AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Bahsettiği felsefik kitaplardan dolayı söylüyorum özellikle, bir insanın 5 ayda 250 kitap okuması için başka hiçbir şey yapmaması lazım ki o zaman bile çok çok zor. Kaldı ki okusa bile anşaması imkansız çocuk henüz soyut işlemler döneminde bile değil? Ayrıca kitap okuyan birisi konuşurken sürekli ıııı uuummm ıııı demez bence. Okuduysa helal olsun tabi. Ama ailesi tarafından da şişirilmiş bir balon olabilir. Bir şekilde yırtmak için küçücük çocuğu kullanıyor olabilirler
Bu çocuğu da kaybettik çok bilmekle ego arasında büyük fark var..
Tamam bu tarz konulara ilgi duyması kitap okuması çok güzel ve taktir edilesi fakat bana çok sağlıklı gelmiyor bu çocuk. Yani daha on yaşında bir çocuğun nihilizm hakkında konuşmaması lazım normal bir şey değil bu.
Evet yaşıtlarının çoğunda farklı onun konuştuğu şeyleri büyükler yetişkin olanlar daha çok konuşur kelebek böcekle koşturmaz ama bu onu dahi yapmaz büyükler gibi polemiklere giriyorsa dahi mi olmuş oluyor
Başta çok sevimli olduğunu düşünsem de artık samimi gelmiyor ve sinir bozucu olduğunu düşünüyorum
çocuğun kendini bu kadar geliştirmesi güzel lakin yaşının gereği o kadar bileğiydi alması mümkün değil o tür kitapları okumak için biraz olgunlaşmak gerekiyor. Çoğu büyük insanlar dahi kafayı yiyebiliyor düşünceye vuruyor kendini ama gerçekten tebrik edilesi bir çocuk, Bir de şöyle bir sorun oluyor hani dediğim gibi pek anlamamış beklenen Kitaplar değil bunu da sürekli ezbere konuşmas8ndan anlayabiliriz
Valla yeen, 2 günde gündeme oturdu. Çocuğu flozof ilan ettiler. Ve aslına bakarsak ben okuduğuna inanmıyorum. 3 5 tane okudu diyen yancı bulup ortaya sürülmüş bir velet sadece.
Sosyal medyanın bu yaştaki çocuklara zarar verdiğini düşünüyorum, onun haricinde zekası iyi
Kısa sürede yükseltildiği gibi kısa sürede yok olacak. Ezbere konuşuyo zaten bu çocuğu konuşmak yerine Elanur akıncı prensesimizi konuşabiliriz. 7500 kişinin içinde matematik de 1. Oldu
Çocuk zekalı ama ailesine (anne) saygısızlık yaptığını gördüm kınadım çocuğu resmen çocukta 10 yaşında ama ne bilim çocuk kendimi bişi sanıyor bnce..
Hee çocuk zeki ve özeldir böyle bazılarını üstün tutmak diğer çocuklara ayıp oluyor desteklemiyorum putlastirmayi
Ne olursa olsun kücücük bir cocuk hakkinda kötü konusanlara pes diyorum. Üstün zekali olabilir ama henüz olgun degil cünkü o bir cocuk. :/
çocuğun ağır psikolojik sorunları var bu okuduğu bünyesinin kaldıramadığı kitplardan kaynaklanıyor ayrıca çocuk felsefe yapmıyor resmen ezberden konuşuyor
sokratesi dostevskiyi okuyacağına birazda evliya çelebiyi mevlanayı yunus emre mehmet akifi okusunda ilerde polise taş atan gezicilerden olmasın😉
Çocuk üstün zekalı değil. Yaşına fazla gelen kitaplar okuyup alışık olduğumuz çocuklar dışında cümleler kuran bir çocuk. Altında kalmasa iyi.
Bundan bir cacık olmaz. Bu ileride çok ukala ve bir o kadar da saygısız bir insan olur.
Ek olarak bu tipler yine ilerleyen yaşlarda intihara ve bunalıma meyilli oluyor.
Kitap okumak iyidir evet ama herkes yaşına göre okumalı, bu çocuk henüz 10 yaşında ve okuduğu kitaplar yaşına ve gelişimine uygun değil, ilerisi için çok büyük sıkıntılar yaşıcak gibi gözüküyor bu görüntüler beni ürküttü açıkçası
Çocuk çocuktur. Çocuklar üzerinden prim yapılması hiç hoş değil. Umarım ilerde ülkemize faydalı bir birey olur. Başarılarının daim olmasını dilerim.
Bu yaşlar da olan çocuklar sorunlu olabilir fazla da abartmamak gerek. Eğriye doğru konuşmak gerek ülke de kitap okuyan çok ama çok az bu kişi de okuyan kişiler den sadece biri olsa gerek. Okuyan herkesi ne alim yapar ne de zalim.
Ne ekersen onu biçersin demişler.. anlaşılan çocuğun verimli bir tarlası varmış ama tarlasına bir sürü gereksiz zehirli tohumları ekmişler ve sonuç olarak da ne kendine ne de kimseye faydası olmayan birşey çıkmış yazık !..
