+1 yılAçıkçası bende o tip arkadaşlardanım. Sen daha neden böyle duruma düştüğünüzü tam söyleyemiyorsun demekki var birşeyler onlar da öyle düşünüyor. Genelde gözleriniz kör oluyor sonra dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyorsunuz. Yanlışını görmüşler senin yanlış bir ilişki içinde olduğunu anlamışlar sana değer veriyorlar ki bu kadar büyük bir tepki veriyorlar. Anlaşılan dinlemediğin için bu tepki yaşa ve gör diyorlar. Bende çoğu zaman arkadaşlarımı uyardım kimisi boşuktaydı karşısındakinin nasıl biri olduğunu görmedi, kimisi görmek istemedi ama dönüp dolaşıp hep benim dediğime geldiler. Sadece arkadaşlarımın sevgililerine değil kendilerine de yanlış yapınca tepki verdiğim oldu. Misal bir arkadaşım sevgilisini aldatıyormuş hemde defalarca yapmış bunu ilk inanmadım sonra kendim gördüm. Sevgilisini hiç tanımama rağmen o kızla bir daha asla konuşmadım. Yüzüne bile bakmadım. Onun hayatı evet ama biz de böyle insanları hayatımızda tutmak zorunda değiliz değil mi? Arkadaşların dayanamamış ve senden uzaklaşmışlar hakları var çünkü bu da onların hayatları
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu durumda hani birbirine yapışık bebekler vardır ayırma ameliyatı sonunda birisi ölür maalesef ona benziyor sadete gelicek olursam bir tarafı feda etmek zorundasın ortası kalmamış ya sevgilin ya arkadaşların 2 tarafıda ölç bir ç tart kararını ver bunları yaparken şunları baz alabilirsin baya yardımcı oluyorlar : iki tarafın bunca zaman yaptığı fedakarlıklar tavırları senin hayat projene göre hayatında ne zamana kadar olacakları ve ne zamandan beri varlar hayatında bunları göz önüne al sevgiline gelincede zarf at sürekli evlilikten konuş birşeyler aldırmaya çalış sana vendiği değeri öğrenmeye çalış işte ortamlarda sana nasıl davranıyor şaka altından gömüyormu yoksa yüceltiyormu mesela buda verdiği değeri kısmen gösterir huyunu öğren sonra verirsin kararını zaten gönülmü eğlendiriyor ciddimi anlaman biraz zaman alabilir acemiysen bu konularda 5 6 ay yap sen dediklerimi sonra evlenilecek gibimi değilmi belli olur.
00 Yorumla
Belli ki sevgilin zamanında seni çok üzmüş. Onlara bu konuda epey dert yanmışsın. Sana uygun biri olmadığını görmüşler ve ayrılmanızın daha doğru bir karar olduğunu düşünmüşler. Belki seni bir daha onunla olmaman konusunda ikna etmişler. Sen de onca emeklerine rağmen onların fikirlerini önemsemeyip dönmüşsün. Aynı şeylerin yaşanacağını ve üzülüp onlara gidip aynı dertleri yanacağını bildikleri için uzaklaşmış olabilirler. Aksi halde seninle konuşmayı kesmelerinin başka mantıklı açıklaması yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu çok açıklayıcı oldu. Çok teşekkür ederim 🙏 bazı arkadaşlar da senin anlattığını anlatmaya çalışırken o kadar tersleyerek yazmışlar ki anlayamamıştım
+1 yılBurda yazanları boşver gel ben sana bir konuşma yapayım
Öncelikle dediğin gibi ama bence fazla sürmez ama umarım hayırlısı olur hakkınızda kardeşim sevgilinin o konuşmayı kesen arkadaşlarına karşı bir yanlışı olmuş bu kesin yok falan deme olmuş nefret etmişler nerden biliyorsun diyorsan ötesini karıştırma biliyorum işte bu işi araştır ağızlarından laf almaya bak inkar etmezler ama bir şekilde öğren diğer türlü kimse sallamaz böyle durumları nötr dür ne kadar kankan da olsa umrunda olmaz emin ol derim özelden konuşmak istersen her türlü konuşurum kardeşim07 Yorumla
