annemin telefonunu karıştırırken babamı aldattığını öğrendim ve sslerini aldım kendi telefonuma attım bir uygulama var konuşmaları kaydeden anneme yükleyip uygulamayı gizliye aldım tüm telefon konuşmalarını kaydedebiliyorum annemin arkasından iş çevirmek beni çok rahatsız ediyor ama babama bunu yapmamalıydı sizce babama söylemeli miyim/nasıl söylemeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle deme, buna benzer bir olayı arkadaşım yaşadı. Anlatıyorum, arkadaşım yazışmaları görünce şok oldu sonra bana anlattı ve ona benim fikirlerimi söyledim ve kendisi de uyguladı. Eğer bir gün herhangi bir konuda Annenle Tartışırsan alttan laf sok, seni babama söylerim diye. Ordan zaten yüz ifadesini görünce altına sı çmasıyla bir oluyor. Her tartışmada bunu söyle ve annen olayı çakacaktır. Eğer annenle aranda bir bağ varsa annen senle konuşmak isteyecektir zaten. Ancak konuşmazsa 2 hafta sonra tek ikinizin olduğu bir zaman ev veya dışarda bir kafede sakin bir şekilde onu üzmeden söylemelisin. Sonuçta o annen
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAçikcasi benimde şu an hayatimda öyle şeyler oluyor adam evli ama evimize kadar gelmiş. Adamin karisini bulmam imkansiz babama nasil soylerim annemi dover ama yapamiyorum her gun agliyorum kaldiramiyorum annemi 2 kere uyardim ama goruyorum ki yine sabahin 4ne kadar konusuyor wp ppni surekli deyişiyor adam bizim gitdiyimiz yerle gidib fotolar paylaşiyor instada engelledim ama wpni yapamiyorum. Ben kendimi oldurmek istiyorum 16 yaşindayim dunyada en nefret etdiyim şey başima geldi. Babana soyledin mi? Baban ne yapti? Bende soylemeliyim nasil soylerim? Annem bana sen ona soylemezsin ben biliyorum dedi
23 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı durumdayım gözlerim dolu dolu okudum bu yazıyı :') Ben sırf bu mesele yüzünden 3 kere intihara kalkıştım. Babasının kızı derler ya işte o durumdayım ben. Ne zaman anneme alttan alttan kaf soksam "sen bana bacım mu demeye çalıştın? Sen benşm kimim oluyorsun da karışıyorsun?" diyor. Hatta hakkını bile helal etmedş ki pek umrumda değil. Babacım affet beni kardeşlerim vae diye sana söyleyemiyorum. Annemin engellenen kişilerinde 20 İNSAN VAR. Hepsini ben engelledim ama buna rağmen durmuyor devam ediyor. Sevgili annem, sana hakkımı asla helal etmiyorum. Sen iğrenç bir kadınsın. Söyleyeceklerim bu kadar.
Önce uyar sonra baktin olmuyor tabi gizlice yine ne bilim wp yedekle gorusme kayededici uygulamalar yük le baktin halen devam ediyo o zmn babani uyar dusunsene aynu sekildr kendini babanin yerine koy cok kotu birsey sanmıyorum uyarsanda vazgececeginu ama ne olursa olsun sonunda babana soylemelisin yanlis anlamada yarin bir gün annen kacarsa adama o zmn daha kötü ama bilmiyorum ya sende kötü durumdasin Şu an ama sen babana bu iyiligi yap birak annen senj kotu bilsin sen yinede her sekilde kazanirsin.. :(
13 Yorumla- +1 yıl
Ben babama dersem 100%100 ayrılırlar beni kim okutucak benim 13 yaşım var. Babam Şehir dışında çalışıyo hergün gelip banamı bakıcak bir süre sonra bendende bıkıcak.
+1 yılannene söylemeden babanla bir şekilde çözebilirseniz çok şık olur. annene söylersen de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. iyi karar vermen lazım.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27Cevap
bence annenle konuş ve bunu neden yaptığını açıkça anlatsın, belki de bı sebebi vardır. Hiç bişey sebep olamaz deme, dinle ve sonrasında evliyken bunu yapmamasını bir daha denk gelirse babana anlatacağını belirt
22 Yorumlaeğer baban asabiyse anneni uyar ama güzellikle falan söyleme tavrını çok sert ve net koy ya babandan ya da manitasından ayrılsın erkek olsan adamında haddini bildir derdim ama adama bulaşma sen
23 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyledikten sonra olası bir kavga veya daha ötesinde kendini suçlayabilirsin. Bunun yerine annenle konuşmayı dene.
