AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Çok zor bir durum bende boşanıyorum, çocuk yok. Anlaşmalı mı boşanıyorsun çekişmeli mı. Ona göre tavsiye verebilirim
Bosandigin zaman ilk sikintili bir surecin olacak zannetme sakin sikintilar bir kac yil sonra baslicak
hayırlısı olsun bu devir ne getirir bilmem her şey allak bullak olmaz dediğin ne varsa oluyor yorum yapmak zor
Anlaşılmıyorsa iki tarafı yıpratmak yerine ayrılmak boşanmak en doğru karar fakat toplumumuzdaki bu önyargılar maalesef insanı millet ne der sorusuna göre yaşatıyor davranışlarımızı etkiliyor. O fırsatı vermeyin çok doğal bisey sıkıntısız
Bilmiyorum neler zor olur ama başta yalnızlık anıların canlanması yasanan beraber günler elbet zor gelir. Geçmiş olsun
Allahın en sevmedigi helal kardesim bu durum.
Yolun açik olsun tabi sen bilirsin.
Benzer durumdayım. Zor bir süreç.
-Dava
-Nafaka
-Toplum
-İhtiyaçlar... Sorun çok ama baş etme azmi varsa sorun değil.
Yeni bir hayata alışma dönemi hayata atilma zorlayacak illaki ama
Oğlun kaç yaşında
Bir işin var mı
Ailenin tepkisi nedir kararına?
Annem babam ayrıldı avukat tutma birde kocana bağlı
Aklına ne takılırsa sor
Psikolojik ve ekonomik olarak donanımlıysan bir sıkıntı yaşamazsın
Oğlunun babasını görme isteği, etraftakilerin daraltması, soruları ve sonrasında tek başına yaşayan bir anne olmak
Ayaklarının üstnde duran birimisn be çocuk varmıydı
Eşin hiç bilmediğin kadar çirkefleşecek haberin olsun. Allah kolaylık versin
ilk olarak bir işin varmı?
sana destek olacak insanlar varmı?
oğlun buna hazır mı?
ikinizde boşanmak istiyosanız tek celsede boşanırsınız fazla sıkıntı çekmezsiniz çoçuğunuz üzülür sadece
Yani haberlerde duyuyoruz ama :)))
Saka bir yana onu en iyi sen taniyorsun
Ne güzel anlaşarak boşanıyorsunuz
Korkma sıkıntı beklemiyor sizi
Ben evlenmek evlenebilmek için can atarken böyle şeyleri görmek gerçekten çok üzücü
O kadar masrafa sokun evleninSonra birini bulup boşanın. Yazık
Ön yargınızı sormamıştım.
Öyle zaten
Birgunlukask guzel yorumlamişsin tebrikler. Ayni dusuncedeyim
@French-Montana insanların ne yaşadığını bilmeden yorum yapmak bir de buna alkış tutmak.. Size tavsiyem bakış açısını genişletin sığ düşünceden kurtulmak için.
Sadece ne biliyormusun? ''Boşanmalarda çocuklarin perişan olmasi'' yazik günah ya. Yemin ederim boyle durumlarda anne ve babaya zerre üzülmüyorum... O kadar zaman geçirip ardindan çocuk yapip sonra boşanma karari almak. O kadar gevşek bir haldir ki tarifi yok.
@French-Montana gelin byyrun siz bir ekmeğe muhtaç olun o zaman. Yarın çocuğun beslenmesinde ne yiyecek diye siz kafa patlatın her gün. Alkol aldığı halde kendisine rahat para bulduğu halde siz gönderin çocuğu okula yırttık ayakkabıyla. Ya da çok kar yağdığında evde kalsın çocuk ayakları ıslanacak diye. Siz bakın etrafınıza para verir mi üç beş kuruş birileri diye. Ve aynı şekilde tek çocuğun üstüne adam akıllı kıyafet alamadığınız da gönlünüz el veriyor mu? Bir bakın bakalım çalışıp çabalayıp elinizden paranın tümünün alınması ve yine aynı çocuğa bir işe yaramaması nasıl bir duygu bir bakın bakalım. Psikolojik baskıya uğrayın her gün. Bir kişi sürekli sen benim malımsın desin bakalım dayanabilir misiniz? Üstüne alkolün harici her pisliği varken. Tedavi olmaya oğlu için çabalamaya birisini ne kadar çekersiniz? Ve bütün bunların üstüne oğlunu sadece on dakika gören birini ne kadar çekersiniz? Empati yeteneğiniz yok madem saygınızı bari bozmayın.!
Beyler ayıp ettiniz...
Her neyse anlattiklarin beni alakadar etmez. Belki bu anlattiginin tam tersi bir haldir. Sonuç itibari ile o kişiyi kendin seçtin üstüne birde çocuk yaptiniz. Bu süre zarfinda herşey cok iyi sonradanmi bu hale geldi? Pek inandirici degil uzgunum
@french bla bla...
Sözlerinle sınanırsın...
Başta kendin için dikkat etmekte fayda var!
Eğer mutsuzsan geri dönülmeyecek hatalar varsa arada boşanmalısın. Tek başına daha mutlu ve bağımsız olabilirsin. İlk başta özleyecek, barışmak isteyeceksin ama daha sonra huzura kavuşacaksın. Tabiki zor ama korkmanı gerektirecek bir şey yok.
Sıkıntılı süreç başlıyo. Ekonomik bağımsızşığın varsa daha kolay olur yoksa aile desteğin varsa daha iyi olur iki yoksa boktan olur teselliyi başka yerde ararsın erkeklerin çoğu tek gecelik ilşlki peşinde olur senden faydalanmak ister
Herkes bir şekilde tavsiye vermiş ama kimse boşanma sebebini sormamış ya da ben denk gelmedim. Hayırdır kardeşim neyi pay edemediniz?