Soran+1 yılNe bir araya geldiler, ne aynı şehirdeler ama, onlara karşı birebir bir yanlışı olma ihtimali yok
- +1 yıl
Sana göre öyle ben eski sevgilimin nelerini öğrendim bir bilsen arkamdan ne işler çevirmiş bir bildiğim var öylesine atarak konuşmuyorum
Soran+1 yılSenin eski sevgilinin arkandan iş çeviriyor olması herkesin aynı şekilde davranacağı anlamına gelmiyor ama
- +1 yıl
Arkadaşım ne halt yapiyosan neye inanıyorsan inan anlasildi senle frekansimiz uyusmayacak ne anlatıyorum ne sonuç çıkartıyosun haklilar arkadaşlarına hak verdim iyi yapmışlar
Soran+1 yılFrekansımız uyuşmaz tabi, aynı şehirde bile değiller diyorum "biliyorum ben ötesini karıştırma" diyosun saçmalığa bak sanki aynı evde yaşıyorsunuz da bu kadar net biliyorsun, anca boş yapıyorsunuz
- +1 yıl
Ya git işine ne halt ediyosan et
Soran+1 yılolur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ayrılma sürecinde ne yaşadıysan arkadaşlarına anlatmış ve hatta kendi derdinle onları da etkilemişsen, onlardan akıl istemişsin ve bu problem yüzünden onların da zamanını çalışmış isen haklılar.
Eğer bunlar olmadığı halde konuşmayı kestiler ise yaptığın şey her ne ise öyle bir şey yapan biri ile arkadaş kalmak istememiş olabilirler.
Mesela benim bir arkadaşım kaç yıllık sevgilisinden dayak yedi. Geldi bize anlattı derdini. Ona hak verdik, onu destekledik ama sonra hiçbir şey olmamış gibi barıştılar. Ben o kızla arkadaşlığımı kestim. Kendisine saygı duymayana ben de duymam ve öyle biriyle arkadaş kalmak istemem.12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle çok katılıyorum. vaktini veriyosun, dert ediyosun, yanına gidiyosun gün saat farketmez, omzunda ağlıyo falan sonra da şey geçer gibi barıştık... onun işini gördüğü mal gibi hissetmek de cabası. şu an öyle bir durum yaşıyorum da sinirlerim bozuldu ayhhhh evlerden ırak
- +1 yıl
@harleyqui Açıkcası o tarz arkadaşlar benim toksik ilişki diye adlandırdığı konumdalar. Umarım senin de canını sıkan herneyse çözüme kavuşturursun.
+1 yılNe biçim arkadaşlar ki onlar senin karalarına saygı duymaktan acizler. Bence çok gereksiz bir tutum olmuş, neresi iğrenç onu da anlamış değilim. İlişkilerde olur böyle şeyler boş yapmışlar bence. Benim bile hiç sevgilim olmadığı halde çoğu arkdaşımın daha kötü ilişkileride bile yanlarında olup tavsiye verdim ama müdahele etmedim yani.
Eğer anlattıkların bu şekildeyse sıkma canını, zaten şu pandemi döneminde çoğu kişi gerçek arkadaş olup olmadıklarını gösterdilr yani, sonuçta dost dediğin kara günde belli olur:)05 Yorumla- +1 yıl
yoo ne alakası var kendi hayatları belkide adamlar ilerisini gördü nerden biliyosun? Kararına saygı duydukları için arkadaşlıklarını bitirmişler zaten muhtemelen saygı duymasalardı ayırmaya çalışırlardı.
- +1 yıl
@blacks1999 Sen önce karara saygı duymak ne demek önce ona bak bence, bilgilenmekte fayda var.
- +1 yıl
Adamlar saygı duymuş işte direk ilişkilerini kesmişler.:d
- +1 yıl
@blacks1999 tamam görüşüne saygı duyuyorumve bir daha yorum yazmayıp seni kale almıyorum.
- +1 yıl
kaale al nolurr :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var tabi , bende yapmıştım bunu arkadaşıma.
Herkesin itirazına rağmen evlendi dayak yedi hakarete uğradı ama bile isteye yaptı bunu.
3 yıl sonra ayrıldılar.
