AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Bu ne ya nasi bir yuzsuzluk insanlar da kendinden kisip kiziniza yedirmek icin yasiyir zaten. Damat adayi iyi yapmissin bro. Bugun bunu isteyen yarin ne ister
Erkekleri cüzdan olarak gören kadınları hiç bir zaman anlamadım. Bir şey hissetmediğim adamla para için evlenmem ya da evleneceğim adamı gösteriş uğruna manyak gibi borca sokmam.
Kadınların azı böyle bence. Adama da kötüsü denk gelmiş. Kadın evlenecek adam aramıyor, kendine sponsor arıyor. Adamın verilmiş sadakası varmış, baştan belli olmuş
Nasıl bir beyaz eşyaymış la bu? Allah Allah Miele var Alman markası, çamaşır makinesi fiyatına araba alırsın :D ondan mı yoksa :D bir çamaşır makinesi 40/50.000 lira :D
Evlenirken olabildiğince az masraf yapılmasından yanayım örnek düğün olmasa olur söz nişan ayrı ayrı yapılmasını çok saçma buluyorum ikisi bir arada olur oh mis şimdi ki zaman da bazı hanımlar acaba nasıl pahalı ve gösterişli düğün yaparım derdine düşmüş gibi 🤷♀️
Ayağını yorganına göre uzatmak varken borca sokup sırf maddi durumu yüzünden alamadığı için kızın erkekten ayrılması insanca bir davranış olduğunu sanmıyorum. Hiç erkeği sevmemiş.
Çok ilginç anlam veremedim yasadıklarına ucuz kurtulmuşsun daha kim bilir neler isterlerdi bir de herşeye rağmen böyle maddiyatcı biriyle evlendiğini düşün kurtulduğuna sevin bence
Bana sanki ilişkiyi bitirmek için bahane yapmışlar bu beyaz eşyayı gibi geldi..
Damadı zor duruma sokalım da, yapamasın, bizde evlilikten vaz geçelim gibi.. planlı gibi yani.
Evlenseydinde onu para yettirip memnun edemezmişsin. Zaten anlamadan sana iyilik yapmışlar. Paran gitmiş ama hayatın kurtulmuş gardaşım. Geçmiş olsun. Sana ya da hikayedeki gence.
Evlilikler lüks ve şaşalı oldukça maddiyat üzerine kuruldukca zinalar maalesef ki çoğalıyor burda kız ve ailesine çok çok iş düşüyor kotayı fazla yükselebiliyorlar. bunun adı görgüsüzlük
Ayrıca beyaz eşyayı bizde ve çoğu yörelerde kız tarafı alır
boş ver, giden gider...
evlenmeden yüzlerini gördüğün için şanslısın...
evlendikten sonra farketseydin simdi bir de ayrılacam diye uğraşacaktın...
birde beyaz eşya nedir arkadaş yahu... üç gün sonra bozulur yenisini alırsın... hiç bir sey olmasa bile sıkılırsın, değiştirirsin... araba fiatına beyaz eşya mı olur...
onlar adamsa kendileri neden bunları alıp çeyize koymuyor?
Hani ben de fırın almak istiyorum 10 bin civarı ama ben evimden sipariş yapiyorum qyrica beyaz eşya kiz tarafının isi degil mi
200 bin TL. oraya vercegime ev alırım Allah'tan korkar insan beyaz eşyaya o kadar para vermem ben
Beyaz eşya derken?
Evin her yeri beyazmış galiba 200 bin ne kafayı mı yemiş bu insanlar
Modern ve laik ve kendi ayağının üzerinde duran kızların ailesi 10 - gelenekçi para göz kız ailesi tarafı 0
Hay ağzın bal yesin
3 tane baştan sona ev dizilir 200 bin liraya bu nedir kafayı yemiş olmalilar
Onlar ayrılmak için sebep aramışlar.
Ayrıca ütü ve elektrik süpürgesini kız çeyizinde getirir.
