Gerçek türkçeyi onlar konuşuyor. Bizim konuştuğumuz dil fransızca arapça karışımı.
Orta Asya türkçesi öğrenmek istiyorum.
Hepsinin alfabesi birbirine çok benziyor. Birini öğrenirsem diğerini anlar mıyım?
Mesela kazakça öğrenip kırgızca anlayabilir miyim?
Orta Asya türkçesi öğrenmek istiyorum.
Hepsinin alfabesi birbirine çok benziyor. Birini öğrenirsem diğerini anlar mıyım?
Mesela kazakça öğrenip kırgızca anlayabilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öztürkçe diğer bir deyişle azerbaycan türkçesi öğrendiğinde çoğunu anlarsın. Benim aslım kazaktır kazak türkçesini biliyorum anlaşabiliyorsun. Sana tavsiyem en kolay olan azerbeycan türkçesini öğrenmen. Bir de üstüne göktürkçe öğrenirsen hem okumayı hem yazmayı hem konuşmayı pekiştirmiş olursun. Göktürkçe tarihi yerlere gittiğinde de çok işine yarar.
Azerbaycan ve göktürkçe bilmek Kazak türkçesi, kırgız türkçesi öğrenmemi kolaylaştıracak mı yani?
Azerbaycan ve göktürk türkçesi bildiğim zaman orta asyada her türkle anlaşabilecek miyim?
Evet anlaşabilirsin. Azerbaycan türkçesi öğrendiğinde kırgızlarla da anlaşırsın hakaslarlada kırımlılarda kazaklarla da genel olarak zaten alt yapı aynıdır. Sadece söyleniş tarzları farklı olan bazı kelimeler vardır onlarda zamanla oturur. Göktürkçe daha farklı alanda işine yarar daha çok tarihi mekanlardaki anlatılanları anlarsın
Azerbaycan türkçesi ve göktürk türkçesi öğreneyim ben o zaman.
Azerbaycan türkçesi için pratik yapacak adam çok var çevremde. Azerbaycandan gelip benimle aynı okulda okuyan arkadaşlarım var.
Peki göktürkçeyi nasıl öğreneceğim.
İnternette sadece alfabesini gördüm, göktürkçeyi nasıl öğreneyim?
Kursuna giderek öğreneceksiniz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!