AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Kibarca beğendiğin başka bir gelinlik olduğunu söyle kırmamak için söyleyemedim size ama başka birşey var aklımda sağolun düşünüp aldığınız için falan de sonuçta sen evleniyosun bir kere giyiliyor o gelinlik
Valla ne yalan söylüyüm ben derdim aaa anne sende mi düğünümde gelinlik giyeceksin diye şakaya verir kabul etmezdim.
Giy sonra bedeni olmadi rahat edemedim hic içinde annecim de beğenmemek kelimesini unut fiyatinida çaktırmadan öğren alırken ayni ayarda bisi al. 👍
Şimdi aldığı gibi kendi giysin bırak kendi düğünü sanki
Bu çok özel bir şey daha düşüneceli davranabilirdi...
Ama aranızda iyiymiş samimiyetinize güvenerek tatlı tatlı anlatırsanız sorun edeceğini düşünmüyorum... mutluluklar Allah tamamına erdirsin... tatlı dille konuşursanız güzel ilişkiniz de zedelenmemiş olur...
Uygun bir dille anlatırsın. Veya nişanlın desin ben bunu beğenmedim diye..
Oğluna giydirsin o zaman jsjsj Habersiz gelinlik almak nedir yahu😳 Düşüncesizlik resmen.
Saçmalık yani hayatında kaç kez gelinlik giyeceksin ki?
Kendisi giysin ozaman Ben buna çok kizardim bunu begenmedim de
Teşekkür edip böyle incelikler yaparken sana da sorulmasını isteyebilirsin
Eğer beğendiysen giy beğenmediysen tatlı dille anlat
Kendi giysin.
Yaptığı resmen sana hakaret, cidden komik olmuş..
Teşekkür et tekrar ve benim hayalimde olan gelinlik bu değildi. Yalnış anlamayın lütfen de.
Begenmedinse gidip değişim istersin tepkiye gerek yokki
Sürpriz yapmak istemiş belki ama beğenmediysen değişim işte...
Yuh yani gelinlik seçmek gelinin hakkı fazla yüz vermissin kadina
Senin için özel bir gün. Ne giyeceğini sen seç. Git değiştir gelinliği.
Kayinvalideyle falan bu kadar sıkı fıkı samimi olunmaz. Ileride daha cok canini sıkacak.
Giyersen bu var giymezsen de aha kapı orda hadiiiiiiii anca gidersiniz
Bence o kadar samimiyseniz uygun dille söylesen anlayacaktır.
Nisanlinla halletmelisin bugun gelinlige karisan yarin kac cocuk yapacagina karisir
Kirmadan soyle bence, sonucta iyi niyetli oldugunu dusunuyorsun.
kendin giy derdim öylesşey mi olur pazardan dön mu alıyor
Ne sacma bişi kırk yılda bir evleniyorsun ve gelinlik secme heyecanı yaşamıcaksın
Kendi sevdiğin ve kendi seçtiğin olmalı çocukluktan beri hayalini kurduğun birşey çünkü
Gelinliği de bir zahmet o seçmeseymiş. Bu konuda anlayışlı olmana gerek yok.
Seni senden çok düşünen birini sakın incitme. Çünkü kalbinin sesini bile duymadığını düşündüğün her an hissettiğini anlaman için çok geç olabilir. Gözden çıkma ki kalpte kalasın
Ben olsam giymem degil sevgilimin annesi feristahi gelse yine sklemem sen gimsin aminagoyam yazarken cildirdim
Sen de ona kefen al. Adalet yerini bulsun.
Çok abarttınız.
Ne kadar samimi olsam da gelinligi ben secerim. O mu giecek ki kendi zevkine gore secmis almis
Nasıl bı cesaret oysa, yol yakinken vazgeç o işten sen
Senin gelinliğini o niye alıyor söyle beğenmedim de
Bence yaptığı saçma gelinliği kayınvalidenin seçtiği nerde görülmüş senin giyeceğin şeyi sen seçmelisin
Ben asla kabul etmezdim. Güzel bir dille değişeceğini söyle
De ki annecim cok düsüncelisin ama benim hep hayal ettigim bir gelinlik modeli vardı seni de kırmak istemiyorum ama içimde kalıcak giymezsem
Bence gelinliği beğenmediğini kayınvalidene uygun bir dille onu kırmadan söyleyebilirsin sonuçta hayatında bir kere giyeceksin gelinliğin içine sinmesi gerekiyor bence onu kırmadan düzgünce söylersen seni anlayışla karşılayacaktır
Bence söyle benim seçtiğim vardı de. Söylesem mi söylemesem mi bilemedim ama onu çok istedim anne de. Yani başka bir yol bul
Gelinliginide kendin secemiceksen Ne diyim. Bende yaptigi Cok Yanlis kendin secmeliydin!
Yaa üzüldüm adına uygun bir dille söyle sonuçta aranızda iyiyse anlayışla karşılayacağını tahmin ediyorum
Hayatta bir daha kaç kez gelin olabilirsin ki bunu düşün? Bu senin hayatının en mutlu günlerinden birisi ve istediğin gibi olmalı. Nazik bir dille söylemeni tavsiye ederim
Tabi ki kabul etme ciddi saygısızlık yaptığı.. peki sevgilin ne dedi bu duruma
Annem seni sevdiği için düşünmüş almış sadece bir gün giyceksin abartıyosun dedi
Tam bir ana kuzusuyla berabersin 🤦🏻♀️ Onun şunu demesi lazım kız ilk defa giyecek sen niye aldın diye bendede vardı bundan çok zorluyorlar anne kuzuları 😡
Bence söylemelisin hergün giyeceğin bir şey değil. Senin zevkine göre olmalı, sana hitap etmeli ve içinde kendini mutlu hissetmelisin çünkü özel anlar onlar. Seni seviyorsa kırılmayacaktır.
sigarayı degdir gitsin bir yerine ya da çakmakla yak.. sonra deki birlikte degiştirelim 😂👍
Sen sevgiline söyle o uygun dille söylesin ki anne sen böyle şeyler alma herkesin zevki farklı vs gibi güxel bir dille izah etsin
Kayinvaliden çok saygisizmis bence uzak durulması gereken bir aile dertsiz başına dert alıyorsun
Bu yaşta ne evliliği kız fikrini de söyle bu senin seçeceğim şey.
sen de ona sormadan kefen al :D
😂😂😂
@pamukseeker22 işin içinde kaynanaya sallama olunca nasılda hoşunuza gidio :D :D
Komik ama
@pamukseeker22 tamam canım bişi demedim :D
Aldığı mağazayı biliyorsan veya öğren, git değiştir. Küsüratı çıkarsa da sonrasına ödersin tamamlarsın
Düşünceliymiş gibi görünmek istemiş ama saygısızca bir davranış
Bence olmazsın sanki kayınvaliden giycek senin yerine gelinliği bence senin de fikrini almayıydı ben olsam kabul etmezdim ama gerçekten beğendiysemde ederdim
Gereksiz bence bir ilişki fazla samimiyetten hoşlanmam
Sen de ona kefen al 😂
Yol o muşmula suratlıyı! O kim ya, sen ot musun, senin fikrin yok mu? Git yapış saçına kızım, üstün kim göster ona!!!
Büyük olay çıkarırdım gelinlik aldıysa ben seçmeliyim benim günüm
Benım ekmegımı yıyen benım kılıcımı sallar demıs resmen kaynana kanks
Kayınvaliden mi evleniyormuş
Öyle şeylere uyuz olan biriyim, senin yerinde olsam yirtar atarım
Ya bana bu tur seyler yapmayin biitirirm de. Ya da ses cikartma. ki sen bunu omur boyu adamin kafasina sokacaksin. Ne yapacaksan simdi yap kimsenin senin ustune cikmasina musade etme (esin haric) 😎😎
Gelinliği yakmak iyi bir cevap olabilir
Kesinlikle kabul etme şimdiden müdahale ediyorsa evlendikten sonra düşünemiyorum bile