Sanada böyle olmaz umarım , ardaşlarına gelince hakları tabi artık senin sevgilin var onunla geçir zamanını.20 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle soyleyim: Ben arkadaşıma akşamın bir vaktinden sabahlara kadar doğru yolu bulması için anlatıyorum. Onun için sınavım olsa bile umursamadan zamanımı ona ayırıyorum. Sabah bir bakıyorum barismislar.
Bir şey demek istemiyordum ama sinirleniyorum. Artık bir süre sonra bu iyica can sıkmaya başlıyor.12 Yorumla
Soran+1 yılama doğru yolu sen kendine göre anlatıyorsun, ona göre doğru o olmayabilir ki yanlış dahi olsa kendi deneyimleriyle bunu görmek isteyebilir. Tabi böyle olunca da sabaha kadar dert yanmaması gerekiyor sanırım
- +1 yıl
Eğer birine değer veriyorsan karşında kim olursa olsun canının yanmasını istemezsin. Ki genelde akillanmazlar. Bence senin arkadaşların sana değer verdiği için böyle yapmışlar. Sen bilirsin ancak bence bir gonullerini al derim.
En azından bundan sonra sende onlara sevgilin hakkında bir şey anlatmazsin. Ve onlarda senin rahatsiz olacağın şekilde yönlendirmeye çalışmazlar.
+1 yılHayat senin hayatın da kimlerle arkadaşlık edeceğine herkes kendi karar verir. İğrençsiniz dediklerine göre ikinizin de kişiliklerini beğenmiyor ve onaylamıyorlar demektir. Burada sorun sizin barışmanız değil kişilikleriniz. Kişiliğini onaylamadığım insanı ben de hayatımda tutmam. Kısacası bittabi hakları var buna.
11 Yorumla
Soran+1 yılBarıştığımız için iğrençsiniz dediler, 15 senedir can ciğer dostum olan insanlar barıştığım için bana Çok kötüsün diyorsa iğrenç olanın kendim olduğunu düşünmem ben, kusura bakmasınlar
+1 yılSu konuda haklisin evet senin hayatin. Lakin her tartismanizda o arkadaslarinla konusup onlara bir sey danisiyorsan bezmis olabilirler. Aslinda bana hakli bir neden gibi geldi. Sevgilinle olan iliskinde onlari da yipratmis olabilirsin. Tahammulleri kalmamistir.
12 Yorumla
Soran+1 yıltartışmamızı onlara yansıtmıyorum hayır çok sevmem ilişkilere 3. kişileri dahil etmeyi. tartıştığımızda en fazla bir iki ağlamışımdır detay da pek vermedim açıkçası
- +1 yıl
Ayrintilari bilmeden yanlı konusmak istemem lakin. Iliskinizde kotu seyler yasadiginiz halde baristiginizi soylemissiniz. Bu onlari rahatsiz bir duruma sokuyor olabilir. Ornegin birbirinizi aldatmissaniz. Arkasindan serefsizdi zaten picti deyip tekrar baristiysaniz sknti. Belki akla uygun davranislar gostermediginiz icin tahammulleri kalmamistir. Bazi insanlar diger insanlara gore mantikli hareket etmeyi sevebilir ve yanlarinda boyle insanlar gormeyi isteyebilir. En iyisi fazla kurcalamadan hayatina bakman.
+1 yılAga en sinir olduğum şey ya. Senin hayatın senin seçimlerin. Eskisi yenisi her ne olursa olsun arkadaş dediğin yanında olmalı. bir hata yapsanda yapmasanda dostun arkadaşın yanında olmayacakta kim olacak? Bırak ne halleri varsa görsünler. Milletin ergen ergen triplerini çekme. Onunla da mutluysan devamı gelir inşallah huzurunuz mutluluğunuz daim olsun o arkadaşlarını hiç takma kafana
14 Yorumla
Soran+1 yılay hak veriyorlar onlara ama çok ilginç ya
- +1 yıl
Demekki burdakiler senin arkadaşlsrı gibi düşünüyor şahsen ben asla öyle biri değilim. Destek olurum her türlü arkadaşıma. Ha şu da var tabiki otçu, serseri birisi değilse düzgün biriyse destek olurum yanlış anlaşılmasın. İyi bir insansa tabiki arkadaşımın mutluluğu önemli
Soran+1 yılYok ya öyle değil, çok tartışıyorduk sadece ama ikimiz de saçma sapan tartışıyorduk, onda değil suç.
- +1 yıl
E tamam bu gayet normal ki ne diye öyle yaptılar acaba
+1 yılArkadaşlarının senin hayatına saygı göstermesi ve aldığın kararlarda yanında olması gerekir. "iğrençsiniz" şeklinde seni yargılıyor ise zaten arkadaşın değilmiş onlar. Ne olursa olsun saygı göstermeleri gerekiyordu. Bu şekilde arkadaşlarının gerçek yüzleri yani samimi olmadıkları belli olmuş oldu. Bir daha ilişiğin olmasın bence. Bazı insanların biz uğraşmadan kendilerini bizden uzaklaştırması nasıl da güzel bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi :/ Çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin onunla ilgili anlattıklarına katlanamıyorlardır belki de doğru düzgün anlatmadın sevgilini bence haklılar adamakıllı açıklamalar yapsaydın keşke barışmam deyipte barışmışsındır kesin valla benim de öyle arkadaşım muhabbeti kestim mal oğlu mal cidden mesafeyi koydum
22 Yorumla
Soran+1 yılİyi de kime ne, barışmam diyorsam da barışıyorsam da kendi hayatım
Cevap sahibi+1 yılİşte onlara ne bundan bu yüzden seninle konuşmayı gerekli görmemişler az konuşsaydın az atıp tutsaydın düşman etmeseydin eski sevgilini yani yakın arkadaşlarına anlatman zaten saçma çünkü haklılar dediğinle söylediğin bir değilse cidden itici geliyor ben de konuşmayı kestim biriyle
Bilmiyorum nasıl ayrıldınız ama eğer çok anormal bir durum yoksa buna hakları yok onlar kim ki hadlerini bilsinler sakın peşlerinden koşma dik dur. Hatta eğer çok yakın değilseniz sen gruplardan çık hepsini engelle whatsapptan ve sosyal medya hesaplarından.
00 Yorumla
+1 yılTamam kimsenin karismaya hakki yok sizin iliskinize ama şöyle dusun belkide seni koruma amacli bunu yapiyorlar iyiligin için? Ne kadar inkar etsekte bazen etrafimizdaki insanlar bizden daha net gore biliyorlar olaylari. Sen diyorsun ya ikimizde de suc var. Belki onlar senin suclu oldugunu dusunmuyorlar ve o yuzden sizin barismanizi kabul etmiyorlar. Ama yinede arkadaslarini ve olaylari sen biliyorsun. Biz sana sadece sen anlattigin kadar yardim ede biliyoruz. umarim en hayirlisi olur
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, seven insan kör olur derler o hesap, görmediği şeyler vardır belki o yüzden yapıyorlardır veya başka bir sebep de olabilir ama en mantıklısı bu açıdan böyle.
+1 yılEski sevgilimin böyle bir tane arkadaşı vardı. Emine diye. Kız beni kötüler, bizi ayırmaya çalışırdı. Başardı da son görüşmemizde kıza neler yaptım allahına kavuştu hayatımda o kadar hiçbir yerde çirkefleşmedim. Demem o ki, bu arkadaşların bu eminenin cinsinden sana geri dönerlerse barışma
00 Yorumla
+1 yılSana değer veriyorlar ki büyük bir tepki gösteriyorlar. Arkadaşların haklı. Evet, hayat senin hayatın. Lâkin onlarında kimlerle arkadaş olup olmama kararı vermeye hakları var.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım her ilişkide kavga olur aldatma olmadıysa ne sorun olucak ki bir süre ara vermişsiniz gibi konusmuyoken başkasıyla konuşmadıysanız bence sorun yok ve arkadaşlarının böyle yapması çok saçma kim sevgilisiyle barıştı diye konuşmaz ki? Yanu sevinilir ve senin için hayırlısı dilenir bu kadar herzaman yanında oldugunu söylemelilerdi
Hic üzme kendini herseyin hayırlısı olsun umarım cok mutlu olursun00 Yorumla
+1 yılDuruşu olmayan insanla arkadaşlık yapmak istememiş olabilirler, seni muhtemelen böyle yorumluyorlardır. Sen çok doldurmuş olabilirsin arkadaşlarını olayları kendi bakış açınla anlatarak. Ben hak verdim biraz aynısını ben de yaşadım çünkü 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman tüm hatanın onda olduğunu söylemedim aksine, kavgada suçluysam ben böyle yaptım diye de anlatırdım ki ayrılıkta benim de payım büyüktü
- +1 yıl
İlişkinin seni değiştirdiğini düşünüyor musun? Belki sorun sadece barışmanız değildir, karakterleriniz benzemiyorsa batan şeyler olabilir.
- +1 yıl
Sürekli tartışıyoruz demişsin, sürekli tartışılan bir ilişki sence sağlıklı mı? Bunun sebeplerini hiç sorguladın mı?
Soran+1 yılTartışıyorduk dedim, elbette sağlıklı değildi ama di işte. :)
- +1 yıl
Ben aynısını yaşadım çocukla yeniden başladı sonra bitti. Hoşuma gitmeyen şeyler olsa da kaç yıllık arkadaşım dedim, destek oldum. O her türlü sorununu bana yansıtırdı, yıprandım açıkçası.
- +1 yıl
Bu kadar savunduğuna göre ilişkinizi gerçekten seviyorsun ve tercihini yapmışsın demektir. Sağlıklı veya sağlıksız senin kararın. Seninle dost olup olmamak da onların kararı.
Arkadaşların şöyle hareketlerine sinir oluyorum. Hayatımda karar verirken sana soruyosam fikrini söyle senin söylediğini yapmak zorunda değilim ki. Doğru bile olsa yapmak zorunda değilim. Aman bırak konuşmazsa konuşmasınlar
01 Yorumla
Soran+1 yılyani aynen ben de öyle düşünüyorum, altta biri ayrılığınız sırasında çok kötülemişsindir demiş de sinirliyken babamı bile kötülerim bu sebeple babamı mı sildirecekler :D anlamadım
Senin hayatına ve seçimlerine kimsenin karışmaya hakkı yok. Parazitlerden kurtuldum diye düşünebilirsin. Boşver konuşmasınlar. Bu tür durumlar çevrendeki parazit insanların uzaklaşmasına vesile oluyor.
10 Yorumla
+1 yılKonuyu net bilmediğim için yorum yapamam belkide arkadaşlarin senin göremediğin bir şeyi görüyorlardır. Hayat senin ama günun sonunda onlari omuzunda ağliyorsan seninde onların zamanını çalmaya hakkin yok.. Yinede konuyu net bilmeden bir şey diyemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılO kavgaların kritiklerini arkadaşların dinliyordu bıkmış millet sizi saçma sapan kavgalarını dinlemeyi. Milletin işi gücü yok sizi mi toplayıp duraklar. Baktılar akıllanmıyorsunuz yeter diyip gitmişler. Akıllılarmış valla arkadaşların😏
00 Yorumla
+1 yılAyrılınca arkadaşlarına dert yanıyorsan, her seferinde seni toparlamaya çalışıyorlarsa gayette hakları var. Onun suçu yok ikimizinde hatasıydı cümlesi tam bir aşık aptal cümlesi
05 Yorumla
Soran+1 yılOnun suçu var demem mi mantıklı olan :D Karşı tarafı suçlamak yerine mantıklı düşünüp ikimizin hatalarının ne olduğunu da biliyorum, bana çok aşık aptal gibi gelmedi, aksine mantıklı olan bu ama sen bilirsin tabi
- +1 yıl
Hayır hayatım aşıksın ve mantıksızsın. Tıpkı senin gibi bir arkadaşım vardı ayrılınca çenesiyle ağzıma ediyordu tam topladım diyince bir daha barışıyordu sonrada ikimizin de suçu var diyordu. Artık barismalarini geri ayrılacağını bildiğim için, kendi selametim için istemiyordum
Soran+1 yılİyi de iki tarafın da suçu var. Tek tarafı suçlamak kadar saçma bir şey yok ilişkilerde, kavga çıkıyorsa ben de çıkarıyordum o da çıkarıyordu. Ben buna mantık diyorum ama sen o şekil yaşa, tek tarafı suçla mantıklı olan oysa. Ayrıca arkadaşım diyorsan dinleyeceksin tabii ki, çenesiyle ağzıma ediyordu nedir bunalıyorsan arkadaşım demezsin dinlemezsin olur biter.
