Aile hayatım kötü ve bir türlü mutlu olamıyorum. İnsanlarla nasıl sağlıklı iletişim kurarım?

20 yaşındayım. 3 sene önce annemi kaybettim. O günden sonra anladım ki annesiz aile olmuyor. Abim ve babamla yaşıyorum. Onlara karşı sevgimde bir sıkıntı yok. Ama hiç aile gibi değiliz. Herkes kendi aleminde kimsenin kimseyle bir samimiyeti yok. Bu yaşıma kadar ne birlikte bir etkinlik yaptığımızı hatırlıyorum ne birşey. O sıcacık muhabbet dolu aileleri görünce imreniyorum. Yıllardır düşünüyorum ve mutsuz olmamın en büyük sebebi bu bunu anladım. Üzüldüğüm kendimi kötü hissettiğim zamanlar kafamı dağıtıp huzur bulacağım bir ailem yok. Yıllardır mutlu olamıyorum çözümünü de bulamıyorum. Bu psikolojiyle sevdiğim yanında huzurlu olduğum insanı da kaybettim çünkü içimde bitmeyen bir sinir ve hırs var. Ne yapmalıyım bir yolunu bulamıyorum. Bazen çok uzaklara gitmek istiyorum ama ona da ne gücüm var ne maddiyat. Gitsem bile gözüm hep arkada kalır zaten çünkü ne kadar samimiyet olmasa da ailemi seviyorum
Aile hayatım kötü ve bir türlü mutlu olamıyorum. İnsanlarla nasıl sağlıklı iletişim kurarım?