Yazılım mühendisliği öğrencisiyim,
İngilizce ve Korece öğrenmeye başladım. 3. Dil hangisi olmalı sizce?
Sektörde işime yarayacak diller öğrenmek istiyorum.
Yazılım mühendisliği öğrencisiyim,
İngilizce ve Korece öğrenmeye başladım. 3. Dil hangisi olmalı sizce?
Sektörde işime yarayacak diller öğrenmek istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İngilizce ve Korece öğrendiğine göre bunların yanında işine yarayacak diller olmalı. Yani asya dillerini öğren. Çince olur, japonca olur, tayca olur. Ama kesinlikle asya dili olmalı.
Bir dilci olarak tavsiye vereyim. Kesinlikle ispanyolca öğren sonra rusça ve italyanca olabilir rusçayı ben yapamam diyorsan almanca veya fransızca olabilir. Almanca ingilizceyle bağdaş bir dil. Hatta bazı kelimler çok benziyor. Rahatlıkla öğrenebilirsin. Ama genelde zor diller daha fazla para kazandırır ve toplum içinde daha çok dikkat çekersin. Benim amacım bu değil sadece öğrenmek istiyorum diyorsan ben ispanyolca almanca ve italyanca öğrenmeni tavsiye ederim. Ne çok zor ne çok kolay orta. ^^
Mühendislik öğrencisiysen ve ingilizce biliyorsan bence bir sonraki öğrenmen gereken dil Almanca olmalı
Bende almanca öğrenmek istiyorum
İngilizceye hakimsen bence zaman kaybetme öğrenmeye başla ben ingilizceyi biraz daha ilerletince başlamayı planlıyorum almanca öğrenmeye
İngilizce pek bilmiyorum almanca öğrenmek istiyorum
Anladım zaten yakın diller birini halledince diğeri de hallolur gibi
Yazılım konusundaki en iyilerden biri olan Rusça yi tavsiye ederim
Korece çok gereksiz bir dil onun yerine çince veya arapça öğrenmelisin
3 dili de sorsaydin ingilizce almanca ve ispanyolca derdim ama bir tanesi icin almanca diyorum.
İşine yarayacak dil almanca bende korece ve ing çalışıyorum şu an birde almanca ekledim
Almanca öğren kesinlikle
PHP ve ASP öğrenmelisin
Almanca
almanca 🥳
Gel öğretim İngilizce Fransızca Kürtçe
Sen de bütün sorulara gel öğreteyim yazıyorsun.
Eee biliyorum çünkü ingilizce Fransızca Türkçe Kürtçe para var herşeyi biliyorum misal hiç Amerika'ya gittin mi ben sayısızca
Biri dershaneye gitmek istemiş ona da gel ben ogretiyim gitme demişsin ahahaha
Anladık en büyük sensin tamam
Allah yolunu açık etsin ne diyelim. Oturup sidik yaristirmak bana göre değil. Boyle kendimi öve öve yazamicam o yüzden senin gibi.
Şaka yaptım zaten görünce sorularda.
Hahaha çok komiksin yaa çok güzel beğendim seni bebeğim yaa
Tamam tamam.
Kürtçe işine yaramaz ki
Almanca
fransızca