Bu sorum aslında herkese kendinizi erkek yerine benim yerime veya sevgilimin annesi yerine koyabilirsiniz. Sevgilimin annesiyle çok samimiyiz sağolsun çok ilgili maddi manevi hep yanımda olur. Bana fikrimi sormadan kıyafet alıyor geçenlerde de gelinlik almış. Beğenmedim ama onu kırmamak için dile getiremiyorum ne yapmalıyım? nankörlük mü etmiş olurum söylersem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir dene beğenmezsen söyle üzerimde hoş durmadı yakışmadı aldığınız yere götürüp değiştirebilir miyim de belki değişim kartı faturası falan vardır gidince de kendin seçersin. Ama söylemen gerken şey şu. Gelinlik çok güzel ama bana yakışmadı. O yüzden pek içime sinmedi size de ayıp etmek istemiyorum kusura bakmayın. Değiştirme şansım varsa bana yakışacak başka bir model almak istiyorum. Bence çok kibar. Ve sana hediye alsın alsın da. Böyle özel anlar için senin fikrin daha önemli ipleri elinde tut kızım. Benim de var kayın valide adayım biz çok iyiyiz maşallah. Kibarlık bu ilişkilerde ilk sırada olmalı. İnsan kendi anne babasının yanındaki kadar rahat olamıyor maalesef. Diken üstünde yaşıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılSana gelinlik alması seni gelini olarak benimsediğini gosterir, ancak olacak iş değil tabii böyle sormadan alması , daha önce tüm aldığı kıyafetleri severek giydiğini söyle , ancak gelinlikle ilgili yıllardır rüyalarında olan hayallerini süsleyen bir model olduğunu anlatırsan ve bir kere gelin olucam müsaade edersen beraber gidip o hayalimdeki modelle degistirelim filan dersen kırılmaz bence
00 Yorumla
+1 yılHayatında 1 kere giyeceksin o da istediğin gelinlik değil içinde kalacak istediğin gelinliği giyememek kendiside gelin oldu sonuçta iyi de anlaşıyorsan tatlı bir dille durumu izah edersin seni anlar. Benim için düğünden vs. çok daha önemli bir şey gelinlik zaten sadece 1 gece giyeceğim için üzülüyorum birde istedğim gelinlik olmazsa içimde hep ukde kalır
00 Yorumla
En aile terbiyesi almış kibar halinle teşekkür et ve başka model istediğini söyle. Hayatında bir kere yaşanacak bir gecede istemediğin bir şey giyersen olmaz. Kendini ifade etmelisin ki yarın öbür gün başka konularda da emrivaki yapma cesareti bulmasın. Alıştırırsan öyle gider.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
124
Cevap
73Cevap
+1 yılKayınvalideniz olacak insan ile iletişimi bu yönde tyrabilen ender insanlardan birisiniz kanımca. Bu çok hoş bir şey..
Eğer böyle derin bir hissiyata sahipseniz aranızda onun bunu değiştirmenize ilişkin sözünüze alınmayacağı düşüncesindeyim. Sizi anlayacaktır. Neticede bir kez giyiliyor ve bir hevesi olur insanın, bunun kırılmasını ne siz ne de onlar isterler.
Bence uygun bir zamanda, münasip bir dille söylemenizde sakınca yok, sizde onun bşr evladısınız neticede.
Rabbim aranızdaki bu muhabbeti arttırsın. Devamını getirsin. Mutluluklar dilerim.30 Yorumla
+1 yılSürpriz olsun diye habersiz alıyor ve senin beğenip begenmeyecegini düşünemiyor. Bence farkında değil. O yüzden önce çok teşekkür ettiğini söyle uzun uzun.. Böyle şeyler yapıyor olmasının seni ne kadar mutlu olduğunu anlat. Sonra da çokkk utandığını belli ederek: "nasıl desem bilmiyorum ama... çekiniyorum doğrusu.." burada dur biraz. O ısrar eder "söyle kızım niye çekiniyorsun, annen sayılırım artık senin" diyecek. Sonra sen devam ediyorsun "bu hediyeler beni çok mutlu ediyor ama.. benim beğendiğim gelinlikler farklı biraz. Birlikte gidelim bakalım ikimizin de fikri olur hem" dersin. Sıkıntı yapar zoruna giderseee o bencil ve senin fikirlerini önemsemeyen kayınvalidedir. Eğer anlayışla karşılarsa iyidir iyiii. 🙏 Şu an o sahneyi yaşamış gibi hissettim kendimi😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Böyle şeylerin seni ne kadar mutlu "ettigini" anlat. 👉olacakti. 🙏pardon
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Bol şans diliyorum 😊🙏💎🧚♀️
hıc bır kaynana gelınıne sormadan habersız gelınlık almaz bıraz ucuk duruyor yazı ama eger oyle ıse hersey ortada gıyecegın gelınlıge bıle ben karısırım ben secerım dıyorsa kocanla yatacagın aksamada evladının ısmınıde gıydıgın kıyafetede karısır. bunu bıle bıle evlenıyosan evlenınce sıkayet etmıyeceksın
84 Yorumla
+1 yılGelinliğe edilen masraf belki boş ama seninde çocukluğundan beri hayalinde bir gelinlik vardır. güzel bir dil ile anlatabilirsin aldığı yerdeki başka gelinlik ile değiştirmeyi teklif edebilirsin. Umarım her şey gönlünce olur. 💕
11 Yorumla
+1 yılKayınvaliden giyecek sanırım sana aldığı gelinliği, şimdi karşına alıp konuşmazsan ileride evlendiğiniz zaman daha büyük sorunlar olacak. Senin adına kararlar verilecek, senin adına işlemler yapılacak, sen sadece o evde bir birey olarak değil bir obje olarak kalmaktansa şimdiden karşına alıp konuşmanda fayda var.
