AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Medya gazıyla çalışan bir ülkeyiz. Medya neyi abartırsa biz de onun bokunu çıkartırız
Fazla ilgiden dolayı şımarmiş ama zamanla yine düzelir bence sonuçta sadece çocuk. Bunlari öğrenirken başka şeyleri öğrenmeye vakti yetmemiş henüz.
Annesine karsı tavırları aşırı itici böyle giderse medyanın ilgisinden kafayı yiyecek
Çocuğa kitapları dayamışlar. Büyüyünce okumak istemeyecek.
Derhal yurt dışına kaçırılması gereken bir çocuk. Harcanmadan önce.
10 yasinda bu kadar yukleme.. bilmiyorum.. bir yanim yazik cocuga cocuklugunu yasayamamis diyor. m bir yanim helal olsun diyor
Çok kitap okumuş olması "çocuk" olduğu gerçeğini değiştirmez. Medya ya da bizler bu çocuğu yüceltip, şöhret yaparak harcıyoruz. Düşüncem bu.
Mevlanaya sormuşlar ; O kadar yazarsın o kadar okursun ne bilirsin? Mevlana cevap verir HADDİMİ BİLİRİM...
Herseyden once cocuk ustun zekali dahilerden, bunun gibi bir ornek vardi cocuk 10 yasinda tip fakultesini kazanmisti yani soylemek istedigim bu cocugun elinde olan birsey degil yetisme kosuluyla da ilgili degil
Viral oldu çocuk
bu yaşta o kitapları okuması normal değil
Ama bu daha cocuk? Sabırsız ve herseyi kendi bilir havasında
Terbiyesiz ukalanın biri söyleyeceklerim bu kadar...
Korkutucu bir çocuk tam böyle irkilip tekmelenecek bir șey unutulsaydı bir .
Bende 2. sınıfta istiklal marşının 10 kitasini ezberledim, öğretmen korkusuna yok mu bana da bir alkış sdgghkll😁
Edepsiziliğin başladığı yerde edebiyat biter. Mehmet Akif söz söylemiş bana yorum düşmez
Çocuğu kullanacak kadar alçaksınız işte! Siz busunuz!
Kitabı ahlakı boş verinde olm çocuğun tipi çok garip şu gözlere bakın valla ben korkuyorum gerçek hayatta dönüp bana baksa kaçarım
aynen
“Çocuk” çocuk gibi olmalı bence...
👍👍👍💕
🙏🏻😇
Tamam zeki cocuk boyle cocuklarin bilincli sekilde kitap okumasi vs cok iyi ama şımariklik ozellikle anne. babasina saygisi olmayan bir cocugun 500 kitap okumasi bos
Ne var ki çocukta saygısızlık yapmış deniyor. Böyle diyenlerin kendi çocukları veya kendileri çocuk iken sütten çıkmış ak kaşık miydi onuda düşünmek lazım. Bence gayet akıllı bir çocuk.
ya çocuğu heryerde görüyom günde 20 kez gorüyom rüyama girdi puçh
Kitap okuyan herkes filozof olmuş ülkenin durumu çok vahim
Daha nice atakanlar var kesfedilmemis ne diyelim ülkenin açlık savaş doğal afet sorunları bitti atakan derdine düştük
Zeki bir çocuk olduğunu düşünüyorum umarım parlak bir geleceği olur yararlı şeyler yapar
Son sözü takip ettiğim psikolog söylesin. Ben çözemedim 😂
Bence çocuklar gerektiği kadar zeki olmalı bu çok bilmiş...
Bu tür çocukları medya bir anda parlatıp geleceklerini söndürülüyor malesef fazla ilgi imsanı yoldan çıkarır
Şirazesi kaymış nesillerin elindeüstü pas tutmuş sayısız değerdenyalnızca biri, diğerleri gibi ciddi kayıp.
Benim çekince ve tereddütlerim var biraz şov yapıp ailesinin prim yapma gibi gördüm. Evet çocuk okumayı seviyor olabilir ama biraz abartılmış bence.
Nederseniz diyin bu çocuk bı acayip geliyor bana ürkütücü gözlerine kalemmi rimelmi surmus ne tuhaf çok bilmiş
Bende okuma yazmayi 4 yaşlarında evde kendi kendime öğrendim tabii o zamanlar sosyal medya yok diye gündeme olamadim
Yazık sana 😂
😭😭😭evet cokk
Çok abarttilar birkac gune gundemden dusecek sonra ilgi duskunu cocuk dagilacak
Cok kulturlu olacagima ahlakli olayim daha iyi
Hafız olan 10 yaşında yavrularımız var, onlar bu kadar gündemde olmadı. Saygı nedir bilmeyen Atakan Kayalar gündemde oldu. Ama biz bu çocuğu pohpohladıkça bu çocuk daha da saygısız olacak
hafız nedir ki sadece yobaz
Çok bilmiş, büyümüş de küçülmüş, emir berke zincidi benzeri velet olduğunu düşünüyorum tartışmaya kapalıdır yorum falan yapmayın
bence gereksiz yükleniyolar küçücük çocuğa. benim hoşuma gitti değişik bir karakter :)
Değişik bir çocuk, arka planında ne var bilmiyorum. Belirli testlere tabi tutulup gerçekten bir üstün zeka varsa yetiştirilmeli.
Çok küçük ya böyle birden gündem oldu unutulursa depresyona giricek
İzledim, çoğu akil kişinin bir araya getiremeyeceğin cümleleri bir araya getirip mantıkları zorlayan tespitler yapıyor, yaşının verdiği o çocuksu halleri de çok sempatik
Geleceğini hiç iyi görmüyorum.. Annesine olan tavrıni görünce..
Şımardı hemen doğal olarak yakın zamanda o da kısa süreli parlayanlar gibi sönüp gider...
Sadece resimlerini görüyorum bir bilgi sahibi değilim.
Çok abarttınız bitirin artık çocuğa zarar veriyorsunuz
Bence viral bir video idi. D&R güzel reklam yaptı.
Benim cok bilmis kücük kuzenim gibi konusuyor, okadar
ilerde arkadaslari gerizekali asosyal diye dalga gececek
Gerizekali kopeklerin hepsinin lanet cani bir araya gelse ): bir tane böyle üst insanin cani kadar etmez.
Nedense bu çocuğun suratını görünce şeytan görmüş gibi oluyorum
Ailesinin bir projesi olduğunu düşünüyorum çocukta farklı şeyler var gibi prim kasma amacıyla ortaya çıktı bence
Yahu yeter artık çocuğun psikolojisini yerle bir ettiniz sürekli gündeme getirerek bir salın şu bebeyi mkkkm
Bir şey düşünmüyorum. Rahat bırakın da çocuk sapıtmasın.
Ortada bir süper zeka falan yok çocuğun anlama kapasitesi baya iyi bir 5 yıl sonra davranışları düzelir diye dusunuyorum İnşallah başarılı olur.
tabi kuran okumuş hatim etmiş olsaydı dini bir şeyler yapsaydı daha farklı bakardınız. Ama hayatı sorgulayan araştıran okuyan biri olunca böyle rahatsız oluyorsunuz ucubeler sizi.. Aklı mantığı olmayan ot beyinliler sizi
Siyasi propaganda amaçlı ortaya atılmış bir saçmalıktır. Başka bir şey değil.
Helal be, keşke ben de o yaşlar da başlasaydım kitap okumaya.
of iki kitap okumuş diksiyonu konuşması iyi diye çocuğu bilim adamı yaptılar mkk
Annesine söylediği iki çift laf tüm imajını yerle bir etti
Canan hocam dşdlxidkdö
İlk gördüğümde çok şaşırdım Ama tebrik ediyordum gerçekten oğlan üstü bir bir şey
Bu çocuk bu ülkede harcanır. Bizde deve sidiginden medet umanlar daha fazla sey sahibi oluyor
Adam 10 yaşında saygınlık kazanıyo bizimkiler de pişmiş armut gibi