli 😊
+1 yılbenim boyum da 1.60 yok 58 59 falan bir arkdaşım var 1.80 güzel de kız ama özgüveni biraz düşük sevgilisi bile olmadı boyu benim ona göre daha fazla oldu ve hepsi de uzun boyluydu önemli olan boy değil özgüven ve bakım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden daha uzun boyluların yanında bazen özgüvenim düşüyo :( sen Nasıl sürekli özgüvenini koruyabiliyorsun
- +1 yıl
Çünkü miniler en çok bize yakışıyor topuklu giysek de boynumuz dengeleniyor inan bana uzun olan arkadaşım topuklu da minide falan çok sıkı tı çekiyor herkes ona zaten uzun sun giyme ne gerek var falan diyor topuklu giyince çoğu erkekten uzun oluyor ben seviyorum yani minik olmayı
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana önüme gelen laf ediyor, gülüp geçiyorum.
Tabi bıktım ama takmıyormuş gibi davranıyorum.
Boyun kaç?36 Yorumla
Soran+1 yıl155 156 falan
- +1 yıl
Tamam o zaman benim gibi yap işte.
Soran+1 yılTakmıyormuş gibi yapıyorum ama içerden çok takıyorum sinirleniyorum
- +1 yıl
Kilon yerindeyse ve çocuksu durmuyorsan eğer şanslısın.
Soran+1 yılKilom yerinde çok şükür ya küçük gösteriyorum ama çok değil 18 falan
- +1 yıl
Ee o zaman neyini dert ediyorsun, hiç takma kafaya gayette iyisin👍
Mesela ben 13-14 göründüğüm için takıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
karşı cins için boy önemli değildir erkekler için.. kız güzelse iş bitmiştir.. güzelse ve hatları da belirginse.. kısaysa boyun topuklu giy.. bunu da biz öğretmeyelim. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılTopuklu giyince de yanımdakilerden kısa oluyorum o yüzden sevmiyorum topuklu ayakkabı fiziğim güzel giyimime falan da dikkat ederim
Soran+1 yılMuazzam bişey değilim tabi ama çirkin de değilim topuklu ayakkabıyı düşünmeye başladım hem havalı da oluyo topuklu 🙃😊
+1 yılNe kadar basit bir problem bu, bence haline şükret. Herşeyi kompleks haline getirme kendine zarar verirsin millet umursamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle finaller yaklaşıyor çalışamıyorum bile
- +1 yıl
Egitiminde ve Hayatında Allah yardımcın olsun kardeşim, Bak Hayat dalga misali akıp gidiyor bir yerlere varacak herkes eninde sonunda. Sagligimız yerinde en azından bu da birşey benim de boyum küçük ben de takiyorum kafama ama yanlış. Bir zamanlar Zengin multimilyoner biri varmış evleri yatları katları eşleri say say bitmezmiş ama böbreklerinden hastaymış demiş ki bir su içmek için nelerimi vermezdim. O yüzden once sen kendinin degerini bil sonra insanlara itimat et
keske kısa bı kız arkadasım olsa ama bende deve gıbıyım 190 ım :(
18 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu 1.90 olmak istiyo şanslısın
Soran+1 yılBen yanaşmam çünkü benim 2 katım ama uzun boylu kız arkadaşlarım erkek bizden iri olsun bizi sarıp sarmalasın diyorlardı bence sen onlara yanaşamıyosun
Soran+1 yılKısa boylu kızlar senin yanında kendini kötü hisseder ama çok ufak tefek kalır
Soran+1 yılHayırlısı Allah gönlüne göre verir inşallah
Sıkıntı yapma kendine benimde çenem önde ama aklıma bile gelmiyor önemli olan karakterin güzelliği.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun çaresi var ama bir ortodontiste gözüksene
Benim eşimde kısa boylu ve bunu hiç sorun etmiyorum. Önemli olan arkadaşlarının veya çevrenin sana ne dediği değil, Evlenip yuva kuracağın insanın sana nasıl yaklaşacağı. Bence hiç sorun yapma. Önemli olan sağlık. Allah esirgesin, kör ya da topal olsaydın yine şikayet edecekmiydin?
