Evlilikte kişisel anlaşmazlıklardan ötürü ceza olarak kadını parasız bırakmak sizce tuhaf değil mi?

Evlisiniz, eşiniz boşanmasın benden diye size para vermiyor hiç bir şekilde!
Evlisiniz, eşiniz boşanmasın benden diye size para vermiyor hiç bir şekilde!
Bir arkadaşımın eşi ile aralarındaki tartışmadan ve anlaşmazlıklardan dolayı kadın bundan ayrılmak istiyor. Adamda sürekli sürünceme de bırakarak işi uzatıyor ve ayrılma taraftarı olmuyor. Kadın da asgari ücret bir iş de çalıştığı için geçim zorluklarından ötürü olası boşanma durumunda ne yapacağını kara kara düşünüyor. 1 de 10 yaşında çocuğu var.

Yaklaşık 2 yıllık bir süre içerisinde kocası eşine hiç para vermiyor. Cebine harçlık koymuyor. Zaten kira, ev kredisi, çocuğun ihtiyaçları hepsini kadın karşılıyor. Tabi kendisi için bir şey yapamıyor.

Bunu duyunca kan beynime sıçradı! Çocuğun ihtiyaçları, eşinin ihtiyaçları, marketlik, krediler bunları düşünmeyerek nasıl böyle zalim olabilir? Kadın Allah tan kötü yola düşmemiş dedim içimden.

Bir erkek karısını nasıl 2 yıldır parasız bırakarak ceza verip, boşanmaması için bunu yapabilir?

Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Evlilikte kişisel anlaşmazlıklardan ötürü ceza olarak kadını parasız bırakmak sizce tuhaf değil mi?
Cevapla