+1 yılBazen büyüklerin arasındakileri bizler anlamakta zorlanırız. Bence olaya anne baban olarak bakma. Direkt iki sevgili olarak bak.
Ciddi sorunları olmasa eminim annende böyle bir şey yapmazdı. Ne olursa olsun bu annen ve babanın sorunu ve senide direkt ilgilendiriyor olsada bir yerden sonra ilgilendirmiyor.
Durum ok zor farkındayım ama sen allaha dua et, annenide, babanıda eşit sevmekten vazgeç ve kimseye kin besleme.
Annenle konuş, ona neden yaptığını sor, sonra babanla konuş, neden böyle oldu de. İkisinide dinle. Kimse hiç bir olayda tek başına haklı ya da suçlu değildir.
Babanın ihmalleri ve hataları olmasa annen böyle bir şey yapmazdı (diye ümit ediyorum).
Anneni anlamaya, babanı dinleyip eksiklerini bulmaya çalış dostum.
Bu konuda ne zaman istersen konuşmaya hazırım seninle.
Dilerim kısa sürede düzelir bu sorunlar.
Allah yar ve yardımcınız olsun.23 Yorumla
Soran+1 yılTamam haklısınız fakat hiç bir problemi yoktu annemin babam her zaman ona sevgisini gösterdi, ilgi gösterdi ama o ihanet etti zaten evden kovduk bir daha ancak mahkemede görürüz.
- +1 yıl
Canım, herşey yolunda iken bir kadın asla aldatmaz. Senin bilmediğin şeyler var işin içinde emin ol buna. Ve tecrübelerime güven.
- +1 yıl
Kadın asla aldatmazmı? Yanlış düşünüyosun. Bunun kadını erkeği yok kadınlarda çok aldatır ama gizli yapar. Şöyle diyim 2 sevgili olarak düşünebilirsin ama bunlar sevgili değil KARI KOCA ve ÇOCUKLARI var nekadar sevmiyosanda aldatmıcaksın çocuklara yazık böyle fahişeler çocuk yapıyor en sinir olduğum şey
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. annen demekki başkasına aşık olmuş bu yüzden terk ediyor babanı muhtemelen önceden cinsel beraberlikte yaşamış o adamlaki babanı kafasında bitirmiş. babanla niye konuşmuyosun anlamadım adamın suçu ney :S babana helal olsun, yine büyüklük yapmış boşanmayı kabul etmiş başkası olsa çeker vururdu o kadını. annene hiçbişey demiyorum ki allah zaten annenin yanına bırakmaz o yaptıklarını, başkasını seviyorum diye yuva yıkmakda ne demek allahından bulur o zaten. babanla kal bence sen başka bir adamın yanında napcan, yarın annenden sonra sanada taciz eder yaşanmamış şey değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar iç açıcı, yangına körükle mi gidilir? O_o
Soran+1 yılEvet cinsel birliktelik yaşamıştır bundan kesinlikle eminim Babam çok üzüldü Annemi çok seviyordu her zaman ilgisini gösterdi ona ama annem ona ihanet etti asla babamı bırakmayacağım, anneme çok büyük kin ve nefret besliyorum. :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence biraz saygili ol sonucta o kadin seni dogurdu ve köpek fahise diyede atip tutugunda senin annendir, sanki baban cokmu iyi kimbilir o ne yaptiki annene? kadinda sevgiyi baskasinda aradi. ne malum ayni seyin ilerde senin basina gelmiycegi? ayrica babana gelince babanda ilerde sikinin altina bir kari alinca o zamanda senin ve karseylerinin babanin yaninda it kadar kiymetiniz kalmiycak ve o zamanda annenizi istiyceksiniz o vakit sen hangi yüzle annenin yanina varcaksinki? kadin sevmedigi bir adamla mecburmuydu ömrünü tüketmeye insanca demis sevmiyorum diye napsin bence dogruyu yapmis.
24 Yorumla
Soran+1 yılYapmayın Allah aşkına bizim maddi durumumuz çok iyidi annem kesinlikle sıkılmadı hayatından çünkü ben kendi, kendimi büyüttüm, erkek kardeşimlede ben ilgileniyordum ev işlerinde her zaman destek çıkıyordum babam hayla onu ilk günkü gibi seviyordu eve geldiğinde hep yüzü gülerdi anneme sarılırdı, hatta yardım dahi ederdi sırf biz yorulmayalım diye adam üzüntüsünden kahr oldu kaç gündür işe gitmiyor kafasını eğip, alıyor yemek hazırlıyorum bir kaç lokma yedikten sonra bırakıyor babam bunları hiç bir zaman hak etmedi çok rahat bir şekilde söyledi annem Ercan seni sevmiyorum, başkasından hoşlanıyorum diye babamın Dünyası yıkıldı. Gelmiş birde utanmadan benimle gelin diyor ben sert çıkınca 7 yaşındaki kardeşimi alıcam dedi ama babamda bende sahip çıktık mahkemeye dahi verse alamaz kardeşimide ben yetiştiricem annemin ismini azına bile almayacak. Ayrıca babamdan kesinlikle eminim başka bir kadınla evlenmeyeceğinden biz müsade etmeden bizim kararlarımızı almadan kesinlikle böyle birşey yapmaz
Cevap sahibi+1 yılvalla orasi hic belli olmaz egerki babaninda kalbine bir baska kadin düserse sizden müsade istiyceginide sanmiyorum. iyide tamamda baban iyi olabilir ama annende napsin diger tarafi sevmis gönül bu sevmis iste napsin kaderi annenmi yazdi yooook. bu arada baban ve annen kac yasindalar? ve kac yillik evlillerdi?
Soran+1 yılBabam 40, annem 38 yaşında. Annemin, babam gibi birisini asla bulamayacağınadn %100 eminim babam gibi ona ilgi gösteren, seven, mutlu eden birisini bulamaz!!! Köpek gibi pişman olup gelicek dahada ağır kelimeler edebilirdim anneme orada hatta ona o* bile diyecektim evli bir kadının başka bir adamla birlikte olması ne kadar doğru? Yediği önünde, yemediği arkasındaydı her zaman ilgi görüyordu, sevgiyi görüyordu ama o keyfine geldiği gibi hareket edip başkasını bulmuş ne hali varsa görsün kardeşim, babam ben birbirimize yeteriz babam sürekli ağlıyor bunu hiç bir zaman hak etmedi babam banada her zaman ilgiyi babam gösterdi beni babam büyüttü daha çok bu yüzden babamın arkasındayım her zaman erkek kardeşimi görmesine bile müsade etmiycem bu yaptığı bize uzun yıllar acı verecek ve geri döneceğinden dediğim gibi %100 eminim o zaman bir kaç laf sözümde olacak. Ayrıca 19 yıllık evlilerdi.
Cevap sahibi+1 yılsen cok büyük konusuyorsun ve eminim bu annenin yaptigi yanlisin aynisini sende yasiycaksin. ve bir anne affedersinde o.. r... pu bile olsa evlat asla annesine ne ooo... rpu demeye hakki var nede köpek demeye hakki vardir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanı yalnız bırakma ve onun her şekilde yanında olduğunu hissettir ki bu süreci daha kolay atlatabilsin oldukça güç bir durum. Annenle ilgili diyecek bir şey bulamıyorum baştan sona hata annen klasiktir ama ihanetin bahanesi olmaz. Bence çok doğru bir karar vermişsin annenin birlikte olduğu kişnin nasıl bir adam olduğunu bilmiyorsun ve kalkıp tanımadığın bir adama da asla güvenemzsin senin için en güvenli yer babanın yanı. Umarım kısa zamanda atlatırsınız lütfen birbirinize destek olun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam anneme o kadar değer verirdiki onun için her türlü fedakarlığı yapardı ilk tanıştıkları zamanki gibi deli gibi seviyordu babam, hep ilgi göstermişti ama hanımefendi geldi Babama, Ercan ben seni artık sevmiyorum dedi bu kadar basit bir şekilde söyleyip kenara attı sonra cam sesleri geldi babam dolabı yumrukladı. :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılEn başta Allah yardımcın olsun.. Her ne kadar yanlış yapmış olsada o senin annen.. Bundan sonra hakaret etme ona.. Ona verecegin en büyük ceza zaten onun yanında olmamaktır.. Tepkinde haklısın.. Ben olsam bende benzer seyler yapardım.. Bundan sonra baba kız olacaksınız.. Birbirinize sımsıkı sarılın.. Babanın sana cok ihtiyacı olacak.. Herseyin ilacı zaman.. Çok üzüldüm inan okuyunca 😣
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir sorunumuz yoktu babam, annemi çok seviyordu hep ona sarılırdı, gülerdi, birlikte yemek bile yaparlardı annem yorulmasın diye ama o bize ne yaptı ihanet etti. Adam kahrından ölüyor ya çıldırıcam yemin ediyorum. :(( Annemi yolda can çekişirken görsem dahi yardım etmiycem iyice ondan nefret ettim.
- +1 yıl
Böyle deme lütfen.. Haklısın ama bazen haklı olsakta susmak gerekir.. Senin annene olan kinin nefretin babanın toparlanması için iyi bişey değil.. Emin ol baban senden daha cok acı cekiyor.. Dua et lütfen..
Soran+1 yılEvden kovduk artık nereye gidiyorsa gitsin o şerefsiz kadın umurumda bile değil belki evi satar başka yere taşınırız babama yakında bunu söylicem annem bizi hiç bulamasın.
- +1 yıl
Benim söylediklerim bir anlam ifade etmiyor yazdıklarından bunu görüyorum.. Baska yorum yapmamam en dogrusudur.. Tek diyeceğim Allah yardımcın olsun..
Soran+1 yılSaol kardeş. :)
Doğru olanı yapıyorsun bu durumda yerin babanın yanı.
Şunu da unutma babanın yaptıkları annenin beklentileriyle uyuşmuyor. Sonuçta baban anneni mutlu edemiyor belki de konuşsalardı böyle evli iken başkalarıyla ilişki yaşaması bile tiksindirici..
Baban da eminim aralarındaki bu soğukluğu epeydir biliyordur idare etmeye çalışıyor olabilir.
Olan olmuştur.
Bu şoku kısa sürede atlatırsın. Annene olan öfkeyi de at. Annene beslediğin öfkeni bile silmeye bak. Öfke sana zarar verecektir.04 Yorumla
Soran+1 yılAllah onun cezasını versin bu kadar basitmi bir aileyi yıkmak? 7 yaşında kardeşim var onudamı düşünmedi? Hepimizi bile, bile aldattı belkide elin piçiyle yatmıştır bile tiksiniyorum ondan onunla konuşmak bize haram.
Soran+1 yılÖyle birisiymiş gerçekten erkek kardeşimi ben yetiştiricem benim sorumluluğumda artık annemin adını dahi azına almayacak öyle yetiştiricem onu.
