Ben normalde tesettürlü biriyim ama evlenmeden önce kulağımı deldirdim 2şer delik var çünkü evde eşime güzel görünmek istiyorum saçımı da boyattım akrabalarla kadınlar arasında konuşulunca kapalı kızsın saçını niye boyatıyorsun falan diyorlar ben bir yabancıya ya da sokaktan geçen birine değil eşime güzel görünmek istiyorum ona güzel görünmek istemeyip kime isteyeceğim en doğal hakkım yani yıl 2023 olacak hâlâ bunlara takılıp kaldık yazık gerçekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kiskandiklarina yemin edebilirim ama ispatlayamam. Açıkta olabilrisin kapalı da ister dışarıda öylesin ister evde kocana onlara ne ki? İstersen 3 delik delidir istersen saçını kocana seksi ve güzel gözükmek için çılgınca renkler sec veya fantezi kıyafetlerin onlara ne ki ve kıskanıyorlar fazla anlatmamaya çalış derim ya da daha çok kiskanlarsinlar istersen detay ver kocam çok beğendi vs diye sana laf edenler kendileri yaptırsın
026 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey anlatmıyorum da sadece kadınlar olunca ortamda saçımı falan açıyorum doğal olarak görüp eleştiriyorlar hemen küpelerini kim görecek saçın niye boyalı günah kapalısın sen yakışmıyor vs ağızlarının payını veriyorum ama geriliyorum
- +1 yıl
Bence gerilmek yerine bu durumdan zevk almaya bak bunları söylemeleri sebepsiz değildir. Tekrarını yaparlarsa siz öyle söylüyorsunuz ama kocam aksini söylüyor ve bana bakışları ve yaklaşami değişiyor falan de bak nasıl kendileri şekilden şekile falan girmeye başlıyorlar. Yaş kaç senin ne zamandır evlisin?
Soran+1 yıl26 yaşındayım 5 aydır evliyiz
Soran+1 yılErken değil aslında üniversiteden beri tanışıyoruz birbirimizi yeterince tanıdığımız için çok uzatmadan evlenmeye karar verdik detay vermek istemiyorum teşekkür ederim yine de
Soran+1 yılEvet kapalıydım
Soran+1 yılGerek yok detaya
Soran+1 yılHayır değilim aslında öyle gibi mi geldi
Soran+1 yılYani detay vermek istemediğim için öyle dedim sert bir şekilde söylememiştim
Soran+1 yılÖyle evet
Soran+1 yılO kişiler takıldı aklıma
Soran+1 yılFarkındayım normalde takmıyordum zaten ama akşam yine aynısını yaşayınca bu sefer moralim bozuldu
Soran+1 yılBugün anlatırım eve geldiğimizde
Soran+1 yılYok hayır değilim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk simdi yilin bu isle alakasi yok da dedigin dogru tabi kadin esine suslenip puslenmesi dinimizce de gayet iyi guzel bir sey hem neticede de aranizdaki bagi da guclendiriyor o seni sen onu istemis oluyorsunuz araniza sogukluk aldatma mi girsin gozu disarlarda mi gezsin erkegin/kadinin vs dimi. Yaptigin da guzel dusuncen de ayni sekilde ama gariplerine giden tek sey de muhtemelen sadece fikir yuruterek konusuyom - acaba hani bekarsin ve bekar olduguna gore suslenecek puslenecek birinin olmadigi halde bunlari yapman belki gozlerinde tuhaf gelir hani dedigin gibi "kapalı kızsın saçını niye boyatıyorsun" diyormuslar ya, belki bu dusunceyle bunlari demislerdir. Eger evlendikten sonra bunlari yapip bu konusma acilsaydi belki tahimince demezlerdi ama yoksa tabi dedigin cok guzel bir sey esine bu sekilde guzel gorunmek istemen suslenip puslenmen erkek icin de cok guzel bir sey ozellikle de bu zamandaki bu kadar cok aldatma olsun gozu disarda gezen insanlar arasinda...