10 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. boyun uzun ya da kısa olmasını inan senin kadar karşı taraftaki kişi dert etmez kendini gelitirebilceğin yönlerine odaklan
12 Yorumla
Soran+1 yılUzun erkekler de bakıyo benimle ilgileniyor ama yakışmayız korkusuyla kimseye bakmıyorum okuduğum bölüm iyi çok şükür ama
+1 yılBu takinti gecmek bilmiyor malesef. Ve takintisi olmayanlar da anlamiyor bizi.
Ben bunum icin ameliyat oldum. 6 cm uzadim.
Kisa kizlar yine kabul gorse de kisa erkekler saf disi birakiliyor genelde. Tabi yine takinti takintidir..010 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat ne Zaman oldun
- +1 yıl
Yaklasik 10 ay oldu.
1.62 ydim. 1.68 oldum.
İstanbul'da oldum.
Soran+1 yılZor oldu mu
- +1 yıl
Ilk iki ay zor oluyor ama sonra sadece yeni oluşan kemiginizin kaynamasini bekliyorsunuz. E ne yapalim gulu seven dikenine kaptirir.
Siz de cok takintili misiniz?
Soran+1 yılDönem dönem takıyorum ama bu takıntı kesinlikle çevremdekilerin suçun
Soran+1 yılUzun süre ayakta durmanı etkiliyo mu ya da yaşlandığında problem olurmuymuş
- +1 yıl
Kemik bir kez kaynadiktan sonra sapasaglam olur. Omur boyu normal ve serbest yasarsin. Evet bu takinti daha cok cevremizin bizi kisa bulmasinin neticesind olusuyor. Ama tek care ameliyat malesef.
Soran+1 yılSorun olmazsa özelden size birkaç şey sorabilir miyim
- +1 yıl
Problem olmaz tabi. Elimden geldigince tecrubem olcusunde cevap vermeye calisirim.
- +1 yıl
NE ameliyatı oldunuz bende olmak istiyorum? Ve hangi bölümde oldunuz yani ortepediye falan gittiniz mi? Lütfen cevaplayın 🙏
boşver sen onları, türkiyede zaten genel bir şey bu. hem ne kadar boyun?
17 Yorumla
Soran+1 yıl155 156 falan
Soran+1 yılAma ortamlarda genel olarak en kısa benim
Soran+1 yılGüzel giyindiğimi söylerler bakımlıyım saçımı da şekillendirmeden dışarı çıkmam ama topukluya alışamadım
Soran+1 yılTakmamak elde değil ki :/ sanki boyum yüzünden birisiyle sevgili olursam beni terkedermiş gibi geliyo başka bir kız için
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. yaa kızların boy takıntısını hala anlayabilmiş değilm siz niye takıyorsunuz bunu yanınızdaki erkeğin uzun olması lazım ee daha ne isitoyrsunuz.
114 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyo işte erkek uzun olunca da uyumsuzsunuz safsataları yapıyorlar
Soran+1 yılO kadar fark iyi değil tabiki ben 1.90lık adama bakmam zaten
Soran+1 yılSenin boyun kaç
Soran+1 yılSenden kısa kız çok
Soran+1 yıl155 156 falan
Soran+1 yıl190a bakmıyorum zaten ama 180 civarı olup biraz göbeği olan birinin yanında da komik duruyorum çevremde böyle biri var ama komik olursunuz diyorlar
Soran+1 yılBilmiyorum ya alışkın değilim topukluya en fazla 5 6 cm giyebiliyorum
Minyon tipli kızlar daha güzel ve çekici bence avantajlarını kullan
18 Yorumla
Soran+1 yılAvantajlarım ne
- +1 yıl
Herzaman yaşından genç gösterirsin uzun olsan her erkekle birlikte olamazsın boyuna göre erkek bulamazsın ama erkek senden uzun olsada fark etmez çok rahat olabilirsin en onemlisi giyinmeyi bilirsen vede kadınlığını kullanırsan peşinden koşturmucan kişi kalmaz artı minyon kızlar daha sempatik ve sevimli😊
Soran+1 yılSağol ya bu avantajları bir erkekten duymak iyi geldi. 😊
Soran+1 yılBoyum 155 156 kilom da 46 civarı
Soran+1 yılİnşallah öyle olur 😊