Onun gelecgni garantiye al nafakasiydi suydu buydu ekonomi yonden sonrasi duzelir elbet anlasmiyosan yapcak bisey yok
En dogrusunu yaşayınca anlayacaksın boşanıp yaşarken bize de anlat durumu lütfen
Kendinizden ziyade oğlunuz için zor olabilir ama anlaşmalıysa ve hala eşinizle arkadaş kalarak boşanıyorsanız büyük problemler çıkmaz
Sorun olmaz hepsi geçiyor sadece zaman gerekli hepsi bu
herhangi bir sknti yasayacagini düşünmüyorum herşey maddiyata bakar
Kadın olduğun için daha avantajlı sın, umarım kararında yanılmış olmassın
Sıkıntıların yok aslında ama çevresel dedikodular cabası çünkü her ağızdan bir ses çıkıyor
Nafaka al demişler de adamda para yoksa nereye alıyosun. Belki kadının durumu daha iyi boşansın temiz temiz.. Adamın durumu varsa yapar zaten gerekeni. Sizin için de çocuk içinde hayırlısı olsun.
Böyle bir şey beklemiyordum. Çok üzüldüm. Umarım tüm sıkıntıları bir çabukta atlatırsın
Maddi sıkıntılar harici bir sıkıntı olacağını düşünmüyotum.
İşiniz varsa hepsi atlatılır. Yeni bir düzen kurarsınız. Evet sancılı bir süreç ama bitiyor
Maddi olarak dolandırcan parayı vurcan oraya kadar sıkıntı yok. Ondan sonra bitiklik bekliyor
Sen evli miydin yahu ben seni bekar saniyorsum deniz
Bende boşanma aşamasındayım şu an
Çalışıyor musunuz?
Zorlanıyor musunuz, boşanma kararının ardından
Hayır çalışmıyorum, evet zorlanıyorum normal olarak her açıdan zor ailem içinde psikolojim içinde, çocuk yok bende ama
Gerçekten çok yorgunum.. Aynı şeyler defalarca konuşmaktan anlatırsanız dinlerim ama beynim çok dolu. Birşey anlatacak durumda değilim
Burada bir çok mesajın altında anlatmış zaten.
Önerileri buradan, soru altına yazabilirsiniz.
Ben anlatıcam zaten aynı şeyleri konuşmaktan bende yoruldum ben bide başındann hiç evlilik yapmayanlarla konuşuyorum daha zor benim için ama duurmumuz birbiribe neredyse aynı
Ben 3 aylık evli kaldım bide anı şeyleri konuşma ihtimalimiz çok düşük ben bekarlarla konuştum aynı şeyi diyolar bana da hep
Kendi açımdan demiştim..
Anladım da anlattırma meraklısı değilim bende bekarlara anlatınca kötü oluyorum hatta başım ağrıyo yazarken soru yağmuruna tutmam bende yapılması istenmediği bişeyi bende size sormam, rica ediyorum ekleyebilrimisiniz kabul edin yaşlar ve durum birbiryle aynı rica ettim
Erkek olsam neyse değilim siler geçersiniz engellersiniz ama bende ergenlerle kardeşim yaşındakilerle muhattabım burda
Çocuğu vermeyebilir sana başka bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Ne gibi sıkıntı bekleyebilir ki işin gucun varsa sorun yok
Eğer %1 şansın varsa yine kullan olmuyorsa o zaman boşan çünkü işin zor boşanırsan
Valla ben 22 yaşına girdim 20 yaşındayken evlendim 1-5 sene dayanabildim boşandım hemen o yüzden doğru kişi ve zamanı olmadığı zaman boş iş :D
Oha
@Kaybedenkizz maalesef öyle
ekonomik durumun birinci öncelik sonrası süreçe bağlı olarak değişir.
Hakkında hayırlısı olsun bu ülkede dul damgası yemek maalesef çok kötü ama bu halde mutlu değilsen ayrılman en mantıklısı
Bekarlara evde kaldı damgası diye bir şey nasıl olmaması gerekiyorsa, boşanmış da, boşanmıştır, artık boşanmış bir bekardır.
Bunları gerekirse biz hatırlatacağız.
Ve olumsuz etkilerden kendilerini korumalı herkes.
Neden
aynı süreçten bende geçtim anlatmak ister misin neden boşandığını
Ay be olacak sende.. Gür Ise çalış kendi ayaklarının üstünde dur
Belli bir birikim varsa kimseye muhtaç olmasan sıkıntı sadece geçmişte verdiğin emeklere olur
Boşanmaktan başka çaren kalmadı mı? Boşanmak en son çare olsun lütfen.
Geberene kadar bedava maaş + nafaka kazandın ne güzel lan
Erkekler siz iflah olmazsınız.
senin kadını savunduğunu düşünüp eksilemişler :D
Eger işin varsa paran varsa sorun olmaz
Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Daha çok boşandıktan sonra bekliyo
ne diyelim hayırlısı olsun.
Sakın çekişmeliye girme.
Paran varsa çalışıyorsan hiç bir sıkıntı olmaz
gtfo
Hiç bir sıkıntı beklemiyor
Buradaki bazı abazalar rahatsız eder en başta
Çok genç değil misin? Kaç yıllık evlisin
Kadinsan durumu kolay toparlarsin
Anlasmali mi cekismeli mi
Daha eşimle konuşmadım. Ama büyük ihtimal anlaşmalı olur..
Aldatma var mi
çekişmeli boşanma olursa dava süreci uzayacaktır