17 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle soylemelisin. Dusunsene sen evlenince eşin seni aldatsa sen bilmek istemez misin? Ogrenip o pis insandan ayrilmak istemez misin? Enayi yerine konmaktan nefret etmez misin
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurada vazgecirmeye calisanlara sorsana onlar aldatilsa bilmek istemeyecek mi
+1 yılBen bu olayı hâlâ yaşıyorum. kızım 20 yaşındayım ve tahminimce 15 yaşımdayken annemi yakalamıştım annemde bir çok kez konuştum ama aslaa vazgeçmedi hâlâ devam ediyor yıllardır babama söyleyemedim hani olaki affederse ben kötü durumda olurum diye kendimi kandırdım hep düşündüm ne yapsam ne söylesem ama ben bir uzmana gidip destek aldım tek çözüm babama söylememdi bende söyleyemedim. şu an artık anneme bildiğimi bile dile getiremiyorum çünkü ben ne kadar söylersem söyleyim o yinede yapacağından vazgeçmiyor ilk tavsiyem günlük tut iyi gelecektir aile hayatına karışamam ama ben bugüne kadar söylemediğim için aşırı pişmanım ha benim annem cinsel birliktelik yok sadece sosyal medyadan konuşuyor ama babam bana düşkün olmadığı için söylemeye cesaret edemedim evden kaçacak yer arıyorum ve 5 yıl bana zehir oldu sustuğun her gün kendi zararına bence...
20 Yorumlalanet olsun ki bende aynı durum dayım normal de hiç annemin telefonu na bakmazdım ama birgün şüphelendim ve annemin telefonunda ilkan diye birisini gördüm ve o anda annem geldi hemen kapattım odaya girip konuşuyo kiminle konuşuyorsun deyince teyzen diyo ama erkek sesi geliyo bliyorum erkekle konuştuğunu biliyorum ama söyleyemiyorum babama birkere söyledim babam gitti anneme falan bağırdı ama annem babamı ikna etti şu an da o konu hakkında konuşmuyoruz bile babam da teyzem e söylemiş annemle köye gittik teyzem de bana kızdı sürekli ağlıyorum ve bunu yıllardır yapıyordu ama ben annem teyzen deyince inanıyodum telefonuna bakıp öğrendim annem yıllardır beni teyzen diye kandırmış lanet olsunn ne yapmalıyım babam bana dediki bi daha yaparsa bana söyle dedi ama ayrılcaklarından korkuyorum çünkü bir daha söylersem babam büyük ihtimalle ayrılacaktır bu yüzden söyleyemiyorum yardım edin ne yapmalıyım
00 YorumlaBabana söylemelisin daha uzarsa daha kötü şeyler olabilir şimdi çok uzamadan belki affeder
11 Yorumlasöylemelisin tabikide öyle ana mı olur? bunu babana yapsıysa yakında sana daha beterini yapar bence söyle gitsin zalımın kızı. söyle valla babana da haksızlık etme bilmesi gerek.
02 YorumlaHangi program o ayrica nasil bir aşamada cinsellik var mı
16 YorumlaDirek söyleme. O konuşmaları resimleri babanın telefonuna at. Kendi görsün
10 YorumlaBenim annemde babamı aldattı uygunsuz konuşmalarını gördüm sevgiliydiler medyadan annemle aramda bağ kurdum, annem babamdan hiç sevgi görmediği için sosyal medya aşkı yaşamış. Şu an hala annemi affedemesemde bu konu için hak veriyorum. 1 ay önce evden kaçmıştım çünkü sürekli kavga ediyorlardı. Annem babama beddua ediyor, babam zaten evden gitmek istiyor. Nasıl yaşicam bilmiyorum. Olan bize oluyor yani kimseye değil!
10 Yorumla
+1 yılBabana söylememelisin hemen öncelikle annenle konuşup onu vazgeçirmelisin vazgeçiremezsen şantaj yap
03 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle kendin bilirsin ilerde pişman olcağın şeyler yapma
Merhaba ben de aynı durumdayım 16 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yıllardır görüşüyor ve tehdit ettiğimde babanı seviyorum diyor. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin. Çok bunaldım kaldıramıyorum artık.