Aile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı. Şok oldum gerçekten. Bu kadar yıl beraber yastığa bas koyduğu kişiye bu yapılmaz. Bunu herkes kaldıramaz. Babanın onu vursa haklı, ama yine sinirlerine hakim olmuş. Gerçekten çok üzüldüm samimiyetimle söylüyorum bunu. Kesinlikle babanla kalmalısın. Baban'ın psikolojisi altüst olmuştur. Sende gidersen baban bunu kaldıramayabilir ve intiharı bile düşünebilir. Onun yanında ol, lütfen :/ Allah yardımcınız olsun..
06 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsunuz ya Babam kahrından ölüyor yemin ediyorum çok kötü durumda adam sürekli ağlıyor belli etmemeye çalışıyor gözleri hep kızarık kaç gündür işe gitmiyor oturup, başını eğip sadece düşünüyor yemek hazırlıyorum bir kaç lokma yiyip bırakıyor, uyuyor hep. :(
- +1 yıl
Gerçekten çok üzüldüm, annenede çok kızdım şuan. yapılır mı bu ya. yazık gerçekten yazık annen'e. Babanın halini az çok tahmin edebiliyorum bir erkek olarak. O kadar yıl, emek. yastığa baskoydugu birinin bunu yapması.. o acı.. keşke elimden birşey gelse :/ Babanı yalnız bırakma olurmu? bunu yapma.
Soran+1 yılAsla babamı bırakmıycam her zaman ona destek çıkıcam, hayatımdaki tek erkek babam benim annem köpek gibi yalvarıcak bize ama ne yapacağımı biliyorum ona. :)
Soran+1 yılHaklısınız. :) Annemi düşünmeden, Babamı düşünmeliyim sadece her zaman onun yanında yer alıcam. :)
annenin sevgisi bıtmıs babana karsı ve ayrılmak istiyo sevmedıgı ınsanla yanı babanla neden heder etsın ömrunu belkı karsısına onu seven onunda sevecegı bırı cıktı bu kadar da suclama bence anneni emınım senın için zordur aynı durumda olsam bende senın gıbı dusunurdumde dısardan bakınca yatısıncaya kadar babanda kal destek ol bence sonrasındada kızsan babanda erkeksen annende kal babana yemek falan yaparsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi tamamen hayatımdan çıkardım şerefsiz ve namussuz bir kadının teki kendisi babam evden kovdu Babam kahrından ölüyor kaç gündür işe gitmiyor başını eğip sürekli düşünüyor gözleri kızardı adamın doğru düzgün yemek yemiyor ya. :(
Bir kızın her zaman annesine ihtiyacı vardır
Anneni düşün başkasını seviyorsa babana karşı her şey bitmişse neden içine atsın bir ömrü kendine zehir etsin.
Babanla kalıcaksın babanın bayan arkadaşı olmayacak mı
daha kötüsü ya günübirlik ilişkileri olursa
annemi sildim falan çok ağır laflar
iyi düşün04 Yorumla
Soran+1 yılBabam sevgisini annemden hiç bir zaman esirgemedi ama annem, babamı aldatmış belkide cinsel birliktelik bile yaşamıştı şerefsiz ne hali varsa görsün benim babam bana yeter annem yolda can çekişse dahi artık umurumda değil kardeşimide alıp gideriz buralardan babam illaki birisiyle evlenmek isteyecek ama annem gibi namussuzluk yapmayacak en azından.
Soran+1 yılBabam belkide başkasıyla evlenir bilmiyorum ama en azından annem gibi bize ihanet etmedi. Bizi çok üzdü 7 yaşındaki kardeşimide düşünmedi o çocuğa ne olucak? Kardeşime hem annelik hem kardeşlik edicem o benim sorumluluğumda artık annemde gitsin o heriften çocukmu yapar başka birşeymi yapar bilmiyorum ama içimi full kin ve nefretle doldurdur bunları çok rahatça söyledi orda olsaydınız siz bana emin olun sonuna kadar haklısın derdin.
+1 yılöyle deme anne candır :(((( demek ki babanı sevmiyo aynı durumda babanda olabilirdi başkasını severek babanlamı kalsaydı taktir ettim anneni o kadar cesaretli davranabildiği için açıkca başkasını seviyorum diyebildiği için kac kadın var bunu yapabilien?
15 Yorumla
Soran+1 yılDedi ve bizi bir daha hayatta göremez babamla konuşucam evi satıp taşınalım diye anneme çok büyük kin besledim bizi bu halde bıraktı hiç düşünmedi yediği önünde, yemediği arkasındaydı hiç bir sıkıntısıda yoktu ama elin adamıyla çok şey yapmışlar vay be bu kadar kolaymı bir insanı aldatmak sadece babamı değil hepimizi aldattı o adi kadın. Babam evden kovdu en iyisini yaptı babamın anneme ihtiyacı yok yanında ben ve kardeşim var ne hali varsada görsün eğer bir gün yanımıza gelicek olursa ne yapacağımı çok iyi biliyorum kardeşimide ben yetiştiricem ona annemin tek bir harfini bile hatırlatmıycam.
- +1 yıl
saçmalama ya bu kadar kin besleme o senin annen herşey unutulur sen düşün ya bir adamla evli iken başkasına aşık olsan ve o adamla yaşamak zorunda kalsan biraz annenin tarafından bakmaya çalış :((((
Soran+1 yılBen evliyken bir adamla asla birlikte olmam annem kadar adi ve şerefsiz değilim eşimi sevmesem bile aldatmam çünkü hayla eşimle aramızda bir bağ var ama annem çok şey yemiş o adamla ne halide varsa görsün şeytan diyor intikam al bütün herkese rezil et gerçekten istersem annemi utancından öldürtebilirim çok ağır konuşurum ve utancından gider ama gereksiz bir insan kardeşimi göstermiycem ona o artık benim sorumluluğumda ben yetiştiricem, bir gün annemi sorarsada anlatıcam nasıl birisi olduğunu.