05 Yorumla
Soran+1 yılBen saçımı evlendikten sonra boyattım ona rağmen duyuyorum bu tarz saçmalıkları kulağımı da evlenmeden önce hatta evlenmeden önce demeyeyim resmi nikahımız varken deldirmiştim
Cevap sahibi+1 yılHee sen evlimisin? Valla o zaman bilemicem o da onlarin tuhafliklari tabi. Benim annem bile sacini boyatmisti, bu degil gecen yaz ve kapali tabi...
Soran+1 yılEvet tuhaflık onlarda zaten
Cevap sahibi+1 yılValla o zaman evet ilginc insanlarmis. Var ya boyle degisik degisik dusunen insanlar, genelde kadinlar arasinda bu kiskanclik birbirlerini cekememezlik de var, bu gerci sadece sizin aranizda degil erkeklerini sevgili/es olsun onlara da kiskanclik krizlere girerler ama kendi aralarinda daha bi yogun sanki...
Soran+1 yılUmarım ülkece aşarız artık bunları
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal bence kapalı olup genelde boyatıyorlar zaten evde eşine açıyor sonuçta normal durum öyle olmayacaksa kapalısın diye evde açıkta giyinme fantezide giyme olur mu ya bakma sen kimseye boş ver
07 Yorumla
Soran+1 yılOnlara göre yaşamam zaten asla ama yine de insan duyunca bi geriliyor
Cevap sahibi+1 yılYani haklısın iyi bi tanıdığım vardı kapalıydı saçlarınıda hep boyatıyordu boyasız hiç gezmedi
Soran+1 yılYani yakıştırıyorum kendime ve eşim de çok beğeniyor evlendikten kısa bir süre sonra senin tenin beyaz ya kızıl çok yakışır kesin demişti ben de bunu ciddiye aldım beğendirmek istedim ve boyattım her şey onun için
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir evlisin
Soran+1 yıl5 ay
Cevap sahibi+1 yılNe güzel Allah mutlu etsin gizli olmasna yazardım sana bu konuda konuşmak flan ama
Soran+1 yılYok hayır teşekkür ederim
Böyle konulara boş yere kafanı yorup üzmeye değmez. Millet ağzı bu.. Çuval olsa büzlür de bunların öyle değil işte. Bu nedenle sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap. Mutluluğunu yaşa.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
+1 yılYavvvv gericilik bu işte göster tabi kadınlığını kocana hakkın
10 Yorumla
+1 yılKimse umrunda olmasın emin ol sana öyle diyenler evde kim bilir neler yapıyorlardır
10 Yorumla
+1 yılboş ver herkes kendisi nasılsa öyle düşünür ve konuşur
10 Yorumla
+1 yılResmen saçmalık, herkese göstermiyorsun ki sadece kocan için
ayrıca eşin de çok şanslıymış hem kendine sadık hem de bakımlı bir eşi var
06 Yorumla
Soran+1 yılYani neden beni paspal bir şekilde görsün ki onun için yaptım hepsini yoksa benim kulağımı saçımı ondan başka gören yok ki
- +1 yıl
Bence etrafın görüş ve tavırları saçma, senin yaptığın hiç yanlış bir şey yok bence
Soran+1 yılZaten yok ama bunları duymak geriyor beni
- +1 yıl
Hayat insana bir süre sonra herşeyi duymamayı öğretiyor emin ol, ayrıca böyle saçma yorum yapan insanlara gayet samimi bir şekilde sadece kocam için yapıyorum başka da kimse görmüyor diyebilirsin
- +1 yıl
Bizim insanımız başkalarının sınırlarını aşmak konusunda çok cesur sınır koymayı bilmiyoruz
Soran+1 yılEşim için yaptığımı söylüyprum da kafa almıyor işte geri kafalılar alıştım ama aklıma geldikçe geriliyorum
O onların niyeti bozuk. Baksan onlara guzel gorunmek için yapmadıkları fantezileri kalmamıştır emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılEminim öyle olduklarına zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana guzel görünmek için çalışmak sevap bile. Bazı kadınlar var evde kocasınin karşısına bakımsız çıkıp hep sokağa süsleniyor. O günah mesela
25 Yorumla
Soran+1 yılBen de aksine dışarıda makyaj yapmıyorken evde yapıyorum nesi yanlış bunun gerçekten bıktım böyle şeyler duymaktan
Cevap sahibi+1 yılNe güzel. Allah senin gibilerin sayısını arttırsın. Sadece bunu yaparken evin
bütçesini dikkatli kullan amaa
Soran+1 yılYok hepsini kendi maaşımla alıyorum zaten kişisel masraflarımı eşime ödetmem
- +1 yıl
Senin gibi kadınlar çoğalmali
Sen robotmusun kimin ne dedigini boş ver hayatını kararların üzerine yaşa
02 Yorumla
Soran+1 yılkimseye göre yaşamıyorum ve yaşamam da zaten sadece bu tarz söylemleri sık duymak insanı geriyor
+1 yılOrtada bi eş veya adayı yokken eşim için yapıyorum demek de ne bileyim 😅😅😅
03 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim ben? Ve saçımı evlendikten sonra boyattım zahmet edip detayı okursan anlarsın detayı okumadan yorum yapıyorsunuz
- +1 yıl
İyi de evliyim diye belirtmemişsin evlenmeden kulağımı deldirdim demişsin burada hatalı bir şekilde ifade etmişsin kendini ben müneccim değilim sonuçta nerden bilebilirim evlendin mi evlenmedin mi🙄 söyleyene de direkt diyeceksin ben böyle istiyorum eşim de böyle beğeniyor.
Soran+1 yılPardon öyleyse okuyup anlamamışsın gerildim biraz sert yanıt verdim kusura bakma ağızlarının payını veriyorum zaten de tesettürlülere ekstra bi tepki verilmesi modumu düşürüyor
+1 yılEvli de olmayabilirsin. Kendin için bakım yapıp, kendin için süsleniyorsundur. Kime ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılGeri kafalılar işte anlamıyorlar normalde pek önemsemem bu tarz söylemleri ama bu aralar sık duyuyorum bunaldım
- +1 yıl
Keyfim ve kahyası öyle istedi de. Ağızlarının payını ver
Soran+1 yılVeriyorum zaten başlarda akraba diye gülüp geçiyordum ama her defasında aynı şey yaşanınca ağızlarının payını veriyorum bi sussunlar yani
Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. bir kere tesettür yanlış
kuran saçı değil memeyi dekolteyi kapatmayı emreder
01 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz tesettürün yanlış olup olmaması değil senin inancın sana kalsın lütfen
+1 yılMillete göre yaşama kendine göre yasa onlar bakımsız kadınlar
08 Yorumla
Soran+1 yılonlara göre asla yaşamam zaten ama bu kadar geri kafalı insanların varlığının hâlâ sürmesi beni geriyor
- +1 yıl
Geri kafalı işte hiç görmedikleri için ya da yasamadiklari için böyleler
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Yeni mi evleneceksin yoksa evlimisin?
Soran+1 yılEvliyim
- +1 yıl
Ne güzel bir erkek bakımlı kadını sever ve bunu kendisi için olduğunu hissettigi zaman evine daha çok bağlanır.
Soran+1 yıl:):)
- +1 yıl
Erkeğe özel hissettiriyorsan gerisini takma kafana 😉
+1 yılEşin içinse gayet normal bu kadarida yobazlıga giriyo artık
08 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de eşim için benim kulağımı saçımın rengini başka kim görüyor ki?