Eşyanın beyazının 200 binliğini isteyen, diğer renklerinin kaç binliği ister Allah bilir, iyi yapmış damat. 👏🏻
Adam haklı o paraya 3 tane ev dizer insan abartmışlar beyaz eşyaya bunu istemişlerse gerisini düşünemiyorum para sı*mıyoruz sonuçt
severim böyle azgın, para ve zengin erkek düşkünü kızları
Allahın laneti üzerlerine olsun!!!
Orspular !!!
Size değer veren erkekte suç!!!
A. ınız skilip terk edilmeyi hak ediyorsunuz!!!
Severim derken severim
S. i. k. e. r. i. m
Beyinden sorunlumusun 😂2 cm çükünle kimi s. K. i. C. e. n
Feministler bu duruma açıklık getirsin. Hani kadın erkek eşitti ya. Evlenip o kadar yükün, masrafın altına gireceğim bir karavan alır dünyayı gezerim.
Yuh yaşı, başka söyleyecek söz bulamıyorum. Hayretle okudum, pes. Gerçek mi diye de düşünmeden edemedim. Inanılır gibi değil...
Bizim ailede böyle bir şey yok. Erkek oturma grubunu yatak odası takımını alır gelin babasi dayısı amcaları vs beyaz eşya halılar perde mutfak araç gereç alır
Yuh ya. Sonuçta yeni bir hayat kuruluyor biraz vicdan anlayış. Sonra kredi it gibi çalış stres borç öde kavga olsun e ne anladık. Yazıktır insaf
Terk mi edilmiş!!! Kız tarafı bunu söylediği anda “ siz 200.000TL yi bir arada gördünü mü deseydi ya güzel kardeşim.
Büyük ihtimal kendisi para kazanmıyordur diye düşünüyorum çünkü paranın ne kadar zor kazanıldığını bilse biraz kendini frenleyebilir
Gönlü olmayana bahane çoktur, terk edildiği için üzülmesine gerek yok aksine sevinmesi lazım bir ömür öyle insanla geçmezdi
Okumadım 200 binlik eşya isteyen kız hiç sevmiyordur. Seven kız tek oda ev tut kalırım yarim der saçma gelmesin kesinlikle böyle.
Kızları başkasına gidince mi değerli oluyor bu larin ya of aile tamamen saçmalık kızlar ayrı mall herkes mal
Damat en doğrusunu yapmış
Her şey en lüksü olmak zorunda değil
Zaten 5-10 yıl sonra onlarında ömrü bitecek ne gereği var pahalısını almaya
Işte bu yüzden bekar im ve mutluyum ayrıca kiz çeyizi ile gelir buzdolabı falan anlarim da utu kahve makinesi ne alaka bu kız eve yardımcı da isterdi bol limitli kredi kartı da
Yuhh arkadaş.. altın desem tamam ev desen tamam da böyle saçma sapan bir şeyi ilk defa duyuyorum. Böyle insanlar var evet ama bunlar bambaşka
Vala bana orta seviye yeter. Yani işlevsel olarak iyi pişiren fırın bu kadar pahalı bir fırından iyi. O da ne paragözmüş. 🤣
@bibakıpgidiyorum nasıl bir iştir bu ya Allah iki yüzlülükten saklasın.
Henüz bu leveldeki biri denk gelmedi. Allah sen koru😂😂
Amin =)
Ama ne kadar aç gözlü bir hareket değil mi? 200 bin TL beyaz eşya nedir ya
Çok haklısın.
valla hocam bu işten sen karlı çıkmışsın neden dersen bide boşanbdığını düşün bu görmemişlerden. evlilik sorun değil günümüzde boşanma sorun.
Dolandırıcı olabilirler böyle Müge anlı ya çok çıkıyorlar , Allah kurtarmış arkadaşını.