Bu çocuk ilerde psikopat olmazsa bir b*k bilmiyorum
Saçmalayıp kelime oyunları yaparak büyük adammış gibi kendinden konuşturan velet keşke bokunu çıkarmasalardı ama gerçekten okumuşsa iyi okumuş saygı duyarım anlamasa bile hızlı okur hale gelmiştir saygı duyarım
Çocuk üstün zekalı değil. Ezberi iyi ve büyük taklidi yapıyor
Essah mı 🤣🤣
Gündem yaratmak oluşturulmuş bir şey bence
Bunun gibi çok çocuk olduğuna inanıyorum ben ulkemizde
Bu cocuk kristal cocuk googleden kristal cocuk yazin direk atakan cikicak oradada anlami yaziyor gozlere dikkat👍
evet ilk başta övünülecek gibi ama çocuk için kötü bir durum elbette kitap okumalı ama yaşıtları kadar bu kadarı fazla
Gözüne ne sürmüş bu çocuk tövbebismillah okuduğu kitaplardan etkilenip şeklini şemalini bir garip yapmış olsa gerek 10 yaşında çocuğa felsefe kitabını okutursanız sonuç bu olur korkunç yazıkk
Çocuk dediğin çocukluğunu yaşamalı. Bu çocukta kendi öz iradesiyle oturup kitap okuduğunu sanmıyorum. Ailenin oku büyük adam ol ve doğru yetiştirme zannettikleri yanlış yetiştirme yolu.
Bu çocuk belki de geleceğin bilim insanı olacak. çocukluğunu yaşamıyor gibi saçma yorumlar yapmayın genis düşünün lütfen. Hangi çocuk böyle farklı her açıdan? Bu çocuk özel farklı bir zekaya sahip
Saygısız ve aşırı boş konuşuyor, annesine babasına saygısı yok, konuşmalarını kesiyor
Kendinden büyük laflarıyla iticiliği son derece kuvvetli bir çocuk
Şov bence. Bak Barış Özcan'ın oğluna. 10 ayda 1000 kitap okuyorlar ama hiç böyle şov yapmıyorlar.
boş insanlarımızın boş işleri ezberletilmiş şeyleri ezbere cevaplayan çocuk çocuğun gelişimi açısından ben doğru bulmuyorum
150 gunde 250 kitap nasil okunur? Bana inandirici gelmedi
Zeki bir çocuk indigo diyorlar ama bir anda çocuga karşı ön yargılar başladı bu çocugu etkiler her ne kadar ben etkilenmem desede. Çocuk felsefeyi seviyor ama bu yaşa uygun mu bilmiyorum felsefe fazla etkiler insanları ve anlamakta zordur aklının bir karmaşa da olduğundan eminim.
Narsist tavırları çok itici. Bir anda gündem olması kişiliği gelişirken kendisine çok zarar verecek.
Nereye baksam karşıma çıkan çocuk
Sevmemiştim zaten. Çocuk dediğin çocuk gibi olur, masumluğu gitmiş, artiste bak hele.
Ahlak filozofu oldunuz bari tezlerinizi üni'lere verin barii
Abartıldı ülkede ne kadar işssiz varmış o belli oldu işte neler oluyor konuşulan şeye bak
Ahlaktan saygıdan habersiz..
edepten bahsedip onu doğuran kadına yaptığı saygısızlık hele..
Yarın birgün ben bu ülkenin prezınt prezentılıyım diye çıkar..
https://youtu.be/CCJ9TfDj_dsHiç kitap okunamayan bir ülkede;
"Olağanüstü bir çocuk".
Körlerin ülkesindeki tek gözlülerin kral olması gibi.
Toplumun abartılmış olaylarında, muzdarip olduğu ipucular yatar.
Çocuğa değil eleştirim!
Gündemi yine saçma salak şeylerle oyalama mevzusu başka birşey değil bunun gibi çocuk dolu Türkiye
Az önce Twitter’da annesine davranış şeklini gördüm de, dünyadaki her şeyi bilse, annesine nasıl davranması gerektiğini bilmese, benim için mükemmel biri olamaz.
Bakışları çok donuk
Tuhaf bir şey var bu çocukta..
Valla iyi hos cocukta bakislari beni korkutuyor, icine cin kaçmış gibi🙄🤷♂️🤷♂️
Okuyup ezberlediği şeyleri anlayıp kavrayabilmiş mi asıl soru bu olmalı..
Tıp üzerine eğitim verilib iyi bir prof olabilir.
Ama ego tavan bu durum sinir bozucu
Ufacık çocuğu böyle pöhpöhlersen annesine de terbiyeszlik yapar herşeyi yapar yani
Ben sevdim çocuğu. Sadece çocuk diye çok ukala ama büyüdükçe geçer diye düşünüyorum
Kitabın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladım.
Iyi ki kitap okuyorum.
Büyük beklentiler içine girilen hiç kimsenin büyük adam olduğunu görmedim bu yaşta çocuğa fazla yükleniliyo o bir makina değil
Evet ya benim de ilgimi çekti çok zeki bir çocuk ama tipi çok garip
Herkes bu çocuğu konuşuyor anlamış değilim gerçekten
Annesine davranışı hoş değil. Ama deha mıdır belli ediyor kendini
Fiziksel olarak çocuk ama zihinsel olarak olgun bir birey gibi. Dikkatimi çekti. cünkü daha önce hiç böyle bir çocuk görmedim.
Düşüncelerimin doğrulunu: "seni öyle alalım" cümlesini duyunca kanıtlandı.. Önce saygı, ötesi boş!!!
Her şeyi iyi de, egolar annesini dışama var kibir gördüm ama olabilir belki bir dahi 🤔 bilinmez zaman gösterir.
Duyar Kasan İnsanlardan. Evladım Olsa Sevmem Dediğim Tiplerden
İnternet tablet telefon bilgisayar. Yerine kitap okumaya alıştırmalı çocukları gençleri sosyal media pc oyunları çocukları gençleri zehirliyor İnternet de ki bigiler kirli