Sana yaşattıkları nelerdi?

oldu... benden başkası için ayrılan biri için demiştim yaşattıgnızı yaşarsınız diye... beddua etmedim ama o kişi için benden ayrıldı ve O kişi hasta oldu ama yinede allah şifa versin dedim sonrasında müdürü oldugu işletme iflas etti kapandı demekki bir şekilde çıkıyomuş bazı şeyler biraz zaman gerekiyomuş
Hep bunu derim Allahım kim hakkımda ne düşünüyorsa 2 katını ona ver🎈
Cevap
19Cevap
Arkadas dediklerim Beni tek biraktilar önce aralarina aldilar sonra ittiler. Bahanelerle suclamalarla.. dedikodu da yaptiysalar allah affetmesin
yapayalniz biraktilar. is yerinde Kiskandim imrendim onlari gülerken mutluyken gördügümde
Çok şey yaşadım ama hiç beddua etmedim. Hepsinin hesabını sorarım diye düşündüm. Sonra Allaha inanınca ahirete kalsın dedim.
Hep diyorum öyle bir insan olalım ki bize yaşattığını yaşa dediklerinde amin diyebilelim. Kimseye demedim. Bana diyen olursa da emin derim.
Oldu , eski kız arkadaşım beni çok üzdü üstelik biraktı. Bende aynısını yaşa dedim saha beteri oldu 😁
Beddua etmek çok doğrudeğil. Allah sebepler ilişkisini öngörmemizi emretti. Herhayırda birşer herşerde bir hayır vardır.
Evet oldu kesinlikle Allah yaşattıklarini yasatsin dedim
Oldu. ama hala yasamiyor buda ayri konu. Ama ilahi adalete inaniyorum
Kimse yaşattığını yaşamıyor kötü olmaya karar verdim
Evet. Üvey annem ve özannem için yaşattığını yaşa derim hep ve çok şükür az da olsa yaşıyorlar.
Evet oldu, yaşamıştır bile diye düşünüyorum ama belli de olmaz belki öbür dünya da yaşar.
Kimin umurumda:D herkes nasıl yaşarsa yasasın ufak tefek şeylere takılmam etkilenmem
Keşke bana böyle deseler yaşattığımı yaşamak isterim
Hergün diyorum her aklıma geldikçe ama malesef yaşattığını yaşadığını görmedim. Domuz gibi hâlâ ayakta yaşıyor günlük story atıyor
Çok dedim ama hiçbişey olmadı
Kimseye beddua etmedim şimdiye kadar. Bana edenler oldu tuttu da
Ooo çok dedim bu sözü beddıam tutarsa s*çtılar
*Bedduam
Oldu ama hala yaşamadı ya djdjfj
Herkes birinde iz bırakır herkesi hayatında...
Oldu evet. Ne yazık ki.
Olmadı ama arkasından sövdüğüm çok insan var.
Beni üzen herkese derim
Gıcıklar zalimeler
Oldu. Yaşadılar ve hala yaşamaya devam ediyorlar.
Oldu 🌸
Oldu 😐🌺
Oldu Habeş maymunu
Evet oldu
Oldu tabi olmaz olur mu
Beddua etmem
oldu ne yazık ki..
Oldu.
Yaşayan oldu.😂
Bir zamanlar evet.
Oldu
Demiyorum kimseye.