Annem, babamı aldattı ve babamı sevmediğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım, babama veya abime söylemeli miyim?

Ben 7. sınıfa gidiyodum (Şu an 12 yim) annem sosyal medyada bi hesap açmıştı, arayıp telefonla konuşuyordu. Benide konuşturuyordu, sevgilisine benim fotoğrafımı da atıyordu. Beraberde çekiliyorduk annemle. Sonra o adamdan başka sevgilileride oldu. Sonra Murat diye biri vardı Yaşadığım şehire gelmişti, annem ben o adam buluşmuştuk bizim mahallede çay var bahçesi var, orada oturmuştuk. Yalan yok babam her günümü zehir ettiği için çok fazla baba kız günü yapmadık param yok derdi. O adamın bana pasta alıp beni eğlendirmesi beraber yarış yapmamız çok mutlu etmişti beni yalan yok. Ama inanın babam içinde üzülüyorum. Hayatımızın içinede s1çsa sakat ayağıyla çalışıyor. Bazen parası olduğu halde vermiyordu hala da öyle. Annemle sırf bu yüzden kavga ediyorlardı. Annem zaten görücü usulü evlenmiş babamla, hayatını zehir etmiş. Halada ediyor.. Annem hem kendine hemde bize yapıyor. Şimdi bi soru daha sormak istiyorum size, yurda gitsem nasıl olur? Ya da nasıl kurtulurum bu vicdan azabından? Nolur bi çare bulun çok kötüyüm. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim hepinize ✨
Annem, babamı aldattı ve babamı sevmediğini söylüyor. Sizce ne yapmalıyım, babama veya abime söylemeli miyim?