Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler ben bu yıl mezun oldum üniversiteden hemşirelik bölümünden fakat aile baskısı yüzünden okudum istediğim bir bölüm değildi diplomamı aldım istediğim zaman çalışabilirim sıkıntım olmaz fakat benim siyasete olan ilgim çok fazla siyasi bilgimde çok iyidir siyasete atılmak istiyorum milletvekili felan olmak istiyorum başaracağıma inanıyorum ama nasıl yapacağım nereden yapabilirim aşamalarını ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız bir bilgim yok yardım edermisiniz fikir ve önerilerinizi bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılSiyaset icin once kendini geliştir. Bir bilgin olmadan giremezsin. Açıköğretim adalet oku sonra dgs ile hukuga gec. Hukukta devam zorunlulugu yok. Bu arada ideolojine yakin bir partiye kayit ol. Orada aktif sekilde ugrasirsan ilerlersin.
08 Yorumla
Soran+1 yılSiyasi bilgim çok iyidir okumak istemiyorum :( giremezmiyim :(
- +1 yıl
Tabiki de girersin. Sadece hukukcu kimligi felan siyasetde biraz daha etkili oluyor fakat cogu milletvekili ogretmen, doktor vs :). Siyasi bilgin iyiyse tamam iste. Bir partiye gir orada aktif siyasrt yap parti organizasyonlarina katil fakat sabirli ol biraz cevre yapman lazim ilerlemek icin. Siyasetde yagcilik ise yariyor :/ bu ara surekli oku. Siyasi kitapkar oku. Feslefi kitaplar oku :)
Soran+1 yılçok okudum yıllardır hayalim nolur dua et giriyim milletvekili oluyum bak herşey çok güzel olur :D adalet sağlanır :D
- +1 yıl
Umarim istediklerin olur :). Ben kolay dedim mi? Annem ikinci universitesini hukuk okudu. Bu mumkun ama.
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim :)
Soran+1 yılRica ederim
parasız olmaz o işler ablam. Siyasete hevesin var ise şu an için yapabileceğin tek şey seçeceğin partinin gençlik kollarından olaya adım atmak. Paran yok ise en fazla kadın kollarında sekreter falan olursun ötesi olmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılparam var kardeşim ama ne yapacağımı bilmiyorum..
Soran+1 yılkardeş oraya gidince ne yapmam gerekiyor belgeler felan yani neler gerekli
Soran+1 yılsağol kardeş allah razı olsun
Soran+1 yılAsla yalan söylemem kardeşim neysem oyum partimi savunmak gibi olayım olmaz haklıya haklı doğruya doğru adaletsizlik diye birşey olamaz zaten dürüst aklı başında fikirleri mantıklı ve doğru olan bir siyasetçi olacağım allahın izniyle :)
+1 yılhukuk fakültesi veya iktisadi ve idari bilimler fakültesine gir bir yol bulursun
05 Yorumla
Soran+1 yılonuda düşünüyorum canım hukuk okuyum ardından gireirm diye ama çok sıkıldım artık okumaktan direk siyasete girmek istiyorum :(
- +1 yıl
direk siyasete girenler var ama çok kültürlü olmadıkça adam yerine konmuyorlar ben hukukçuyum bizim açımızdan böyle hukukta devam zorunluluğu yok zaten bir yandan çalışıp okuyabilirsin bile
Soran+1 yılAnladım kültürlü bilgili aklı başında bir kadınım kendime güveniyorumm :)
- +1 yıl
çok güzel ama yine de okumanı şiddetle tavsiye ediyorum sonuçta o bölümler boşuna değil illa ki öğreneceklerin olur aynı zamanda bir siyasi partiye üye olmayı da düşün
Soran+1 yılöyle yapacağım canım zaten :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok sevdiğim bir siyasetçinin en beğendiğim sözlerinden biridir. " Siyasetin tek limanı ahlaktır ". bende siyasete atılmak istiyorum şu an da oy verdiğim partimde görevliyim. Bu şekilde başlanıyor zaten. Görüşün hangi partiyle uyuyorsa git kayıt ol görev almaya başla gerisi gelir. Bol şans.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ben gayet saygılı terbiyeli bir siyasetçi olacağıma inanıyorum
Siyasete atılman için elinde hatrı sayılır bir işin yani Hakim Savcılık Girişimcilik tarzı bir işin olması gerekli ve zengin olman lazım
00 YorumlaNeden hemşirelik bölümüne gittin ki. Hiç olmadı iktisata falan gitseydin. Bu şekilde siyaset senin hiç çok zor. Siyasi görüşün ney?
12 Yorumla
Soran+1 yılChp
Bence atilmak istedgn en son sey olsun cok arkadasim bu yolda harcadi kendini elbet birinin maşası olursun çok dusmanin olur sevilmezsin ne. bilim kardesin bile dusman olur sana
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeş çok haklısın ama ben aklı başında ikna edici özelliği çevresi olan bir kadınım kendime güveniyorum bu işi başaracağım başarıda zirveye çıkacağım allahın izniyle memleketimde haksızlık adaletsizlk gibi kavramlar kalmayacak..
Soran+1 yılyo koruma tutarım :D
+1 yılÇarketmeyi iyi bilmen lazım. Seçim öncesi abuk vaadler savurabilirsen işin olur.
00 Yorumla
+1 yılİnanman sadece yetmez ve bu soruyu sorman bence kolaya kaçtığının göstergesidir zaten çevren iyi olursa ve gireceğin partiye katkın büyük olursa neden olmasın...
00 Yorumla
+1 yılMerhaba şuanda nereye gelebildin siyasette başarabildin mi
00 Yorumla
+1 yılİnanın Bana Bende Senin Gibi Siyasete Meraklıyım... Hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılÜlkü ocagina bekleriz ahahas
10 Yorumlabence ilk adım olarak yalan söylemeyi öğrenmelisin
02 Yorumla
Soranyalanla işim olmaz asla.. dos doğru saygılı bir siyasetçi olacağım allahın izniyle
+1 yılhangi partiden :D
ona göre öneride buluncam00 Yorumla
+1 yılkpss ye gir belki atanırsın
03 Yorumla
Soranhemşirelik içinmi zaten çalışmak istesem özeller var her yerde çok rahat çalışırımda gerek görmüyorum allahın izniyle siyasete atılacağım başarıya ulaşacağım..
- +1 yıl
yok milletvekilliği için kpss ye gir
Soranhımm
+1 yılAtıl kurt!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyasi görüş? Ona göre değişir.
01 Yorumla
Soran+1 yılChp
Merhabalar Siyasetçi oldunuz mu acaba? merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok laf az işşş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Siyasete atılmak istiyorum fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat