Hoşlanıp da açıldığım bir arkadaşım artık benimle konuşmuyor, neden?

Soruyu açıklamam farz oldu sanırım. Şimdi bu kız benim iyi bir kız arkadaşımdı ve ben bu kıza açıldım. Baştan normal arkadaşlığımızı sürdürebileceğimizi söylerken sonra bu birden agresifleşip her şeyi dağıttı ve köprüleri yaktı. Bir insan nasıl bu kadar katı olabilir? Üstelik açıldıktan sonraki günlerden birinde ufak bir şeyden alındı ve birden parlayıp bitirdi. Tamamen ön yargılı olduğunu düşünüyorum bana karşı ve onu arkadaş olduğumuza inandıramadım ve artık arkadaş bile değiliz. Acaba beni iki yüzlü ve güvenilmez mi gördü açıldığım için. Sizce haklı mı peki? Benim bu arkadaşlık ilişkisini yürütemeyecek kadar zayıf olduğumu söyledi en son. Ayrıca bu şekilde arkadaş kalırsak beni reddettiğinden dolayı içimdeki nefreti elbet ona kusacağımdan bahsetti. Ne nefreti? Öyle bir şeyim bile yoktu halbuki. Bazı insanlar çok kolay siliyormuş gerçekten. Peki neden böyle yaptı? Cidden ben mi anlamıyorum bu kadar kolay insan silebilmeyi? Özellikle bu detaylardaki sorulara da cevap verirseniz sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de arada bir ben "kendime güvensizim" deyip duruyordu. Birileri zamanında çok kazık atmış bu kıza falan. Sanırım son kurbanı ben oldum. Hem de hiç istemeden.
Hoşlanıp da açıldığım bir arkadaşım artık benimle konuşmuyor, neden?