İşim olmaz öyle kadınla iyisini yapmış maddi durumum iyi olsa bile sırf istek üzerine gidip bu kadar para vermem aynı işlevi başka makinelerde görüyor uçmaya gerek yok evsiz olan insanlar var herkesi düşünmek lazım
Tek bir şey söyleyeceğim, o beyaz eşyalar bir yerlerine girsin isteyenlerin!!!😡
Çocuk kurtulmuş işte bazı insanlar çok aç gözlü ve anlayışsız
Matmazelll007 kadınların bir kısmı neden aç gözlü hanım efendı 200 bin tl ye ben adrıana limayı alırım :D
Eşitlik eşitlik diye ağlayan sızlayan kadınlar okusun bunu
Değil 200 bin lik 1milyonluk eşya istese alacak kapasiteye sahibim ama hak edene
Daha neler yani bu kadar pahalı eşyalara gerek yok ki
Valla bem eğer seversem ve aşik olursam açıkcası bir nışan yüzüğüne bakar !
ailenin etkisi de çok alttan alttan veriyorlar gazı hiç kızım oğlum mutlu olsun yok illa millet laf etmesin yok bir kere oluyor konu komşu ne der bahane onlardan aferin mi diyecekler iki gün sonra ne akraban ne başkası yüzüne bakıyor borcunla kala kalıyorsun düğün yapsanda konuşacaklar yapmasanda
Görücü usulü saçmalıkları işte. Tanımadığın insanla niye evlilik niyetine girersin.
Boşverin artık şu kızları ya , mis gibi oğlanlar var 😋
Böyle kadına değil parasını zamanını harcadığına zarar olmuş
Çok isabet olmuş sözüm meclisten dışarı ama o kadından hayır gelmez
Bence şükretmeli böyle bir aileden yol yakınken kurtulduğuna. Yazık ya erkekleri para kasası ya da sosyal güvence olarak gören kadınlara.
Bu arada günümüzde evlenmek isteyen insanların azalmasının en önemli nedenlerinden biri bu zihniyet işte.
işte neden evlenmek istemez insan... hoşgeldin kaybedenler klübüne.. :)
Ne kadar beyinsiz kız tarafı oğlanın durumu yoksa ayağını yorganına göre uzat
Aslinda kadın en isterse eve o alınmalı bence. Çünkü sabahtan akşama kadar evde olan o degilmi.
Bu kadın çalışmayacak mı evde ne işi var
Evdeki yemeği kim yapacak? Eniştelerimi
erkekte yapar kadında
Evet ama türk erkekleri maalesef çoğu yapmiyor
Yan yani gelininiz sizde 200.000 istese alacaniz 😂😂
Tabi alicam gelinim dwgilmi
Çarpilirsin bak fzgsg
Valla diyom
Tamam gelin alacağınız zaman gelecek 2 dakka gelinle konuşacam ondan sonra size ait😂😂
😂😂
o kızın ailesi yok olmalı ya. Domuz yavrularına bak sen soymaya kalkmışlar adamı
Tanıdığım en şanslı damat. Ana baba duası ile büyümüş.
Bu devirde öylelerinin değeri biliniyor öyleleri seviliyor. Mütevazi kızların tepesine çıkıyor erkekler ailesiyle bir olup. Dewamke kızlar çatır çatır isteyin ki değeriniz biline...
nasıl tepesine çıkıyorlar ki mesela
Gorucu usulu evlilik de ask yok sevgi yok para var... o yuzden sasirtmadi
Yol yakınken kurtulmuş vallahi hala şoklardayım yahu😳
Yazık günah be herkesin maddi durumu bunları alamaz. Kızı doldurmuşlar göz açmış evlenirken 😂
Şunları duyupta nasıl bir kızı hayatıma alayım nasıl annesine babasına anne baba diyeyim a oorrospu çocukları ölün.
Türk kızı o kadar paraya değer mi lan..
: ))
Her ıkı cınsıyette de bu tarz kendını bılmezlıkler ıle karsı karsıya kalabılıyor maalesef