- +1 yıl
Ozaman nasıl yorum yapıyorlar
Soran+1 yılYa bilmiyorum günah niye boyatıyorsun kapalısın gösterişli olmaman lazım vs gibi şeyler söylüyolar sanki saçımı küpemi gören varmış gibi 🙄
- +1 yıl
Demek ki görüyorlar 😂
Soran+1 yılHayır eşimden başka kim görecek beni
- +1 yıl
Ozaman kahin mi bunlar kızım
Soran+1 yılHa pardon ben erkek olarak soruyorsun sanmıştım kadınlar arasındayken açıyorum saçımı falan doğal olarak görüp eleştiriyorlar hemen
- +1 yıl
Yobazlar ya
- Güzellik & Bakım konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılKafana göre takıl. Milleti onemseme bayılırlar her poku eleştirmeye.
03 Yorumla
Soran+1 yılİster istemez geriliyorum ama alıştım
- +1 yıl
Gerilme değmez.
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblamda kapalı biri oje sürer saç boyatir bi kaç kere onlarda kaldığımda banyoda gördüm seksi fantezi kıyafetleri bile var eşin için herşeyi yapabilirsin
10 Yorumla
+1 yılmilletın gorusunu cokta takma bnce kendınn mutluysan boş ver kulak asma
10 YorumlaNamussuzluk falan değil gayet hoş jestler. Aldırma. Etrafta söylemediğin sürece kimse bilemez zaten ne yaptırdığını.
05 Yorumla
Soran+1 yılOrtamda sadece kadınlar olunca açıyorum saçımı o sırada görüp eleştiriyorlar zaten özellikle söylemem boyattım deldirdim vs diye
Soran+1 yılAğızlarının payını veriyorum zaten ama tesettürlülere ekstra tepki vermeleri çok sinir ediyor
Soran+1 yılAynen maalesef
Kafanıza takmayın bu gibi sorunlar insanlar arasında her zaman var iyki kapalısin açık olsan nolacakti acaba
08 Yorumla
Soran+1 yılCidden ya hâlâ aşamadık kapalı açık tartışması yapılıyor
Soran+1 yılKatlanıyorum bir şekilde maalesef
Soran+1 yılÖyle ne yazık ki
+1 yılbiz bu zihniyeti nasıl ve ne zaman değiştireceğiz yaa
09 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmesi zor
- +1 yıl
o zaman sana geçmiş olsun 😂😂
Soran+1 yılolsun
- +1 yıl
senin yaş kaç bu arada
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
evlilik düşünmüyor musun?
Soran+1 yılEvliyim zaten detayı okumadın mı
- +1 yıl
yok detaya inmeyi sevmem ben 😂😂
Soran+1 yılPeki
Güzellik & Bakım konusunda 702 cevap paylaştı. Boş ver sen haklısın.
10 Yorumla
+1 yılherkesin dediklerine bakarsan ölmek istersin :)
10 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapıyosun. Seni kıskanmışlar
10 YorumlaOlabilir bakımlı olmak herkesin hakkı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalılığın dindeki ablamı düşününce normal. Süs için kapanmıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim için süsleniyorum ona her şey helal
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence cokta guzel düşünüyorsun sadece esin icin hazirlaniyorsun ve sadece ona susleniyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılEsin memnun mu peki bu durumdan
Soran+1 yılZaten evlendikten çok kısa bir süre sonra eşim senin tenin beyaz kızıl saç çok yakışır demişti bunu ciddiye alarak boyattım
Cevap sahibi+1 yılBence cok güzel yapmişsin seni daha çok istemeye baslamistir ilgisi artmistir
+1 yılboş ver takma en iyisi ni düşünüyorsun
10 YorumlaSen eşini mutlu etmeye bak gerisi hikaye
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
ne yapmışki
00 YorumlaIslamcilik cok kötüdür maelesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa saçmalık o
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Cevap sahibi+1 yılTesettürlü müsün?
Cevap sahibi+1 yılPardon yazmıştın soruda zaten ya. Yazar mısın bana?
Soran+1 yılHayır neden yazayım
+1 yılBos verr
10 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Neden tesettürlü biri eşi için bir şey yapınca namussuzluk gibi görüyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım