Ben saltanatçıyım. Ben cumhuriyetçi değilim. Bunu 1991'de de söyledim. Biz doğduğumuz zamanki yüzle yaşıyoruz. Bir tek yüzüm var, anadan doğma antikemalistim!
Kadir Mısıroğlu kemalizm tabularını yıkan ve Türklere İmparatorluk varisi olduğunu hatırlatan tek adamdır. Kitaplarını okudunuz mu?
Çok sonradan farkettim kendisini oldum olası Atatürkü pek sevmemişimdir okullarda yapılan gösteriler filan hiç sevmemişimdir hep kaçmışımdır zaten sadece bu adam değil birkaç kişi daha var bizleri yalan yanlış tarih bilgileriyle uyutmuşlar ve bu aslında dinimizi islamı bilmediğimiz için oldu yoksa olmazdı o da neyden kaynaklanıyor Atatürkten kaynaklanıyor zaten Atatürk olmasaydı böyle olmazdı hadi oldu onu millete kakalamaya çalışmasalardı bari bizlere adamı putlaştırdılar ilahlaştırdılar hakkında her şey yalan dolan
Kemali eleştirmek suç bu ülkede. Şu saçmalıgı görüyor musun? Neymiş o cumhuriyeti kurmuş zorla minnettar olacaksın. Böyle bir şey yok. Kimse kimseye zorla minnet olamaz.
Biz zorla Osmanlıyı seveceksiniz diye dayatma yapmıyoruz. Yapamayızda. Kaldı ki Kemal devlet kurmadı rejim değiştirdi. Saltanat ilga edildi ve Osmanlı mülkünün üstüne konarak cumhuriyet ilan etti.
Cumhuriyet ilan eden Kemal 1923-1938 arasında bir kere olsun seçiim yapmadı. Ulan hani cumhuriyeti kurmuştun. Az muhakeme.
Atatürk inkilaplari ile bizi gavurlastirdi ve batilastirmak istedi demisti.
Üstündeki Fes'den basla giydigi kiyafet tarzina kadar hepsi 2. Mahmut'un ülkeyi batilastirma reformlarinin parcasi.
Kendisi bunu Kemalistlerin dalga gecmesi ile ögrenmisti. Tarih hakkinda birsey bilmez, kafadan atar. Onu dinleyenler belge istediginde "Koruma kanunu var ondan veremiyorum" derdi hep. Internetin yayilmasi ile artik ama bunu söyleyemiyordu.
Cinler ile konustugunu idda ediyordu. Gecen Muhammedin ruhu ile konustugunu gösteren bir Video yayinlandi.
Ciddi alinacak bir tarafi yok. Müslümanlar kemalistere karsi, yoksa buna beya Türk mü desek ama asiri bir eziklik duygusu yasadigi icin Deli kadiri yüceltirler ellerinde cünkü ondan haric baska birsey yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben agnostiğim ama mısıroğlu adam gibi adamdır. Sonuna dek Mustafa Kemal'e olan savaşına katılıyorum. Kitaplarının hepsini okuyamadım ama İslamcı gençlik ve mazlum padişahı zamanında okumuştum.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okumadım ama bi kaç videosuna denk geldim, Mustafa Kemal Atatürk'ün kitaplarını ve onun hakkında yazılan kitapları okudum. Atatürk'ü çok seven biri olarak kadir mısıroğlunun hakkında ne söylediğini merak ediyorum. Okuyacağım mutlaka.
Bunun sebebi gerçek tarihi bilmesi milletin sosyalojisi ve dinamiklerine hakim olması yabancı devlet ve milletleride dahil olmak üzere ve Manevi bilgisi sayesinde kahin gibi biliyor. Daha iyi anlıyorum tarihimizi unutturmanın nedenli büyük bir kotuluk olduğu şimdi yabancı devletlerin neden boyle davrandıklarını anlamakda ve karşı koymakta gec kalıyoruz. Bu bir yana ben örneğin muhalefete hiç şaşırmıyorum yaptıklarınada Özetin özeti çoğunun ermeni, rum ve pakraduni yahudisi olduğunu anladım Ülkesinin lehine olan herşeye karşı Aleyhine olan herşeyinde destekcisi olmasına şaşmıyorum Kimi chp li isimlerin kaftancı gibi ermeni soykırımını dillendirmesini kimi hdpli isimlerin guney doğu için burası musanın vaad ettiği topraklardır demesi Bütün bunlar hic şaşırtmıyor. Yıllarca koynumuzda beslediğimiz anadili gibi Türkce konuşan ahmet mehmet isimleriyle bizden sandığımız yılanlar tarafından işgal ediliyoruz tabi anlayana
Knk merak etme ben ne videolarını izledim saatlerce olanlarını bile üşenmeden dinledim bitirdim diyebilirim. Sayesinde hiçbirşeye şaşırmıyorum anlıyorum artık 👍
Zannetmiyorum knk bakıp araştıranın karşısına çıkar. Bide şu var bıkmadan usanmadan çarpıttıları bir söz var yunan galip gelseydi İronisi bu yüzden daha ön yargıdan olurda çıkarsa elinin tersiyle iten var dinleseler cok sey degisecek
Yayılacak zamanla ah ah çoğu benim gibi içi kararacak morali bozulacak gerçi öğrendikce adama deli diyorlar değil ama bunları bilipde delirmemek elde değil.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Büyük adamdı, bu halkın söyleyemediklerini söyledi. Cesur ve mert biriydi. Kemalistlere göre hain, bizlere göre kahraman. Tarih onu unutmayacak. Surda gediği açan odur.
Videoyu izlemedim özet geçersen ne kadar sizin gibileri sevmesem bile münazara açısından dinleyip tartışmak isterim insan ister istemez neden katliamı destekledi diye soruyor
Ohoo Üstadın izahı ile benimki arasında trilyon fark olur. Müsait oldugun vakit izlersen daha iyi olur bence.
Üstad Kadir Mısıroğlu'nu sevmeyebilirsin elbette bunda hürsün. Zorla kimse kimseyi sevmez. Ama malumat, tahkikat ve fikriyat zaviyesinden videoyu seyretmende bir beis yoktur.
Ben de Kemal Paşa hakkında onlarca kitap okuyorum bu sıralar Falih Rıfkı Atay'ın Çankaya: Atatürk Devri Hatıralar adlı kitabını okuyorum. Sevdiğimden mi okuyorum hayır. Değerlendirme yapmak ve hadiseye vakıf olmak için okuyorum.
Toprak için mesajını çıkardım ben fakat bu bahsettiğimiz adam milliyetçi birisi değil din adamı dinini önde tutmalıydı Saddam gibi olmalı ve Saddam'ı desteklemeliydi fakat bunu yapmadı kendisi itiraf ediyor bunları bunlar bana çok çelişkili geliyor ben yapsam anlarım fakat üstad dediğiniz adamdan bahsediyoruz
Milliyetçi olsaydı en basitinden Timur'a hakaret etmezdi yaptığı ne olursa olsun o benim atam derdi fakat demiyor dindarlık ise ne kadar Saddam'ı sevmesem bile Saddam'ın yaptığıdır adam İsrail'e füzeler yağdırdı öncü oldu ölümü göze alıp müslüman dünyasını teşvik etmek istedi fakat kimse cesaret edemedi olay bundan ibaret
Timur harbi lanetullahi aleyhim. Herif Osmanlının omurgasını kırdı. Kadir Bey, Timurun Osmanlıya olan taarruzdan ötürü öfkeliydi. Timurun Türk ve Müslüman oldugunu o da biliyordu.