- +1 yıl
ya bırak bu işleri annene destek ol... babanın gazına gelme kadın bunu yapıyorsa haklıdır kimbilir babanda ne eksiklik vardı annene destek ol üzme kadını.
+1 yılKocasını terk eden kadın , en ufak bir şeyde evladını da terk eder sen babanın yanında kal.
O annen de ne hali varsa görsün.
Üzme sakın kendini üzme26 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız utanmadan çıkıp bana sende gel diyor şerefsiz ya ne demek bu? Babam kahrından acı çekiyor birde bizi ondan koparmaya çalışıyor babamın ne hiç bir kötülüğünü görmedi ama ona acı çektiriyor intikam almaya kalkışsam ben annemi herkese rezil edebilirim utancından intihar edecek seviyeye bile getirebilirim ama uğraşmak istiyorum o pis kadınla.
- +1 yıl
Uğraşma bırak ne hali varsa görsün , kardeşin falan var mı varsa o kötü işte.
Babanın kötü bir davranışı yoksa kesinlikle para hırsı derim Allah ıslah etsin böylelerini.
Artık annesiz yaşamaya alışmalısın , o pisman olucak elbet ama boşver rezilligi de kendisi ne kalsın
Soran+1 yılMaddi durumumuzda çok iyidi hiç bir problem ve sorunumuz yoktu 7 yaşında bir kardeşim var öyle bir anne olmaz olsun elin piçi için bizi terk etti babam çıkıpta başka bir kadınla evleniyorum dese zerre kadar üzülmem destek çıkarım hatta.
- +1 yıl
Senin yaşın kaç acaba , kardeşinin bunu atlatması biraz sıkıntılı olucaktır.
İlla ki bir nedeni vardır da boşver sen bunları artık , önüne bak o evin hanımı artık sensin
Soran+1 yılBen 18 yaşındayım erkek kardeşimede artık anneliği ben edicem o benim sorumluluğumda 7 yaşındaki bir çocuğa bile bunu yapabilecek kadar bencil birisyimiş annem.
- +1 yıl
Çok sancılı bir dönem olucak ama baş da sen güçlü birine benziyorsun baban da öyle atlatırsınız Allah'ın izniyle, olacağı varmış artık önüne bakman gerekir okuyor musun bu arada
Eğer olaylar tam olarak göründüğü gibiyse Babanı tercih etmen iyi. Başka bir adamla kalmaktansa babanla ve ileride evleneceği kadınla kalman daha iyi. Annen babamı bırakacak kadar kararlıysa başka birine, bu durumda kesinlikle babnla kalmalısın. Anneni de fazla yadırgama. İnsanlık hali, bazen buhrana düşebiliyor insanlar. Sen okuluna odaklanmalisin
14 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaşında kardeşim var onudamı düşünmedi? Ne hali varsa görsün her zaman babamın yanındayım eğer başkasıyla evlenicem derse kararınada en fazla ben destek çıkarım.
Soran+1 yılAnnem belkide başka bir adamla cinsel birliktelik bile yaşamıştır bilmiyorum ama artık o kadının ne kadar iğrenç şerefsiz birisi olduğunu biliyorum intikam almak istersem ona neler yapacağımıda iyi bilir annem ama babamın desteğe ihtiyacı var onun yanında kalıcam.
Üzücü bir durum tabi annen bu zamana kadar senin büyümeni beklemiş de olabilir annene de hak ver diyecem de babam ilgili diyorsun o zaman neden başkasına yönelir ki? baban içki içen döven biri olsa neyse...
Karışık bir durum Allah sabır versin. Şahsen bende masum tarafı seçerdim. Yinede yetişkin oldun sayılır yakında kendi başına yol alırsın. Onları kendi haline bırak hayatına bak zor olsa da yapıcak bir şeyin yok.04 Yorumla
Soran+1 yılBabamı bu halde asla bırakmam, hep onun yanında kalacağımı söyledim annem neden ihanet ettiğini söylemedi haklı bir yanı babam onu hiç bir zaman sevgisiz, ilgisiz bırakmadı ama o bildiğimiz kaşarlık yaptı Allah cezasını versin.
- +1 yıl
Bırakmada kendi hayatına atılsan baban daha mutlu olur bence psikolojinin bozulduğunu fark edince iyice yıkılır. Belki ilerde oda evlenir... Evlenirse tepkin ne olacak? bunları da düşünüyordur. Yoluna devam edersen daha rahat alışır. Bence kendi haline bırak ama sen bilirsin.
Soran+1 yılBabamın kesinlikle başka bir kadınla evlenmesine karşı değilim annem gibi bir kadından kurtuldu her zaman destek çıkarım bu kararından.
anneni allah ıslah etsin yuvasını bozmuş. babanı desteklemen en doğrusu. ona güç vermelisin bu süreçte. elbet yeni birini bulur. eski annenden daha iyi bir anne olur belki de. allah senin de babanın da gönlüne göre versin
03 Yorumla
Soran+1 yılSaol kardeş Annemi Allaha havale ettik köpek gibi pişman olucak bundan eminim ama ona o zaman söyleyeceğim çok ağır laflarım olucak.