+1 yılYaa ben de acayip takiyorum boyu ama Allah sana zeka vermiş bölüm iyi diyorsun ben de ikisi de yok :(BOLUM NE Merak ettim istersen mesaj atabilirsin ben dışarı çıkmak istemiyorum boyum yüzünden
01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atayım buraya yazmayayım
ya bende sizi anlamıyorum ülkede açlık var kız görünce abazaların ağzının suyu akıyor ne deseniz yapacak tipler var özgüvenim yok diyolar
029 Yorumla
Soran+1 yılÖnüme gelene bakmıyorum belli bir eğitim seviyesi olmalı
Soran+1 yılGiderim var ama boydan kaybediyorum kimseyle kendimi yakıştıramıyorum erkekler bana çok uzun geliyo
Soran+1 yıl155 156 falan
Soran+1 yılYanına yakışmadıktan sonra karşımdaki beni beğense ne işime yarar
Soran+1 yılBilmiyorum insanlar buna çok önem veriyo
Soran+1 yılBenim daha önce hiç sevgilim olmadı düşünmedim açıkçası
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum
Soran+1 yılKafama göre biri çıkmadı olsun istediğim birkaç kişi oldu ama 2 3 konuşmada soğudum olmadı
Soran+1 yılEskiden kızlarla çok muhabbeti olmasın içki içmesin eğitim seviyesi iyi olsun görüşlerimiz benzer yapıda olsun istiyodum artık ne istiyorum emin değilim düzgün dediğim tipler çok farklı çıktı şimdi rahat biri olsun en azından ne olduğu belli olur öyle düşünüyorum
Soran+1 yılSevgili aramıyorum bu sitede
Soran+1 yılTakip ettiğin 28 kızla da mı devamı gelmedi 😏
Soran+1 yılSonuçta takip ediyorsun ama ben konuşup konuşmamana bakmam
Soran+1 yılSeni tanımıyorum niye kıskanayım
Soran+1 yılMalesef bu siteden kimseyle konuşmuyorum
+1 yılbenimde boyum kısa ama yapacak bir şey yok. bende hakkımı öbür tarafta laırım artık...
10 YorumlaBir sey soylıyımmı boyun uzun olup salak kalıcağına boyun kısa olsun akıllı ol kocanı evini sevgilini memnun et
10 YorumlaDiğer konusunda 840 cevap paylaştı. düşünme ve yüzsüz ol ozmn kimsenin dediğini takmazsın
10 Yorumla165 in altindaki kizlar bildigin cuce 165 170 arasi kisa boylu 170 175 normal 175 sonrasi uzun Ben 170 in altindaki kizlara velet diyip geciyorum umrumda degiller
02 Yorumla
Soran+1 yılboyum kısa zaten ama gerçek hayatta ben de sana bakmam eğitim seviyesi kariyer de önemli sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen gene iyisin bayansın topuklu ayakkabı ile uzarsın ben napacam 160 boyumla
10 Yorumlakısa boylu onca ünlü var erkek kadın...
13 Yorumla
Soran+1 yılBen ünlü değilim ünlülerbir şekilde kapatabiliyoboyunu
Soran+1 yılDiğer insanlara belli etmiyorum zaten ama kendi içimde özgüvenim sarsılıyor
Diğer konusunda 736 cevap paylaştı. Yüzün güzelse gerisi problem değil
10 Yorumla
+1 yılAcil bana ulaşır mısın birşey sormam gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılgerçeklerle yaşamayı öğrenerek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol bol kitap oku gelistir kendini
20 Yorumla
+1 yılBoyun kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl155 156 falan
- +1 yıl
E idealsin Türkiye şartlarında. Abartmaya gerek yok bence
Soran+1 yılBenim çevremde uzun boylu genel olarak insanlar
- +1 yıl
Olsun be güzelim. Senin de onlara göre bir artın vardır mutlaka.
+1 yılbenım gıbı ol :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSen nasılsın 😊
kaç ki boyun?
01 Yorumla
Soran+1 yıl155 156 falan
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi