3 aydır benimle konuşmayan arkadaşımı engellemeli miyim hayatımdan da çıkarıp? kendisi ile tartışmıştık?

eveeeet dediğim gibi arkadaşım benimle 3 aydır bildiğiniz küs gibi konuşmuyor en son yazdığımda da mesajımı görmezden gelmişti görmezden gelince de bir daha yazmadım fakat sosyal medya da fotoğraflarımı beğenmeye devam ediyor bu konu da iyice kafamı karıştırmaya başladı çünkü kendisi yakın arkadaşımdı sözde en son birbirimize laf sokmuştuk baya bi tartışıp o günden sonra böyle davranmaya başladı sizce kırılmış olabilir mi? ama çok üstüme gelmişti ve ben de kendimi savunmak istemiştim kısaca söylemem gerekirse :( özür dilemekte istemiyorum açıkçası çünkü kaba davranıyordu o gün hani hem konuşmayı kesiyor kaçıyor benden hem gönderilerimi beğeniyor napmaya çalışıyor anlamadım açıkçası geçen gün 6 tane gönderimi beğenmiş hatta ona yazmamı falan istiyor olabilir mi? tepem attığı için de engelleyesim de var

3 aydır benimle konuşmayan arkadaşımı engellemeli miyim hayatımdan da çıkarıp? kendisi ile tartışmıştık?