30 YorumlaBen valla direk yüzüğü atarım evlenmem
Gelinliği geline sormadan almak nedir iyi geçiniyorsunuz diye bundan sonra sana sormadan her şeyi yapacak mi bu hakki ona vermemelisin görüşlerini paylasabilir büyükler dediklerini de yapabiliriz ama bu çok başka bir olay yani30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılAramız iyi demişsin kötü düşünme belki beğeneceğini düşünmüştür. Beğenmediysen konuş aranızı bozma şimdiden
32 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir dille söylesen kırılır ama belli de etmeyebilir ama sevdiği bir şeyi yap ya da nişanlına söyle ilk ama bence ilk dediğimi yap
+1 yılSöylersen ayıp olmaz. Sonuçta o gelinlik ömür de bir defa giyiliyor.
Kırmadan, naif şekilde anne ben bu gelinliği değil, kendi seçtiğim gelinlik olsun istiyorum diyebilirsin. 😌20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadın iyilik etmek istemiş
ama düşüncesiz bir iyilik olmuş bu
allah aşkına gelinlik gibi ciddi birşey sormadan alınırmı ya
biraz emri vaki gibi olmuş bu
ömründe bir defa giyiceksin
fikrini beyan et nazikçe
ben bunu değiştirmek istiyorum de
Kaynanalar sınırı koruyamıyorlar
ya aşırı düşmanlar
ya da aşırı sevgi dolular10 Yorumla
+1 yılYa bana kalırsa toplasan üstünde 4 saat kalacak bir gelinlik için bir birinizin kalbini kırmayın bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Bak sevgilinde sorun çıkmasın istiyor ne güzel. Kayınvaliden belliki seni çok seviyor senin için bişeylere çabalıyor. Her zaman tatlı dilli olursan kazanan sen olursun bundan emin ol. Şimdiden Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Kontrol manyağı. Sen kendi başına bir bireysin, kararlarını kendin vermelisin, özel konularda da genel konularda da.
Kaynananın ayarı yok, destek olabilir ve fikir verebilir fakat senin yerine senin kullanacağın şeyleri seçemez, çocuk musun sen...
Sana da hayret ettim, bu duruma seyirci kalıyorsun.00 Yorumla
+1 yılyorumlara baktim biraz herkes zaten soylemis soylenecek herseyi ben sadece diyorum ki gelinligi terzide istedigin tarzda birseye donusturedebilirsin bolero giymek istemiyorsan kolay terzi bunu 2 gunde adam akilli halleder 😊 mutluluklar dilerim gelinlik kucuk birsry degil tabi sebin kararin nasil mutluysan oyle olmali bence ve birbirinizi kucuk seyler icin uzmeyin sakin 🖤
00 Yorumla
+1 yılKayınvalideniz olacak insan ile iletişimi bu yönde tyrabilen ender insanlardan birisiniz kanımca. Bu çok hoş bir şey.. Eğer böyle derin bir hissiyata sahipseniz aranızda onun bunu değiştirmenize ilişkin sözünüze alınmayacağı düşüncesindeyim. Sizi anlayacaktır. Neticede bir kez giyiliyor ve bir hevesi olur insanın, bunun kırılmasını ne siz ne de onlar isterler… [ ]
00 Yorumla
+1 yılBeğenmen fikrinin sorulması önemliydi tabi ama kayın validenden çok güzel bahsetmişsin, madem öyle beğenmediğini kibar dille söyleyip değiştirme olayını düşünmelisiniz, çünkü gelinlik özeldir ve istediğin bir gelinliği giyemediginde hep içinde kalacaktır.. Aranızda bu güzel muhabbet için de sevindim ayrıca bu işinizi daha kolaylaştıracaktir...
