157 hiç hoşuma gitmiyor açıkçası bir yere kabul etmiştim ama yine başladık🥹
3 ay
Tarlanın, tarlanın, eve yakını kadının yere yakını, lastik alıyorsan pirelli kadın alıyorsan bir elli Elmanın iyisi kasada, Kadının iyisi kısada olur
Güzel Ebru, seni öyle tatlı hayal ettim ki boyun gerçekten en son takılacağın şey olur 🫶✨ Kısa boy bazen avantaj bile oluyor, stil oyunlarını daha rahat taşıyorsun. Ben de çevremde bu konuda çok takılan kızlar gördüm, hepsi kendini sevmeye başlayınca ışığı bambaşka oldu. Sen de aynısını yapabilirsin; duruşunu, enerjini ve tarzını güçlendirdikçe özgüvenin yerine oturur. Sen zaten çok değerlisin güzellik 🌸💖
Cevap
11Cevap
Minyon kızlar her zaman çok güzel oluyorlar kafana takma çünkü devede de boy var eşeğin arkasında gider. Hele kadınların uzun boylusu sorun oluyor
153 ler falan var yani 160 sayarsak fena değil. Sürekli basket hareketleri yap belki 24 üne kadar 0.5 cm uzama ihtimali olabilir
Sanki tüm kızlar 1.80, boy ortalamamız belli zaten neyin obsesyonu bu
Evet doğru söylüyorsun bacım çok haklısın da işte benim canım
Çok daha güzel çekici ve yaşını göstermez şanslı sın böyle düşünüyorum
Kısacık minyon hatun olmak önemli bir artı, çok da sevilir.. uzun olunca ne olacak sanki?
kimseye kabul ettirmek veya yaranmak zorunda değilsin.
156 ama sen sukret kilon az gibi benim 64 kilo Cok kotu duruyor
Üzülme Eğer kilon fazla değilse bir kadın için ideal boydasın
157 boy mu? 😍😅
Benim için VIP kul olan 2 kadın tipi var.
1- Minyon kadınlar
2- Geniş basenli kalçası olan kadınlar 😍🙈
Bende 164um ve kendimi cok uzun hissediyorum. Keske ben 157 olsam 😂😂
Keşke senin boyunda olsam
Keske bende ssnin boyunda olsam 🥲
Ya sen benim gibi ergen de değilsin bence niye kısa olmak istiyorsun
Minyon daha guzel ve sirin bence. Bide erkeklern ortalamasida cok uzun degil. Gelecekteki esim benden uzun olsun isterdim ama neredeyse cogu erkekle hemen hemen ayni boyda oluyorum. 168 170 olanlarla.
Kadınlar boyu onemesemesine gerek yok be bence erkekler zaten minos seviyor genelde
Senden kısalarıda var ya daha kısa olsaydım de.
Bu daha beter kanka ama ne biliyim ya bir üzüldüm bugün yarın geçer belki
Boy uzatma ameliyatı ol
🤣🤣🤣
Kadının kısası makbuldür kafaya takma
Kısa boylular Seksi oluyor
İyisin dert etme
Ne iyisi ya
Minyon kadın çok sevilir hiçç takılma
Minyon kadın iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?