20 YorumlaAnnenle konus.. Babandan ayrilmasini soyle.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa o hangi uygulama bende şüpheleniyorum cok annemden öğrenmem lazım
11 YorumlaSelam Sorununu aşabildin mi aşabildiysen nasıl aştın veya ne süreçlerden geçtin anlatır ısın şu an aynı olayı bende yaşıyorum
20 YorumlaYok annemi uyarayim falan diye düşünme hemen babama soyle
02 YorumlaBu gibi durumlarda hiç karışma ne yaparsa yapsın. eğer annen öğrenirse senin durumları bildiğini, dostuna söyler dostuda sana bir suikast düzenler ve annende buna göz yumar
00 Yorumla
+1 yılBabana söyleme bu onun için yıkım olur. Annenle konuş ve evliliği bitirmesini sağla. Baban annenle evli kalmamalı. Çok zor bir durum
05 Yorumla- +1 yıl
Annen babana iyi bir eş olmasa bile anneligiyle karıştırma ikiside farklı. Kardeşin kac yaşında?
- +1 yıl
Çok küçük daha annede kalması mantıkli ve sakın çocuğun kulağına gitmesin.. Annen belki boşlukla sadece telde görüşüyorsa tabi ki doğru değil ama belki senden utanır ve birdaha yapmaz
+1 yılbence annene şantaj yap kardeş cezalandırmış olursun
04 Yorumla- +1 yıl
ama o babanın aldatiyor
- +1 yıl
ya simdi hafız ben senin yerinde olsam babama veririm kayıtları boşanırlar baban annene tazminat davası acsin annen yaptığı yanlısı bir anladın
uygulamanın ismi ne? lütfen söyler misin?(ÇOK ACİL)
10 Yorumlaannem babamı aldatıyor ama delil toplayamıyorum her şeyi siliyor uygulamanın adı ne
10 YorumlaAnneni uyar
Hala devam ederse babana soyle10 YorumlaBana ulaşır mısın özelden bende aynı sorunla karşı karşıyayım lütfen
00 YorumlaUzmana ihtiyacım var arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
00 YorumlaDiziksel bir aldatma var mı
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBence soyleme. En azindan annen kendi anlasin
01 Yorumla
+1 yılUmarım yazdığın bu kadar detay gerçektir
12 Yorumla- +1 yıl
hmm anlıyorum konuşmak isterim ama bende 1x perim sen de öyle :)
+1 yılHep erkeklermi aldatcak az kadınlarda aldatsin
15 Yorumla- +1 yıl
İstersen Karışma şu Aksın yolunu bulsun
- +1 yıl
Karışmamak en iyisi lakin kaldiramiyirsan baban agresif Fevri adamda değilse konuş ses kayıtlarını ver annene dinletsin birlikte karar versinler ama aile dağılır bu bir gerçek tir
- +1 yıl
Benim kızım olsa bana bu şekilde gelse ayrılmaktan başka secenek kalmıyor kızımı yanıma alırım lakin gene evlenmek icap eder yeni gelen üvey anne ve kızım nasıl anlasir lar bir düşüncede beyin yakar gelecek düşüncesi
Kızım oz anasiyla kalsa kızıma eziyet ederimi ya da gelen üvey baba nasıl davranır bu dusunceler işte erkeğin beynini yakar
+1 yılBabanın mizacı sertse eğer ona değil annene söyle.
15 Yorumla- +1 yıl
devam ederse tehdit et babama söylerim diye
- +1 yıl
Kızım olgun düşün baban anneni öldürse daha mı iyi salak. Aklını kullan. Git annene söyle eğer devam ederse babana söyleceğinide söyle hatta yemin etki ciddi olduğunu anlasın. Zaten sen öğrenince utanacaktır o.
- +1 yıl
bu arada salak dediğim için kusura bakma
+1 yılBabana söyleme annenle konuş ayrılsın babandan
12 Yorumla- +1 yıl
E nolcak böyle
+1 yılBabanın yanında boynuz takkk😋😂
01 Yorumla
+1 yılannenle konuş
113 Yorumla- +1 yıl
o zaman hemen ayrılsın sevgilisiyle belkide ciddi değildir
- +1 yıl
bence babana sakın söyleme annenle güzellikle konuş annen kiminle konuşuyosa bitirsin.
- +1 yıl
bitirmiyosa babanla boşansın
- +1 yıl
o halde annenle güzelce konuş sen konuşunca belki aklı başına gelir.
- +1 yıl
yapıcı ol asla yıkıcı olma herkes hata yapabilir. bunu sakın unutma.
- +1 yıl
rica ederim. umarım herşey düzelir.
- +1 yıl
canım ya acele etme annen telde konuşuyosa bitirir bu ilişkiyi müsait bir zamanda annenle konuş asla babanada belli etme belki annen bir boşlukta olabilir.
- +1 yıl
artı bir versene xpere ihtiyaç var :)
- +1 yıl
teşekkürler
+1 yıltam olark ne konusmuslrkı bulşma vrmı
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. babana söyle
10 Yorumla
+1 yılSoylemelisin
10 Yorumla
+1 yılSöylemelisin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle söyle