- +1 yıl
Demiyorum zaten 😁 sana yaptıklarını ben de onlara yaptım. Kimse kimsenin terapisti değil. Bir kaç kere dinlerim, hâlâ aynı şeyi yapıyorsa gayette dinlemek zorunda olmadigim için ilişkimi keserim. Her neyse mutluluklar 😘
Soran+1 yılKimse kimsenin terapisti değil elbette ama kimsenin dostu olmaman da üzücü. Selametle bacım.
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Belli ki batmış onlara bu arkadaşların erkek mi kadın mı sektir et onları sen sevdiğin insanla mutluysan gerisi fasa fiso aşağıya bak deki bakalım skimde mi baktım değilmiş de 😂😂😂sımsıcak sarıl sevdiğine kıskananlar çatlasın 😊🤗🤗🤗😜
00 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatin. Kimsenin ozelliklede arkadaslarinin mudahale etmesine izin verme. Kendini ezdirme. Benim arkadaslarimda sevgilimle baristik diye cok laf yapmislardi "sizin gelecegini olmaz" gibisinden bos laf yaptilar. hepsiyle alakami kestim. Simdi evliyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla son cümleye kadar gazlandım, tebrikler :)
- +1 yıl
Saol canım. Arkadas ayagi b. ok ayagi sakin unutma. Senin iyiligini isteyen arkadaş seni duzgunce uyarır ve kararina saygi duyar.
Sen kendi kalbine sorduğunda doğruyu yaptığına inanıyorsan başkalarının ne düşündüğü umrunda olmamalı, yok eğer arkadaşlarının iletişimi kesmesinden rahatsizsan senin de konuyla ilgili içine sinmeyen birşeyler var demek ki.
00 YorumlaYakın arkadaşlarınsa eğer seni düşündükleri için böyle tepki veriyorlardır, hayat senin hayatın ama bazen üçüncü kişiler senin göremediğin şeyleri görür ve duyarlar, arkadaşların haklı
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim görmediğim şeyi görüp duyabilirler, bunu bana da söyleyebilirler. Sonraki kararı bana bırakmaları gerekmez mi peki
+1 yılGidip onlara dert yakınıp ağladıysan sonra da bir şey olmamış gibi barıştıysan çok doğru bir karar vermişler öyle değilse onları ilgilendirmez senin hayatın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa bile kime ne ki ben anlamıyorum gerçekten, ağladıysam da üzülen benim bir şey olmamış gibi barıştıysam da barışan benim
- +1 yıl
Orası öyle elbette ama bir insanla küsünce , ayrılınca arkasından sallayıp ağlayan daha sonrasında da barışan insanlar güvensiz insanlarlardır kanımca. Arkadaşların da böyle düşünüyor olabilir. İlişkine karışmak hakları olmayabilir ama hayatlarından seni çıkarmak hakları nihayetinde sjsjs
Arkadaşlar sap olan arkadaşlarla takılmayı sever cidden sevgilisi olan kişilerle arkadaşlığı ben bile kesiyorum kıskançlıkla alakası yok ama eski sevgili ile baristiysan bu daha beter olmuş işte
02 Yorumla
Soran+1 yılsap arkadaşlarla takılmayı seviyor diye sap mı olayım :D
+1 yılBenim arkadaşlarımda tavirlanmisti konuşmuyoruz hatta ben barismadigim halde sadece konuştum diye. İyiliğimi istiyorlar dogru da sacma arkamda olmaları gerekiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılben de böyle düşünüyorum, ki müneccim olmadıklarına göre nasıl ilerleyeceğini de bilemezler
- +1 yıl
Ya tekrar bitebilir veya devam eder de dost dediğin küsmez ki
Soran+1 yılben böyle böyle düşünüyorum, bence yanlış bir karar dersin geçersin, arkadaşlığı bitirmek de çok gereksiz
- +1 yıl
Aynen benim 1 2 ay oldu küstük liseden beri arkadastik cooook yakındık ilk defa küstük herhalde sacma mevzu yüzünden niye anlamadım bile shshshdh ama umrumda degil kendileri bilir çıkardım bende her yerden sende boş ver
Büyük bir tecrübe ile sana söylüyorum ki arkadaşlarının lafını DİNLE. Evet hayatına müdahale edemezler tabiki bu kimsenin haddine değil ama arkadaşların gerçekten senin iyiliğini düşünen arkadaşların olduğunu sanıyorsan onlara kulak as. Ben baştan dinleseydim güvenim kırılmazdım mesela.