Soran+1 yılGeleceğini biliyorum zaten köpek gibi yalvarıcak ama ne diyeceğimide biliyorum hiç bir zaman mutlu olamayacak.
Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Olan olmuş * et.. Küçük müsün bilmiyorum (18 yaş altı bu sitede üye olunması yasak), eğer büyüksen de bu durum seni 6 - 15 yaş arasındaki çocuklar gibi etkilemeyecektir.. Bu konuda biraz şanslısın.. Akışına bırak sen. Babanla kal bencede.
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım. Babam zaten evden kovdu yakında boşandılarmı o namussuz yüzünü bir daha görmeyiz biz birbirimize yeteriz babamla. :(
Anlattoklarından babanı haklı buldum madem annen sizi cezalandırdı sizde onu sevgisizlikle cezalandırın
12 Yorumla
Soran+1 yılAllahıma havale ettim ona Babam çok ağır konuştu adam resmen üzüntüsünden kahroldu, ağlıyor ya babam bunları hiç hak etmedi. :( Geçende koltuğa oturmuş başını eğmiş düşünüyordu ben parçalanıyorum onu böyle gördükçe annemi her zaman sevdi babam hep ilgi gösterdi ama o ihanet etti bize inşallah Allah güldürmez onu hiç bir zaman. :(
+1 yılTabiki babanla kal destek ol ona, fakat annenede bu kadar yüklenme tamam hatalı olabilir fakat olan olmuş bir kere. Zaman geçtikçe annene karşı biraz daha yumuşarsın..
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha onu görmeyiz çünkü bu ev artık bize birşey ifade etmiyor kin ve nefretten başka babamla konuşucam buradan taşınalım diycem dahada bulamaz bizi.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyapacak bir şey yok, babana bir hatun ayarlarsın artık, üvey annen bari iyi olsun :)) Annene tepkilerin normal ama belli zaman sonra tek tükde olsa konuş sonuçta annen.
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık işim olmaz o şerefsiz kadınla hayatımdan çıkardım kardeşim daha küçük onada annemi unutturucam hatta ne kadar adi bir insan olduğunu dahi anlatıcam babam illak ibaşkasıyla evlenicektir bir gün o kadına anne derim ama kendi öz anneme bundan sonra anne demem. :)
Annene bu kadar sert davranma. Tamam haksız ama asla affetmem deme. Buna benzer birşeyi babam yapmıştı ben de ona çok kızmıştım. Asla affetmem falan diyordum ama şimdi yok, öldü, ve onu çok özlüyorum. Bence affedebilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi daha görmeyiz onu unutabiliriz kardeşim henüz küçük ona annemi hatırlatmıycam bile kardeşimi ben yetiştiricem. Annem hiç bir sebep yokken Babamı aldattı onu nasıl affedebilirim ailemizi dağıttı babam yemek yemiyor sürekli düşünüp ağlıyor ya bunları hiç haketmedi. :(
Soran+1 yılPişman olacağımı hiç sanmıyorum hiç bir problem yokken neden bir insan aldatır ya? :(Bize hayattaki en büyük acıyı yaşattı bu saatten sonra ona kesinlikle yumuşak davranmam erkek kardeşimede annelik edicem 7 yaşındaki bir çocuğu bile düşünmedi bencillik yaptı.
Benimde annem erkeklere aşkım falan yazıyor onu öğrenene dek onu iyi biri olarak bilirdim beni nekadar bakmış olsada emek vermiş olsada bütün sevgim iki mesaj yüzünden bitti. Geçmiş olsun yapıcak bişey yok anneni unutmaya çalış benimde annem babam ayrılsa babamda kalırım durup dururken yuvayı bozan biriyle durulmaz tabi hep bahaneler vardır yok kocam şöyle böyle oyüzden boşanmışta ama neyse.
00 Yorumlaçok üzücü bir durum allah yardımcın olsun. babana yeterince haksızlık yapıldı bu yüzden onun yanında kalman ve elinden geldiğince babana destek olman lazım unutma baban ancak senin desteğinle bunun üstesinden gelebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam çok kötü oldu bunları hiç bir zaman hak etmedi ya. :(
+1 yılemin ol baban annenden cok daha üzgün durumda , annen gibi dıştan hüngür hüngür ağlamıyor olabilir ama içi kan ağlıyordur şimdi adamın :(
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ya adamın gözler kıp kırmızı sürekli düşünü duruyor başını eğiyor hiç konuşmuyor yemek hazırlıyorum yemiyor yerse bir kaç lokma birşey yiyip bırakıyor çok kötü durumda.
- +1 yıl
ölüm acısından beter bişey :( bir yakının ölür fakat arkasından hayırla yadedersin dua edersin... senin babanında bir nevi en yakını şu an ona ölü, fakat arkasından hayır dua edeceği biri değil , lanet okuyacağı bir ölü..
Soran+1 yılGeberse keşke hiç üzülmem bize hayattaki en büyük acıyı yaşattı.
+1 yılBüyük konuşmak için erken. Sakin olmalısın. Babanda kalman taraftarıyım. Annen suçlu olduğu için değil. Başka bir adamın yanında rahat olamazsın diye.
07 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden nefret ediyorum Babam ondan hiç birşeyini esirgemedi her zaman yanınd aoldu, ilgi gösterdi, sevdi ona sahip çıktı işten eve yorgun gelirdi ilk bana sonra anneme sarılırdı ama annem bize ihanet etti babam, annemi evden kovdu bende istemeyince annem arkadaşına gitti yakında boşanıcaklar.
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına. Konuşması da yaşaması da zor. Anşattığın kadarıyla annen kötü yapmış. Baban da boşanarak doğru olabı yapmış. Yıkık vaziyettelerdir. Sen en azından güçlü dur ve babana destek ol. Annene de hakaret etmeyi kes. Evet ailenizi dağıttı, büyük yanlış yaptı ama hala annen. Bu değişmiyor. Konuşma, yüzüne bakma ama hakaret etme. Onu yargılayacak olan biz değiliz.
Soran+1 yılKendisinden iyice soğudum anne demeye bile dilim varmıyor bana gelmiş birde utanmadan canımdan çok sevdiğim babamı bırakıp o piçin tekinin evinde kalmamı istiyor daha ağır laflar edicektim kendimi tutamadım odama kitledim babam evden kovdu arkadaşında kalıyormuş yakında buradaki evimizi satar başka yere gideriz babamla annem sokakta acı çekersen görsem dahi yardım etmem.
- +1 yıl
Küçük kardeşin varmış. Acın taze ne desen dindirmeyecek, anlıyorum. Lütfen hakaret etme hele kardeşinin yanında sakın henüz 7 yaşında. Bu ona senden daha fazla etki edecek. Kardeşin için toparlamaya bak kendini. Sınanıyorsun, erken büyümek vakti. Tekrar söylüyorum: Evet, hak ediyor, yüzüne bakma ama hakaret etme. Kardeşini de kışkırtma sakın. Üzüntün gözüne perde indirmesin. Aklı başında davranarak bir nebze de olsa -zor ama- hafifletmelisin acınızı.
Soran+1 yılKardeşimide düşünmedi aldatırken ya evli bir kadın kocasını nasıl aldatabiliyor ya ne kadar büyük şerefsizliktir bu? Kardeşimi ben yetiştiricem o benim herşeyim artık, babama ben destek çıkıcam, annemin yokluğunu bile hissettirmiycem annemin köpek gibi pişman olacağınıda biliyorum ama bize çektirdiği acının 10 mislini çekicek.
- +1 yıl
Şu an bunu anlamaya çalışma. Yaşın ve acının yeni olması bunu zorlaştırıryor. Yazık etti kendine de size de. Lütfen söylediklerimi dikkate al! Hakaret etme ve kardeşini dolduruşa getirme.! Zaman geçtikçe şu an için fevri davranmanın doğru olmadığını, ağızdan çıkanların da geri dönüşü olmadığını anlayacaksın.. :( Ve en azından kardeşin için bir uzman yardımına başvurmalısınız.
- +1 yıl
Kardeşin için annenin yerini asla dolduramazsın, çocuğu dolduruşa getirip iyice mahvetmeyin lütfen.
En azından ortaya ne varsa çıktı babanın ona ihtiyacı yok sen varsan yetersin babana gerçekten de ayıp etmiş ben bile okurkan üzüldüm tanımadığım halde... dünyanın sonu değil üzme bu kadar kendini
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyordum ama o bize ihanet etti canımdan kıymetli babamı üzdü, onu aldattı sadece on udeğil hepimizi aldattı. Babamı toparlamak için elimden geleni yapıcam evin hanımı benim artık kardeşimide ben büyütücem biz birbirimize yeteriz.
annen ağlamayı bile hak etmiyor. o başka bir erkek istiyor ve belli ki istediğini de almış. şimdi de gözünü sana dikmiş babandan seni de alacak. sen de hala "annem" diyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılArtık o kadın benim için hiç birşey ifade etmiyor yemin ediyorum ki sokakta can çekişirken görsem dahi yardım etmiycem benim hayatımda birtek babam olucak bundan sonra. :(
üzülme be kardeşim her şey olacağına varır sen doğru olanı yapmışsın sende babanı terketseydin çok kötü olurdu durum ama annenide öyle terslemeseydin keşke kırmasaydın güzelce konuşsaydın ama olan olmuş bir kere yapcak bişe yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi kovduk evden babam beni ve küçük kardeşimi hiçe saydı aldattı Allahından bulsun.
Soran+1 yılErkek kardeşim 7 ben 18.
En sonda belirttiğiniz gibi, sevmek, yüzünü güldürmek bazen şımartıyor. Bu bir erkek için unutulmayacak bir olay, anneniz o adam gitmese bile babanız bu saatten sonra zor kabul eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kabul etmez adam üzüntüsünden kahroldu sürekli belli etmemeye çalışsada ağlıyor annem bize dönücek ama o zaman bir kaç laf sözüm olucak.
Hayat sürprizlerle dolu üzüldüm gerçekten annen eminim ki kişilikten değil heyecanindan yenik düştü hayatta insanlar bu kadar nankör ve karaktersiz olabiliyorlar hepsinin allah belasını versin lan.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah cezasını versin yediği önünde, yemedeği arkasındaydı her zaman rahat olmuştu bunalmıyordu ev işlerinde yardıma gidiyordum kardeşim dersleriylede ben ilgileniyordum babam geldiğinde anneme sarılıyordu hatta hafta sonu biz yorulmayalım diye babam bile temizlik yapardı gülerdik sürekli ama meğersem annem babamı aldatıyormuş o sıralar.
+1 yılgörünen o ki kararını zaten vermiş, yolunu çizmişsin. neyse, gizli kullanıcı olmasaydın senle dertleşebilirdik...
00 YorumlaO kadından anne olmaz kusura bakma. Hiç teselli falan kasamam şimdi. Babanla kal.
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten babamın yanında kalıcam annemi hayatımdan tamamen çıkardım nefret ediyorum o şerefsiz kadından.
Soran+1 yılHaklısınız hayatımdaki tek erkek olucak babam benim her zaman ona destek çıkıcam artık bizim birbirimizden başka kimsemiz yok annemin kesinlikle mutlu olacağına inanmıyorum bize dönmek isteyecek o zaman ne yapacağımı çok iyi biliyorum. :)
Olabilir bence bu tarz şeyler. Her insan sevebilir tamam biraz tuhaf ama normal karşılamak gerekir. Bence her ikisinde kalmaya gayret et
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden nefret ediyorum kin ve nefret doluyum ona yakında bu evimizi satar gideriz buralardan bana gelmiş utanmadan benle gel diyor babam ondan sevgisini hiç bir zaman esirgemedi annem babamı aldattı kaşarın tekiymiş demek annem artık onunla işim olmaz.
Soran+1 yılOlacağımı hiç ama hiç sanmıyorum annem bencilin tekiymiş meğersem maddi durumumuz çok iyidi ailede saygı ve mutlulukta hiç bir problem yoktu huzurluyduk ama ailemizi yıktı babam işe gitmiyor kaç gündür.
tabıkı babanla kalacaksın. annen bugun ondan hoslanmıs yarında baskasından hoslanacaktır bunun sonu yok. ama gercek sevgıyı babanda bulacagın kesın hatta bu surec sızı daha da yakınlastıracaktır bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBana küçüklüğümden beri en çok ilgiyi Babam gösterdi annemden fazla ilgi görmedim 7 yaşındaki kardeşimi bile düşünmedi artık hayatımızda yok o evimizin hanımıda ben olucam artık.
+1 yılallah kolaylık versin en dogrusunu yapmıssın bı anneye yakısmamıs yaptıgı keske ayrıldıktan sonra bırlıktelık yasasaydı veya soylemeseydı babana cok zor bı durum baban ıcın babanın yanında ol
05 Yorumla
Soran+1 yılAdam kahrından acı çekiyor ya sürekli düşünüyor gözleri kızarıp duruyor sessizce ağlıyor evde annemi çok seviyordu. :( Koltuğa oturup, başını eğip düşünüyor sürekli kaç gündür işe gitmiyor.
- +1 yıl
cok zor bır durum allah krusun ınthar bıle dusunur sakın yanlız bırakma babanı destek ol ona sureklı kafasını dagıtacak seyler yap ve yetıskın gıbı konus ben senın yanındayım hıc bır zaman bırakmıcam senı falan de
Soran+1 yılKonuştum zaten herşeyi söyledim senin yanındayım baba her zaman hayatımda sen varsın dedim güldü bana sarıldık. :(
- +1 yıl
yanlız bırakma babanı
Soran+1 yılAsla ölene dek ona destek çıkıcam artık. :)
+1 yılÖyle annenin anneliğini neyse küfür etmiycem kevaşe
12 Yorumla
Soran+1 yılEvden kovduk zaten aslında Babam orada öldürse sesimi dahi çıkarmazdım ama Babam doğru olanı yaptı annem şerefsizin tekiydi.
- +1 yıl
Şerefsizmiş
+1 yılBirbirinize şimdi çok ihtiyacınız var. muhtemelen baban bu travmayı uzun yıllar atamaz üstünden Allah yardımcınız olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBabamın yanında kalacağıma söz verdim o benim herşeyim annem köpek gibi pişman olucak o zaman nasıl kovucağımıda biliyorum onu.
şuanlık doğru karar ama sonra tekrar hayatın gidişatına göre karar değişebilir. hayat bu belli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBabamın yanında kalacağıma söz verdim annem artık benim içni kin ve nefretten başka birşey ifade etmiyor.
+1 yılhangi şehirdesiniz geçmiş olsun hayırlsıı demekten baska care yok mecbur bosanacaklar
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da oturuyoruz.
- +1 yıl
sanenenlan sana mı sorduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursa olsun annene söylediklierin çok yanlış annen o senin sınıftan arkadaşın değil, yanında kalmak istemiyorsan kalma Allah belanı versinde ne?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada babanın yanında kal ve destek ol
Soran+1 yılAz bile söyledim gerçekten bize çok acı çektirdi Babamın ona verdiği sevgiyi, mutluluğu kimse veremezdi annem yorulmasın diye adam yorgun gene işten gelir birlikte yemek yaparlardı hafta sonu temizliği birlikte yaparlardı. :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim bilir ne zamandır babanı boynuzluyordu
33 Yorumla
Soran+1 yılArtık ne beni, ne kardeşimi görebilir yakında buralardan gideriz kardeşim daha küçük okulunu başka yere kaydederiz evi satar başka yere taşınırız annem bir daha bizi hayatta bulamaz ağlayıp duruyor beter olsun şerefsiz.
Cevap sahibi+1 yılBir DNA testi yapın kardeşine falan belli mi olur
- +1 yıl
Yok artık. Ailevi meseleleri, tavsiyen varsa konuş. Yangına körükle gitme.
Babanla kal.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam zaten anneme karşı inanılmaz bir kin var içimde Babam ne kadar üzüldü bilemezsiniz adam ağlıyor resmen sürekli oturup kafasını eğiyor düşünüyor. :(
Üzülme canım dua et sadece. s
02 Yorumla
Soran+1 yılDua ediyorum babam, kardeşim ve kendim için dua ediyorum annemin ne hali varsa görsün bize hayattaki en büyük acıyı yaşattı nefret ediyorum ondan ağlıyormuş inşallah dahada beter olur.
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. bununla yaşamaya alısacaksın mecburen
08 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi tamamen bitirdik hayatımızda kin ve nefretten başka birşey hissetmiyorum ona.
Soran+1 yılSendemi benzer sorunlar yaşadın?
Soran+1 yılNerde şimdi? :/
Soran+1 yılBabanla birlikte yaşıyorlarmı hayla?
+1 yılöyle bişey yapsa annemi çeker vururum.
23 Yorumla
Soran+1 yılBabamın delice birşey yapacağını düşündüm büyük öfkeyle çekip gitti evden geldiğinde ilk işi hiç birşey olmamış gibi girdi sonra annemi sen hayla burdamısın dedi evden kovdu bende annemin üzerine gittim annem gözleri doldu çekip gitti arkadaşında kalıyormuş galiba babam sürekli düşünüyor ya. :(
- +1 yıl
babana destek olmak zorundasın işler daha kötü olmamalı, erkekler bunu zor sindirir özellikle kültürümüzle birlikte gelen etkiyle böyle bişeyi sindirmek çok zor kısaca babana destek çık.
Soran+1 yılBabam benim canımın bir parçası artık hep onun yanındayım. :)
Babanın yanında ol.
15 Yorumla
Soran+1 yılArtık hayatımda birtek Babam olucak annemi hayatımdan çıkardım ama çok üzülüyorum. :(
Soran+1 yılAnneme karşı içimde inanılmaz bir kin ve nefret oluştu Babam bunu hak eden bir insan değildi her zaman eve yorgun gelse bile güler yüzle gelir anneme sarılırdı hep ilgi gösterdi, sevdi. :(
Soran+1 yılAsla bırakmayacağım annemi kovdu babam evden arkadaşında kalıyor annem bende istemeyeceğinde annem evden gitti. :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok genişmişsiniz benim babam olsa öldürür
19 Yorumla
Soran+1 yılBabam aşırı derecede tepki verdi apartmandakiler aşağıya indi ne oluyor diye babam, anneme çok ağır alflar etti Allahından bul dedi bende aşırı derecede tepki verdim inşallah mutlu olmazsın Allah belanı versin dedim bıraktım sürekli ağlıyor son olarka babam kovdu evden bende istemeyince gitti.
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsınız elinize ağzınıza sağlık. Fazla değil eksik söylemişsiniz. Dilerim ki bir gram mutluluğa muhtaç kalır sizi mumla arar
Soran+1 yıl7 yaşında bir erkek kardeşim var onuda istiyor bende babamda sahip çıktık vermiycez dedik ama onu elimizden alabilirmi?
Cevap sahibi+1 yılAlamaz :)
Soran+1 yılAnnem köpek gibi yavlarıcak beter olsun şerefsiz kadın.
Cevap sahibi+1 yılÖmrünüz boyunca yüzüne bile bakmayın. Yollarınızı değiştirin. Bana inan ki günün birin de kendi ayağı ile gelecek sakın evinize almayın geri. Atın sokağa geri gitsin yaptığının bedelini ödesin
Soran+1 yılBen ne yapacağımı biliyorum zaten köpek gibi yalvaracağınıda biliyorum çünkü Babamdan daha iyisini asla bulamaz. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Babana psikolojik olarak destek olmalısın bu sıralar. Yapacağın en iyi şey bu olur. Kardeşine de annelik yapacaksın. Güçlü olacaksın. Babana söyle en kısa zaman da mutlu olabileceği birini bulsun bassın nikahı geri dönme yolları kapansın ;)
Soran+1 yılUzun bir süre birisiyle evlenmez gerçekten annemi çok seviyordu ama ihanet etti annem onun acısını uzun bir süre atamaz muhtemelen üzerinden.
mayasında ne varsa odur değiştiremessin
00 YorumlaDoğru kararı vermişsin..
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden nefret ediyorum sokakta acı çekerek ölse dahi bir yudum su vermem.
Soran+1 yılAnnem hiç bir sebep yokken yaptı bunu resmen kaşarlık yaptı nefret ediyorum ondan.
hiç mudale etme bekle
00 YorumlaBabanın yanında kal
07 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım.
Soran+1 yılEvet 7 yaşında bir erkek kardeşim var.
Soran+1 yılZaten kardeşimede destek çıktı vermiycem ikisinide dedi bende kardeşime sahip çıktım annemi evden kovduk şimdi gitsin o aşık olduğu adamın koynuna ama bilyiorumki köpek gibi yalvarıcak bize geri dönecek ama bulamayacka buralardan gidicez evi satıp başka yere gidicez.
adam annen napmski
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşında annen?
05 Yorumla
Soran+1 yıl38 yaşında.
Cevap sahibi+1 yılBabanla aralarında çok yaş farkı var mı?
Soran+1 yılBabamda 40 yaşında.
Cevap sahibi+1 yılYani genç insanlarmış. Tabiki kötü bir durum ama annene karşı da anlayışlı olmaya çalış. Annen sonuçta seni bu yaşa kadar büyüten insan. bir sebeple mutlu olmamış olabilr hayatından o yüzden aşırı tepki vermemeye çalış bence.
Soran+1 yılBizi yüz üstü bıraktı ben kendi, kendimi büyüttüm annemden fazla ilgi görmedim bana en çok babam sahip çıktı beni sevdi bu zamanda da babamı asla bırakmam annem ne hali varsada görsün.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar