Karmaya da giriyor bu söz. Ben karmaya hiç inanmıyorum. Canım fena halde sıkkın siz anlatın ben dinlicem.

Karmaya da giriyor bu söz. Ben karmaya hiç inanmıyorum. Canım fena halde sıkkın siz anlatın ben dinlicem.

Doğruysa bir arkadaşım yaşattığını yaşıyor internettte biriyle tanıştık ortak hesap arkadaşımla ben evet bana iyi geliyordu ona da dedim kızma iyi biri ne bileyim ikiyüzlü beni seviyordu ben sevmiyordum sonra arkadaşımdan hoşlandı çıktılar sonra beni iki kere tehdit etti sonra aramızı bozmaya çalıştı sonra ne olduysa ayrıldılar sonra baya sene sonra ben ona kötü şeyler dedim ya onunla evlendi tuzak kurdular ve doğruysa olanlar ona olmuş tehdit etmiş tecavüz etmiş yani ayrılmak istemiş o izin vermemiş dedikodular çok kötü
ben inanırım ya. ama karmadan dolayı değil. bir insana nasıl davranırsan aynı şekilde geri dönüşünü alırsın. sen iyi bir insansindir o yüzden aynısını ona yapmazsın belki ama yapacak olan kişi mutlaka çıkacaktır karşısına..
Her insan yaşattığın yaşayacaktır. Bu dünyada degilse bile ölüm sonrasında kesindir. Dünyada yaşadığını yaşayacağını çok sanmıyorum çünkü kimse bir diğerine olan şeyde, kendi canına olmuş kadar acı çekmiyor. Bu da yaşadığını yaşayacağı gerçeğine ters.
Cevap
14Cevap
Kesinlikle inanıyorum.
Ne ekersen onu biçersin. Kelimelere ve eylemlere yüklediğimiz her anlam, her dinamik bir şekilde bize geri dönüyor.
Ya yaşadığımı yaşattığım için yaşattığımı yaşamış olursam
Buna benzer bisey yazacaktım soru açıklamasına 🤌
ben yazmış bulundum gerek kalmadı. d
Tercüman oldun yazamadıklarima tenks
Öyle bir şey yok kimse yaşattığını yaşamıyor abla yaşasaydı perişan olurdu bana yaşadıklarımı yaşatan biz o masalları çok duyduk.
Karmaya inanmam ama inancım gereği yaşattığımı yaşarım sözünü şiâr edinmiş vaziyetteyim.
Inancımın kırıldığı zamanlar olsada. Inanmak iç rahatlatıyor.
Karşımızdaki insanın şansına bağlı şanslı insanlara bir b.. olmuyor
Evet bütün benliğimle bu benim bedduam yaşattığını yaşamadan ölme
Çok fena inanıyorum. Bunun korkusuna zati her şeyden elimi ayağımı çektim nerdeyse
İnaniyorum. Eden ettiğini elbet buluyor karma değilde ilahi adalet olarak düşün.
Evet her zaman böyledir.
İnanmıyorum. Hersey o kadar da kısasa kısas değil. Ettiğini bulmanın başka yolları da var.
Evet inanırım
yok inancım kalmadı gibi
Ne koyarsan kazanına o gelir kaşığına
Inanıyorum ya gerçekten yaşıyorlar.
Olmuyor değil diyebilirim :D
Karmaya inanıyorum ama geç oluyor işte 😂
Bizatihi gördüm yaşayanları
Ah ahını bulur bence
Evet inaniyorum
Suphem yok..
Evet öyle oluyor
Kesinlikle