İnsanız hani.. bazen farkında olmadan yaşatırız yaşadığımızın aynısını.. bazen de bilerek yaparız "ben böyle gördüm, yaşadım" diyerek.. Sen de böyle bir insan mısın?

İnsanız hani.. bazen farkında olmadan yaşatırız yaşadığımızın aynısını.. bazen de bilerek yaparız "ben böyle gördüm, yaşadım" diyerek.. Sen de böyle bir insan mısın?

Aman yok ilahi adalet, bile isteye yaşatmamışımdır. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam. İlahi adalet işte herkes ne yaşattıysa yaşıyor ben de görüp, duyup, öğrenince zevkten dört köşe oluyorum o ayrı bir konu :D
😄😄
Doğrucuyum. İnce hareket ederim, iyi ders aldım. Bu durumlarda bulunup, gözlemleyip inadına güzel anlamda geliştirdim kendimi. Kötü duyguya yer vermiyorum ve çok güzel hissediyorum bu şekilde. Çok fazla böyle an yakaladım ama en ufak bile dokunmak, zarar vermek hissi geçmedi aklımdan. Böyle insanlara da hayatımda yer vermiyorum. Lokum lokum 😄
Oh oh mis.. Senin görüşlerini okumak bana harika hissettiriyor😄🙏🙂❤️ lokum lokum ben yaşattığını yaşatanlarda yokum..😄
Ayy ne harika bir geri dönüş nasıl mutlu oldum. 😃🩷🩷🩷 Senden kötü duygu alamıyorum zaten, sadece bu kötü duygulara karşı narin bir kırılma hissediyorum. Çok benzetiyorum seni bu duyguda kendime. Bilemiyorum yanılıyor olabilirim belki ama maneviyatta hissettiğim bu şekilde. KS'de bu zamana kadar en cana yakın sen geldin bana, çok yakın bir enerji aldım, memnuniyetimiz karşılıklı. Evet efendim tek misyonum mutluluk dağıtıp birazcık mutluluk almak. 😄😄🥳 Bu yazdıklarımda çok içimden geldi ve dökülüverdi, memnuniyet bildirmekten çook keyif alıyorum ay Allah'ım ne güzel ne güzel 😃🙃🌸
Cok güzel hissetmişsin beni canim benim❤️❤️güne bu yazdığını okuyarak başlamak harika oldu❤️🙂 çok teşekkür ediyorum kuzum benim iyi ki varsın ❤️🌹🙂
Cevap
10Cevap
Yaşadığımı yaşatmaya çalışmam. O kısımla ben ilgilenmiyorum.
Allah'a havale eder geçerim. Çünkü biliyorum ki Allah'ın adaleti şaşmaz, elbet yanlış yapan bulur karşılığını
Eğer gerçekten çok canım yandıysa intikamımı alırım. Hem de en beklemediği anda. Ama genel olarak şöyle bir yapım var insanları sallamam 😂
Ne yaşadığım mutluluk, ne mutsuzluk ne de acılar. Yaşadıklarım ancak beni bağlar, bedelini ödemek ancak benim hakkımdır. Kimseye bunu yaşatmam.
Bazı insanları olduğu noktada , seviyyede bırakmak en güzelidir.
Yoo bunun için uğraşmam eden kendi bulur zaten
Bencil olmadığım için bana ağır gelen şeyleri başkasına yaşatmam.
Yaşatmamaya çalışıyorum
Hayır pek umursamayanım
İstesem de pek muvaffak olamıyorum maalesef
Senin kalbin güzel be Semih🙏🙂
🙂🙏rica ediyorum
Aldatırsa aldatmam. O o*ospu diye çocuğu olacak değilim. Geri her şeyi yasatirim. Ne ekilirse o bicilir
Yaşatmamak için özen gösterenlerdenim.
Yaşatırım Huyumu sevmesemde
Bu bir nevi bana göre intikamdır, asla
O konuda uzmanimdir bak şimdi
yaşamadım henüz
Bana zararı olmayana yaşatmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?