Eski sevgilim arkasından konuşan eski arkadaşlarıyla barıştı ama benle konuşmayı aniden kesti?

Eski sevgilimle birbirimizi çok severek tanıştık ikimizde birbirimizin için çok fedakarlık yaptık bunun bir arkadaş grubu vardı onlardan birisiyle konuşmayı kesti benimle sonra ayrıldı ve bu arkadaş grubu beni yanlarına çekti onun arkasından demediklerini bırakmadılar biz tekrar barıştık ve bi nedenden dolayı ayrıldı benden psikolojisi çok yerinde değildi arkadaşlarıyla kendi isteğiyle görüşmeyi kesmişti bende aynı şekilde o arkadaşlarından biri mesaj atmış fake hesaptan ve konuşup baristilar ama küs olmalarının nedeni olarak beni göstermişler bana iftira atıp beni kullanarak barıştılar eski erkek arkadaşım ona rağmen yine de benle konuşuyordu normal bir şekilde ama birkaç gün sonra aniden konuşmayı kesti bunun üzerine 2 gün sonra ben yazdım ve ortada sebep yokken seni istemiyorum hayatımda arama sorma beni nefret ediyorum senden dedi hatta olah ailesine kadar büyüdü bana jetonun yeni düştüğünü benle konuştuğu için pişman olduğunu artık yeni bir hayat kurduğunu beni de istemediğini söyledi bana iftira hakkında mesaj var dedi bende belli süre sonra o iftira atan kıza sordum o da halimden çok memnunmuş gibi mesaj yok yüz yüze söyledin dedi ben soylemediğimden eminim hele ki eski sevgilime sevdiğim değer verdiğim birine iftira atmadım hepsi ayrı ayrı çok fazla yalanını yakaladım niye böyle birsey yaptı sizce eski sevgilim okullar açıldığında yine yüz yüze geleceğiz
Eski sevgilim arkasından konuşan eski arkadaşlarıyla barıştı ama benle konuşmayı aniden kesti?