Psikolojik ve fiziksel Şiddet ve baskı?

Aslında benim sorunum ailem size baştan itibaren anlatayım, annem ve babam benim doğmam için ellerinden geleni yapmışlar 4 sene boyunca her gün doktora gitmişler filan doğumdan sonra olan ve duyduğum annemin kendi ağzından söylediklerini paylaşiyim isterseniz benim hakkımda bebekken sırf ben ağlıyorum diye beni yere fırlattığını ve kafamı ve vücudumu koltuğun sert kısmına çarptığımı, bir kere altımı pisledim diye balkondan aşağı sarkıttığını beni babamın kurtardığını anlatırdı. Çocukken vazoyu kırdım diye beni çırılçıplak soyup hortumla dövdüğünü bilirim.morluklar ve kızarıklıklar 1 ay boyunca geçmemişti. Ayrıca yalan söyledim diye ağzıma kekik yağı sürerdi. Dilim 2 ay boyunca şişik kaldı.bunlar sadece annemdi babam bir kere küçükken hasta olduğum zamanlarda yemek yemediğim için yüzüme yumruk atmıştı ve dudağım patlamış dişim kırılmıştı. Biraz daha yakın tarihlere gelirsek annemin ve babamın fiziksel şiddeti azaldı ama psikolojik şiddeti arttı. Beni daima küçümsediler.aşağladılar. en kötüsüde hasta olduğum zamanlardan bir örnek veriyim
ateşim var başım felaket ağrıyor ve midem bulanıyor. Anneme 9. Seslenişte geliyor. "Başım ağrıyor" diyorum bana "başı ağrıyomuş git bir mejazik al onuda mı ben söylücem" diyor. Koridorda babama sesleniyor "kızın hasta" babam bana bakıyor ve şunu söylüyor "gebersin it"
Babam asker annem ev hanımı babam otoritesini bağırarak sağlayan biri bense duygusalım. Babam benim hakkımda şöyle dedi "ben esmayı (kardeşim) dövdüm emiri (kardeşim) dövdüm ama hiçbiri eda (ben) gibi tepki vermedi" annemin gözünde ben ona hizmetçi olmak için doğmuşum. Bana 4. Sınıfta bulaşık yıkatıyordu. 6. 7. Ve 8. Sınıfların yaz tatilinde hep evi temizledim hergün sabah kalk ve temizle akşama kadar evi gözet 1 iğne bile yere düşmücek.diye kurallar vardı. Onlar yüzünden çocukluğumu yaşayamadım.
Onları seviyorum onların bana yaptıklarını sevmiyorum. Bugün 183 aradım ve bilgi aldım. Adam bana şikayetçimisin? Diye sorduğunda hayır dedim. Şimdi neyapıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca ben küçüklüğümden beri hep sınıfın 1. Si oldum. Hep aileme yaranabilmek için onları mutlu edebilmek için ama onlar hep daha fazlasını istedi. Liseye girince herşey bok oldu psikolojim bozuldu. Ve derslerim düştü. Soruya yetmedi sonradan ekliyorum. Sizce şikayetçi olmalımıyım? Çünkü bıktım gerçekten !!! Ölmek istiyorum onları görmek istemiyorum. Hepsi yalancı ve 2 yüzlü ne yapıcam ben? Bu sorunum ergenlikten kaynaklandığını sanmıyorum? Sizin fikriniz ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim asıl sorum şu şikayetçi olursam çocuk esirgeme kurumuna gidicem ve sonra nasıl bir hayatım olacak bilmiyorum yanlış birşey yapmamak için soruyorum. Şikayetçi olmalımıyım? Çocuk esirgeme kurumu bana ne kadar destek olabilir ben okulumu arkadaşlarımı bırakmak istemiyorum !
Psikolojik ve fiziksel Şiddet ve baskı?