10 Yorumla
+1 yılHakları var. Ayrılınca ilk o arkadaşlara gidiyorsunuz size günlerce aylarca belki yıllarca destek olup avutuyorlar, sonra karşı cins gelince bir cümlesine düşüp onca emeği heba ediyorsunuz
10 YorumlaHayır onlar her ne kadar bu kararını doğru bulmamış olsalar bile arkadaş dediğin insanların her koşulda ve her kararında sana saygı duyup yanında olmaları gerekir.
10 Yorumla16 senelik cocukluk erkek arkadasim kendisini parasi yok diye terkedp baskasiyla nisanlanan sevgilisine geri döndü ve beni sildi sevgili gider arkadaslik kalir yapmayin bole. seyler
11 Yorumla- +1 yıl
En nefret ettiğim şeydir sevgili için en yakın arkadaşını satmak
+1 yılBenim de 6 yıldır sevdiğim kadın bayramdan sonra yanıma gelicek ve beni bırakan da o peki barışır mıyız hiç zannetmiyorum gelse bile hiç bir şey eskisi gibi olmiyacak ikimiz de bunu iyi biliyoruz 💐
00 Yorumla
+1 yılAynı şey benimde basıma geldi kimseyi dinlemedim iliskime devam ettim arkadaslık iliskilerim bozuldu ama 2 senedir devam eden güzel bir iliski kazandım zaman gectikce sunuda anladım hayat arkadasını bulmak çok önemli arkadaslıklar gelip gecer ama birliktr oldugun kisi kalır. Seni yargılayan arkadaslıkların olacagına hic olmasın
00 YorumlaElbette böyle bir hakları yok. Bu senin hayatın. Eğer yanlış yaptığını düşünüyorlarsa snei uyarmaları yeterli. Gerisi senin bileceğin iş. Kimse kararlarından dolayı seni yargılayamaz. Eğer yanlış yoldaysan bile bunu yaşayıp görmen gerek. Kimseye kulak asma. O seninle konuşmayı kesen arkadaşların zaten gerçekten arkadaşın değilmiş demek ki. Öyle düşün.
00 Yorumla
+1 yılTabikide istediğini yapmaya hakkı var istemiyordu belliki barışıtığın için ilişkiyi kesmiş gayet doğal birsey. O sana dedi diyede onu dinlememişsin zaten
00 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşımı sevgilisi aldattı sonra kızı kandırdı laf oyunlarıyla büyük ihtimal. Kankim şimdi onu suçsuz görüyo ve uyarılarıma kızıyo yani duymazdan gelmek istiyor çocuğun yediği haltı ve bende artık pes ettim, arkadaşıma saygı duyuyorum ve o çocukta arkadaşımdı onunla arama mesafe koydum sadece ve kendimle hâlâ aynınız saygı duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi bende yaşadım sevgilimden ayrıldım ben sana demiştim diye başıma kaktı seviyorum diye barıştım bu seferde benimle küstü kavga etti yıllar sonra konuştuk 😂
00 Yorumla
+1 yılArkadaş dediğin sevgilinle her ayrildiğinda tekrar barisacagini bilir her seferinde kızar her ayrıldığında da teselli eder. Tabi ki böyle bir hakları yok.
00 YorumlaArkadaş dediğin her ne olursa olsun, iyi de kötü de arkadaşının yanında olmalı onun kararlarına saygı duymalı. Diğer türlü düşünücek olursak belki senin zarar görüp üzülmeni istemedikleri için tepkilerini bu yönde vermeyi tercih etmiş olabilirler.
00 YorumlaKesinlikle haklari yok. Eger ortada bir ihanet söz konusuysa ve ya ayrildiktan sonra bir birinizin arkasindan kötü konustuysaniz hak verebilirsin arkadaslarina ancak yine da affeden sensin ve onlarin nasihat verme disinda pek bir yetkisi yok. Anlayacagin eger pisman olmayacaksan, gercekten seviyorsan ve ona guveniyorsan kimseyi aldirma, senin mutlulugunu istemeyen arkadaslari bosver gitsin. Hayat senin kimsenin mudahele etmesine izin verme
00 Yorumlayakın arkadaşım demişsin yanlış olmuş o yakın arkadaş ne olursa olsun senin arkanda olur ve kararlarına saygı gösterir gerçi arkadaşın olmasa bile saygı göstermek zorunda orası ayrı senin eskinle barışman kötü olsun seni basit yapsın veya herhangi bir şey kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılArkadaşların senin mutlu olmanı, daha doğru kararlar almanı istiyorlar. Elbette verilen bu tepki mantıklı değil. Fakat onları da anlayabiliyorum.
10 Yorumla
+1 yılAyrıldığınız zaman kafasını patlattığın kişiler onlardı ama senin yanında duranlar seni teselli edenler. Bence az biraz haklilik payları var
10 Yorumla
+1 yılEski ilişkilerin bağımlısı olmaktan vazgeçin. Hayatınızı tekrara düşerek mahvediyorsunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBağımlısı değiliz, ikimizin de hataları vardı o hataların dışında bir sorunumuz yoktu.
+1 yılTamam hayat senin hayatın da bazen öyle bir daraltı geliyor ki böyle çift sorunlarından sürekli ayrıl barışlardan
00 Yorumla
+1 yılSeni uyarmaya, sana kızmaya hakları var ama böyle bir mesele yüzünden seninle konuşmamaları sana saygısızlık.
00 YorumlaSonunu bildigi için konuşmuyorlar senin iyiliğini istiyorlar üzülmeni değil haklılar bide
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye müneccim şeyi mi yutmuşlar?
+1 yılBende eski sevgilimle barıştım en yakın arkadaşım benden uzaklaştı her dk yazan görüşmek isteyen kız mesaj atmayı kesti 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş insanı yanlışada sürükler doğruyada bazen çevreye kulak vermek gerekli ben çevremi dinlemedim süreçle hep üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar adı altında çevre yaptığın için senin burada hatan var. unutmayın bunu arkadaş diye bir şey yoktur.
00 Yorumla
+1 yılHayat senin ama seçim onların. Neden böyle yaptılar diye sorgulamalısın ancak sen onların hakkı var mı diye sorguluyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cok agir birsey değilse onlari ilgilendirmez ama karakterinizi düşündürucu birsey yaptiysaniz uzak kalmak isteyebilirler.
00 Yorumla
+1 yılYaşamana bak
ama ağlayacak olduğunda onları unut
Dost değil bak arkadaş diyorsun
Hayatında kalabalık sktr et.00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarına ne oluyor ki. Hayat senin hayatın. Gerçek arkadaşın olsalardı verdiğin kararlara saygı duyarlardı zaten. En iyisi sen boşver onları.
00 YorumlaArkadaşların ne alaka? Ilişki sizin ilişkiniz, Hayir yani arkadaslari ne ilgilendirir bu?
00 YorumlaGerçekten birbirinizi seviyorsanız kimseyi umursama. Kimsenin de kimsenin mutluluğunu eleştirmeye hakkı yok.
10 YorumlaBuyuk bir ihrimal bu kadar gozle görünür bir tepki alıyorsan bu ilişkide yalnız giden bir şeyler var
00 YorumlaEğer aldattiysa buna rağmen affetiysen haklılar ama böyle yapmaları saygısızlık
00 Yorumla
+1 yılAyrılınca onların kafasını sktiysen sürekli... Haklı olabilirler de. :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlara neymiş pardon? Yoksa sevgiline göz mü koymuşlardi da böyle davrandılar ya da seni kıskanıyorlar. Gidene yol yakışır, hiç peşlerine düşme gerçek dostun değillermiş.
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat