Babamın sevgilisinin olduğunu öğrendim tartıştık Babama yumruk attım içim acıyor ama anneme söylicem sizcede doğrumu yaparım?

Arkadaşlar Babamın başka bir kadınla birlikte olduğunu gördüm cinsel anlamda değil fakat sevgililer arkadaşımla geziyorduk Babamı birde genç bir kadın yani taş çatlasın 30 yaşlarında felan Cafede bayağı iç, içe, sohbet ederken gördük arkadaşım söyledi olum bu senin Baban değilmi diye baktım yeminle o an içim bir tuhaf oldu çünkü ben bu zaman kadar Babamın hiç bir kadınla bu kadar samimi olduğunu görmedim akşam üzeri Babamla konuşmaya çalıştım ısrar edince sizden kurtulucam felan dedi bıktım sizin sıkıntınızı çekmekten dedi açık, açık söyledi evet ciddiyiz dedi benim içim o an o kadar acıdıki tarif edemem Babama küfür ettim sen ne şerefsiz adamsın lan felan dedim o an hiç tanımadan hakaretleri yağdırdım Babam bana tokat attı bende geldim Babama yumruk attım çevredeki insanlar ayırdı Babam çekip gitti daha gelmedi eve geldim anneme anlatıcaktım hiç birşey söyleyemedim kadın üzülecek diye şöyle söyleyeyim bizim artık bir ailemiz yok yani sürekli kavga, huzursuzluk var evde Anneminde, Babamında birbirini çekecek halleri kalmadı ben kaldım arada arkadaşım Kıbrısda yaşıyor bütün herşeyimi anlatıyorum ona kardeşim Kıbrısa gel izini kaybet kafanı dinle diyor en sonunda gidicem başka gücüm kalmadı Babama yumruk attıktan sonra içim çok kötü acıdı pişman oldum adamı yere düşürdüm ama bir yandan annem aklıma geliyor ne yapıcam sizce söylemilimiyim aynı durumda annemi yakalasaydım çok daha kötü öfkelenir annemi sokak ortasında feci şekilde rezil ederdim ben iyice bittim kaldım arada lütfen yardım edin ne yapayım?
Babamın sevgilisinin olduğunu öğrendim tartıştık Babama yumruk attım içim acıyor ama anneme söylicem sizcede doğrumu yaparım?