Aile & Toplum Arkadaşlar ben 21 yaşındayım ama hala barbi bebeklerle oynuyorum normalmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok eğlenceli geliyorda 😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl He birde şu var aynanın karşısında deliler gibi müzik dinleyip kulaklıkla kendi kendime oynuyorum annem bana deli diyor normalmi sizce ben delimiyim🤣 Arkadaşlar ben 21 yaşındayım ama hala barbi bebeklerle oynuyorum normalmi? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Yaş olgunluk belirtisi degildir. Ayrıca her insanın içinde yaşamaya devam eden bir çocuk her zaman vardır. 0 0 Yorumla
isilisik_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl İnsan neyi istiyorsa, seviyorsa ve nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı. Burada anormal bir durum yok, içindeki çocuğu serbest bırakmak gibisi yok. 😇 0 0 Yorumla
CrayzDark19 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Oyincaklarla oynamak kötü birşey degil bu o çocuk saflığındaki ruhunu ve hayal gücünü koruduğun anlamına geliyor iyi bir şey merak etme. 0 1 Yorumla CrayzDark19 +1 yıl Güncellenen soruya cevabım insan karakterleri farklıdır sen mutlusan sorun yok eğlence faktörleri cok değişkendir. Yorumla
oyunadamı Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Normal. Benimde yaşım 31 halen uzaktan kumandalı araba oynarım 😬 0 0 Yorumla
kazstronay Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl Boşver, ben de bayılıyorum tüylü pembe pembe kalemlere. 😂 0 0 Yorumla
papatya1_ Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı. Normal normal.. Bazıları geç olgunlaşır bazen de olgunlaşmaz. Tadını çıkarmaya devam 0 0 Yorumla
Selimozen34 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Müziğin sesini duymayanlar dans edenleri deli sanarmis 😉 0 0 Yorumla
Directed_By Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Benimde oyuncak kamyonum var, evde oynarken babam kafama banyo hortumuyla vurdu. Hayat çok acımasız arkadaşlar 0 0 Yorumla
hilalcicim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Normal kuzum oyna sen. Nolmus yani herkes cocukken oynycak diye kural mi var 0 0 Yorumla
DoubleU Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. Kıyamam sana tatlı şey:D 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne bileyim bir garip geldi 😂 0 0 Yorumla
jonsnow123 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl İçindeki çocuk oyun oynamak istiyor ne yapsın 😂 0 0 Yorumla
Mratt2535 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Normal 0 1 Yorumla Mratt2535 +1 yıl Hemi de zir deli😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yaş olgunluk belirtisi degildir. Ayrıca her insanın içinde yaşamaya devam eden bir çocuk her zaman vardır.
İnsan neyi istiyorsa, seviyorsa ve nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı. Burada anormal bir durum yok, içindeki çocuğu serbest bırakmak gibisi yok. 😇
Oyincaklarla oynamak kötü birşey degil bu o çocuk saflığındaki ruhunu ve hayal gücünü koruduğun anlamına geliyor iyi bir şey merak etme.
Güncellenen soruya cevabım insan karakterleri farklıdır sen mutlusan sorun yok eğlence faktörleri cok değişkendir.
Normal. Benimde yaşım 31 halen uzaktan kumandalı araba oynarım 😬
Boşver, ben de bayılıyorum tüylü pembe pembe kalemlere. 😂
Normal normal.. Bazıları geç olgunlaşır bazen de olgunlaşmaz. Tadını çıkarmaya devam
Müziğin sesini duymayanlar dans edenleri deli sanarmis 😉
Benimde oyuncak kamyonum var, evde oynarken babam kafama banyo hortumuyla vurdu.
Hayat çok acımasız arkadaşlar
Normal kuzum oyna sen. Nolmus yani herkes cocukken oynycak diye kural mi var
Kıyamam sana tatlı şey:D
Ne bileyim bir garip geldi 😂
İçindeki çocuk oyun oynamak istiyor ne yapsın 😂
Nasıl oynuyorsun çok merak ettim banada göstersene
İçindeki çocukla çocuk olma 🙂🙂
Normal takıl kafana göre
afferin benim kızıma.
Sıkıntıdan insan ne yapacağını bilmiyor ki
Olabilir neden olmasın, 😂
Allah akıl versin 😂