Yalvarırım yardım edin canıma kast edicem artık.Annem babam aşırı despot - baskı ve tehditle beni yönetiyor, dayanamıyorum.?

4 ay sonra 19 yaşıma giricem kendimi bildim bileli onların robotu durumundayım onlar komut verir ben onu yaparım, hislerim önemsizdir, beni çok severler ama benim onlara Allahın emaneti olduğumu unutup psikolojimi iyice bozdular.Onları kırmamak için veya kendi kararımdan emin olmadığım için değil, bana başka şans verilmediği için tamam demek zorunda bırakıldım ne yazııkki her ama herşeyde. annem de buna alıştı, çünkü beni böyle yetiştirdi ve tüm hayatıma müdahale ediyor. karşı geldiğimde ise küçük bir çocuk gibi azarlanıp, surat asılıyor bana karşı hemen bişeylerim elimden alınıyor karşılıgında. Sigara içen , sevgilisi olan kızlarla arkadaslık ettirmiyorlar, normal arkadaslarımla sosyal hayatım olmasına karsılar.zorla basımı kapatmak istiyorlar.yanımda erkek sinek görseler en ağır hakaretleri duyuyorum.yolda yürürken erkek geçse hemen eğ başını bakma etrafa tarzı şeyler.2013 kasım ayında erkek arkadasım olduğunu öğrendiler telefonumu aldılar haala vermediler, yerin dibine soktular, sürekli rezil ettiler, hiç arkadasım yok sırdaşım yok o kadar pısırık oldum ki korkumdan dedikleri herşeyi yapıyorum , özgüvenim yok, kişiliğim yok karar veremiyorum yalnızken hiçbişeye. yalvarırım yardım edin yoksa bir can daha toprağa yar olacak.
Güncellemeler
+1 yıl
geçen senede kardeşim oldu kıskanmıyorum sakın yanlış anlamayın bakıma muhtaç olduğunun farkındayım yalnız ailem benimlede azcık olsun ilgilenebilirdi (sevgi bağlamında demiyorum) ama çocuk olunca derdim tasam hatta ben unutuldum , şimdi kimden sevgi görsem oraya yöneliyorum ve yanlış yapmaktan çok korkuyorum
Yalvarırım yardım edin canıma kast edicem artık.Annem babam aşırı despot - baskı ve tehditle beni yönetiyor, dayanamıyorum.?