00 YorumlaEşine bu durumu açıkla. Esin söylesin. Veya gelinlik abartı şekildedir biraz abartı buldum annecim düşünmen cok guzel bir davranış ama seninle aynı yere gidip ortak bir gelinlik bakabilir miyim diyebilir orda da onun begendiği bir iki gekinlik al.. ilk sen secme o secsin daha sonra sen bir iki gelinlik sec giyin en sona en beğendiğin gelinliği giy anne hepsi güzel ama bunu çok beğendim sence uygun gorur musun olur mu diyebilir sin ayni fiyati aşmayacak sekilde düşüncesine de değer verdiğinigösterir direk senin sectigini giyip almamdansa yani kendi bildiğini yalman ama yinede sorman onun düşüncesini giymen bunlar. Çok önemli
00 Yorumla
+1 yılKıyafet falan neyse yani ama gelinliğini kendin secmek istemen kadar dogal bir sey olamaz hadi begenmis olsan giyersin ama bir de beğenmedim diyorsun kalbini kırmadan bu gelinliği giymek istemediğini falan söyle yani ilk kez böyle bir şey duyuyorum çok tuhaf
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu cins insanlara gicik oluyorum benim kaynanamda igrenc 3 4 kisinin giydigi gelinligi alamam yenisini diyerek giymemi istedi leş gibiydi soyle saklama bana herseyde sorun yaptilar ama tek gelinlikte degil ayrildim ama tek gelinlikte degil baş yapiminda sandikta dugun icin ne lazmsa yapmam almam gucum yetmiyor dedi hep karisti ayrildim gecmez boyle insanlarla ömür
00 Yorumla
+1 yılBenim kayınvalidem özellikle benim beğenimi cok önemser ama bunu biraz yapan sanırım nişanlım çünkü o hep annesine ona sormadan bir sey almayin onun begenmesi önemli diye basinin etini yemis:) kadin o yuzden hep bana icine sinsin senin begendigin olsun der. O yuzden bence nisanlinla konusmalisin bu durumu. Gelinlik bir de bu yani. Öyle sey mi olur? Ilk defa gordum boyle biseyide:)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır
O kadar samimi iseniz
Sole sole değişiklikleri olsa daha çok hoşuma giderdi
Değiştirmeme izin verirsen daha mutlu olurum dersin
Oda mutlu olmanı istediğine gore izin verir
Bunun yaklaşımı söyleme biçimi önemli
Dikkatli olursan hiç sorun yapmaz00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. beğenmediysen ne var ki bunda.. senin gelinlik zevkinle bir başkasının zevki aynı olmak zorunda değil.. nerden aldığını sor ve gidip gelinliği değiştir... Seni götürmeden kendi kafasına kendi zevkine göre gelinlik alması saçma sanki omu giyecek gelinliği sen giyeceksin senin fikrini almalı seni de götürmeliydi gelinlikçiye
00 YorumlaYine bir kaynana terörü iş başında.
İnan yerinde olsam asla giymem. Bu iyi niyet veya samimiyet değil, saygısızlıktır.71 Yorumla
+1 yılÖmründe bir kere gelinlik giyeceksin tabiki seçici olacaksın begenmemekte haklısın her gelin adayı kendi seçer kendi beğenir gelinliği bunu açıkça diyebilirsin beğenmediğini giymeyeceğini söylemelisin o gelinliği kabul edersen bundan sonraki hayatında sana hiç birşey danışmadan kayinvaliden karar verir sonucuna katlanmak zorunda kalırsın bence kabul etme değiştir
10 YorumlaOlmaz. Kaynanaya karşı gelinmez O gelinlik giyilecek o kadar! 😂 ya işin şakası gidip söyle bence yoksa ileride daha büyük sıkıntı yaşabilirsin. Sınırı koru bence.
40 Yorumla
+1 yılanne hayırdır evlencen mi de anasını satim ne nankörlüğü evlenen sen mi o mu senin istediğin olmalı şimdi karışmasına müsade edersen ileride hep 3. kişi olarak hayatına müdehale eder müstakbel eşin ile senin kararın dışında kimseye müdahale ettirme derim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaw gelinligi baskasimi alir :))))))))
nereden aldigini sor ve degistirmek istedigini soyle bunun nankorlugu olmaz :) benim icin hic onemli bir durum degil ama kadinlarin gelinlik hayali cok farkli boyutta o yuzden bunu acik yureklilikle soyle20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır canım nankörlük etmiş olmazsın beğenmediğini dile getir ama kırarak değil teşekkür ettiğini ama başka modellerede bakmak istediğini söyle. bir kaç kere böyle yaparsan zaten vazgeçer. Ama kendi zevkine karıştırtma. Hediye almak başka bişe böyle büyük şeyler başka bişe.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğendiysen güzelse bir sey söyleme ama içine sinmiyorsa bunu belirt
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir kez evleniyorsun sonuçta açıkça benim tarzım degil hayalimde ki gelinlik bu değil diyeceksin. Onun sana sormadan gidip gelinlik almasi zaten yanlış bu cevaba da hazırlıklı olmalı.
Cevap sahibi+1 yılBu bir elbise falan değil ki gelinlik. Hepimiz bunu çocukluktan beri bile hayalini kurarız şöyle böyle olacak diye, hangi devirde yaşıyoruz kaynana gelinden habersiz gidip gelinlik alacak. Akla mantığa sığmıyor gerçekten. Begenmedigin bir seyi giymek zorunda degilsin o gün senin günün hersey gönlünce olsun❤
+1 yılKendince iyilik etmiş olabilir ama bu senin en önemli ve özel günün senin beğenmen seçmen lazım. Hadsiz bir davranış bana göre ve ses çıkarmazsan böyle sürer gider hayat boyu senin isteklerin bastırılır.
10 Yorumla
+1 yılGelinliği kendi giymeyecek ki neden sana sormadan alıyor? Bana sormadan takım elbise alınsa giymezdim
25 Yorumla- +1 yıl
Bence bir yanlış yok ben gidip deneyip değiştirsem başka bir modelle olur mu diye soraraın nezaket göstermiş olursun yinede
- +1 yıl
Bir kez giyeceksin istediğin şeyi giy en azından. İyi geceler:)
Yok artık. Hayatımda ilk defa duyuyorum bunu sen giyeceksin tabi ki sen seçiceksin ben olsam inadına onu giymem başka bir tane aldırırım. Sen ne yaptın şu an aşırı merak ediyorumm
02 Yorumla
+1 yılTabiki de iyi taktik çünkü sana sorsalar maddi sorun olacaktı,
ya da çok açık bir gelinlik alacaktın
Biliyorsun bizde örf adet geleneği olarak. Gelinligi alan balayina gidiyor !10 Yorumla
+1 yılSana sormadan gelinlik alması çok büyük bir düşüncesizlik ve terbiyesizlik. Ben bu gelinliği beğenmedim demelisin sen giyiceksin sonuçta gitsin iade etsin
10 Yorumla
+1 yılGelinliği sen giyeceksin ömürde bir defa olacak haddi olmayan bir şeyi yapmış brnce onu da kendisi beğenmemeli sana bırakmalıydı sen bilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Bul bir yolunu söyle bnce yani kıyafet hadi neyse ama gelinliği almış olması değişik.
+1 yılKendi kendine alıyorsa kendisi giysin. Evet seni düşünmesi hoş bişey. Ama en azından gelinliği alırken fikrini alsaydı. Sen giyeceksin sonuçta.
20 YorumlaOldukça saçma hic kimse benim eşim olacak insanın tarzını belirleyemez bu annem bile olsa karşı çıkarım iyi niyet bir yere kadar nazikçe uyarabilirsin ilerisi için
20 YorumlaHayır tabiki söyle ya öyle şey mi olur kırmak istemiyosan bir bahane bul ama söyle. Senin giyecegin şeye neden o karar versin. İsterse annen olsun olmaz öyle şey. Sen karar vermelisin
00 Yorumla
+1 yıliyi kalpli, ve bu zamana kadar sana hep iyiligi dokunmuş biriyse, kırılmayı hak etmez. Ona minnettarligini belirterek, Kibar bir üslup ile "değiştirebilir miyiz" diye sorabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNankörlük degil bence bildigin iyi niyetli görünen emrivaki... Hiç hoşuma gitmiyor benim de başıma geldi bu tarz bir kaç şey bir şey demedim ama sinir oldum
00 Yorumla
+1 yılBence begenmedigini soyliyebilirsin. Aklinda farkli model oldugunu soyliyebilirsin. Oyle alipta getirmesi cok sacma degilmi? Ilk denenmesi lazim birsey sonucta. Ama kirmadan guzelce begenmedigini soyliyebilirsin, bunda sorun yok bence. Begendigin bir gelinlik modeli giyinmek istersin sonucta, bu herkesin hakki.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gelinliği kaynananın aldığı nerde görülmüş? Bir kere o sana özel olarak zevkine ve bedenine göre dikilir. Hangi akla hizmet böyle bir şey yaptı? Çok saçma gelinlik nasıl alınır?
00 Yorumla
+1 yılNankörlül değil tabi ki senin düğünün, senin zevkin ve fikrin önemli bu durumda. Çok teşekkür ederim ama ben daha başka bir şey hayal etmiştim diyebilirsin mesela :)) heralde ona kırılmaz.
00 Yorumlabenim teyzemin oglu kiz kacirdi evleneli 3 4 ay oldu Teyzem itemiyordu kizi kizin annesi akrabalari falanda dugunune gelmedi ama o bile kiza bu kadar karismadi kinasi herseyi en guzelinden 4 4luk yapildi gelinligide kendisi secti en pahali marka gelinlik secti yani soyledigim suki hayatinda 1 kes olucak bir sey braksinlarda istedigin gibi olsun
00 YorumlaVallahi aşırı saçma hareket olmuş
Nazik bir dille hayalindekine uygun olmadığını değiştirmek istediğini söyle, nişanlında yanında olsun yumuşakça, kırmadan dile getirin00 Yorumla
+1 yılNankörlük ile zerre alakası yok. Gelinliği giyecek olan sensin, sana sormadan kafasına göre bir şey seçip de senden giymeni beklemesi çok çirkin bir davranış.
00 YorumlaKaynanan çok cimri ve uyanık bir kadınmış pahalı gelinlik alma diye seni kandırmaya çalışıyor ayıp ya insan kaç kere evleniyor hiç güvenme tavrını koy koy yoksa hep aynı şeyi yapar sana
00 Yorumla
+1 yılBunun nankörlükle alakası yok ki. Gelinlik hediye alınır mı hiç. Düğün vs bana aşır saçma gelen şeyler hatta nikahıma bile takım elbise altına converse giyip gitmeyi düşünüyorum ama değer veren için en özel gün beğenmediysen direk söyle gidip değiştirin. Bu şekilde anlat anlayış gösterir kırma kadınıda
00 Yorumla
+1 yılGelinlik bir kere giyilecek sonuçta o yüzden açıkça söyle kırmadan ben başka bir gelinlik bakicam ama bunu da giyerim göstermek için de giymek zorunda değilsin oda sana kalmis
00 YorumlaUcuz bulduysa almıştır. Pek severler öyle kelepir şeyleri. Giyme
30 Yorumla
+1 yılHayır sakın kırmamak için söylememezlik yapma düzgünce konuş kendi gelinliğini kendin seçmek istediğini belirt. Senin düğünün onun değil
10 Yorumla
+1 yılAnne düğünümde ikimizinde gelinlik giymesi biraz garip kaçmazmı de
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı. Sen evleniyorsun senin beğenmem lazım iade edebilirsiniz bir başka model ile değiştirebilirsiniz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Birinin ona aynısını yapmasını ister miydi?
Onu kırıp incitmek istemezsiniz,
Ama buda olmaz yani
.00 Yorumla Eğer şimdiden sana böyle saygısızlık yapılmasına izin verirsen sonun papatyam dizisindeki Gülşen'den daha feci olur. Gülşen olma. Fulya ol.
00 YorumlaHayır bence söyle sonuçta evleniceksin düğünün kırmadan söyle ya da sevgiline söyle o söylesin nankörlük olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Bence aran iyiyse topu müstakbel eşine at ona da güzelce izah et, o annesine ben beğenmedim derse başka alalım derse sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılalsın kendisi giysin onu bunun saygısızlık nankörlükle ilgisi yok böyle bir şeyi insanın öz annesi bile yapmamalı gelinlik bu ya
00 YorumlaNankörlük etmiş olmazsın kötü niyetle yapmamış olabilir ama yaptığı doğru değil en özel gününde giyeceğin gelinliği sen seçmeliydin
00 Yorumla
+1 yılBirkere karışmazsan hep yapar şimdi ona diyeceksin ki al bunu sen giy belliki çok beğenmişsin ben kendime beğendiğimi almaya gidiyorum .
00 YorumlaBen de söylerken çekinirdim senin yerinde olsam ama söylemek lazım. Hatta ciddi bir şekilde uyarmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam sorun çıkarırım net kendisi mi evleniyor sanki şimdiden başlamış cadiliga
01 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kayınvalidem bana sormadan gelinlik almış. Ne tepki vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler