Eşim çok ilgisiz, sevgisiz, saygısız. Sürekli öncelikleri var işi ve ailesine çok düşkün. Ben deli doluyum bana hiç ayak uydurmaz. İnanılmaz bencil bunu cinsellik dahil herşeyde yansıtır. Tartışırken bile üslubu “Sen beni mutsuz ediyorsun, sen kafayı yemişsin delirmişsin. Seni bırakırım ortada kalır ananın evine dönersin” bu tartışmaların sebebi de ailesinin sözünden çıkamaması.. sizce ne yapmalıyım? Bu ilgiyi ve sevgiyi başkasında aramam mübah mıdır? Bu arada daha önce aldattı beni ve “Senin kıskançlıklarından daraldım o şekilde acısını çıkardım” dedi ve ben onu hiç aldatmadım. Şimdi ise çok mutsuzum ve psikolojim bozuldu. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Sayın gizli soran yaşadığınız dert için üzüldüm fakat çözümü yine sizde olacak. Eşiniz benimde babamın dahil olduğu konuda yani ailesinden az sevgi görmüş ve siz ona çok değer vermişsiniz ki o ailesini istiyor. Bu kişilere ne yaparsanız yapın ailesine laf etmeyin onlar sizi sanki karısı değilde zorla sırtlarında taşıdığı yük gibi görürler. Ayriyetten biz insanların en kolay yönü nedir suçlamak hatları ile yüzleşecek ve onu kabullenecek yapıları olmayan insanlar sizleri suçlayarak kendilerine kaçış kapısı ararlar. Açıkçası sizde mantık çerçevesinde yaklaşın derim.1. si eşinizin yaptığı hataya aldatma öyle olmaz böyle olur dersiniz sizin kendinize öz saygınız nerede kaldı. Eşiniz bir hata yaptı diye siz demi hata yapacaksınız.2. si sizin eşiniz gibi bir insan benimde hayatımda vardı ayrıldı kendisi benden çünkü onlar sadece kendi mutluluklarını düşünen insanlardır. Bu arada şunu unutmayalım siz kendinizi mutsuz etmeden önce karşınızdaki insanın sağlık durumuna bakın o çok mükemmel de siz hatalı iseniz evet psikolog a gidin derim fakat siz karşı tarafı düzeltmeden sizde güçlenemez siniz. Öncelikle her şeyi geride bırakın biraz ılıman olun belkide o zaman size doğru dönmeye başlayacaktır. Baktınız yine olmuyor normal konuşmada kendisine suçlama yapmadan hatalarını anlatmaya çalışın. Baktınız yine olmuyor çocuğunuz yoksa direkt boşanın zaten o zaman hatasını anlayacaktır. Bu arada iş bakın derim ekonomik olarak sizi tehtid etmesi hoş değil. Aldatmak ona değil kendinize yaptığınız yanlış bir davranıştır unutmayınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla kanka işin çok zor aldatiyorsun sonra pişmanlık la karışık duygular içine giriyorsun sonra merakın artıyor bir taraftan. Evliyken aldatmak da deveye hendek atlatmak tan beter oluyo sürekli yakalanma korkusu stresi yiyip bitiriyor. Yakalanirsan herşeyi göze almış olman gerekiyor. Ayrıca evli kadınlarla olmakta iyi cesaret ister herkes bunu göze alamıyor. Ancak senin gibi evli biriyle olursun. Seks desen manyak oluyor çünkü adrenalin tavan yapıyor kaçak yasak falan.ömur boyu eşinle bir kez öyle bir şey yaşama şansın yok.Çunku hiç sınır yok fırsatı BULMUŞKEN oluyor durum. Şu var evliyken her an ilişkinin bıçak gibi kesilip biteceğini de hesaba kat. Gelelim duygusal boyutuna duygular biraz karmaşık oluyor. Aldatmazsan çatliyorsun elalem eşiyle çatır çatır giderken sen ruhsuz cansız bencil birinin kahrını çekeceksin. O da erkeğim zannedecek kendini. Ve en kötüsü kendini hep yalnız gönlünü hep boş hissederek yaşamaktır. ya böyle hayatın 😒
20 Yorumla
+1 yılBakiyorum yorumlara kadin bir cikmazda ve belliki psikolojisi iyi degil gel evime alayim gel gostereyim gel bilmem ne yapayim ne aç bir milletiz yaa nedir bu sizin tacizleriniz akil verip telkin edeceginiz yerde soylediginiz laflara bakin. Guzel bayan aldatmak ancak sizi kucultur esiniz gibi birisi olmak istiyorsaniz elbet tercih sizin ama oncr psikolojik bir destek almanizi oneririm yasiniz kac bilmiyorum ama hayat bahsettiginiz gibi bir erkegi cekmeyecek kadar kisa. hayatim bosanirsam dsha guzel olur kendi ayaklarimin uzerinde durabilir cocuklarima bakarim diyorsaniz cekmenizin bir anlami yok zira yazilanlar gibi bekara koca kari bosamak kolaydir. unutmayin ulkemizde bosanmis bir kadinsaniz zaten bu durum basli basina bir sorun. Kisacasi aldatmayi aklinizdan cikarin ve kendinize baska bir yol cizin sevgiler.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok 🙏🏻🙏🏻 25 yalındayım. Zaten yarına randevu aldım gidiyorum psikoloğa. Umarım iyi olacağım.
- +1 yıl
Gerekirse psikiyatra da gidin gecmis olsun
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Seni aldatıyor, bu denli saygısız Cümleler kuruyor ve sen halen Eş olarka görebiliyor musun?
Seni bırakırım, ortada kalırsın, kafayı yemişsin diyen biri, İhanet eden biri ile mi Ömrünü mu geçirmek istiyorsun halen?
Aldatıp onun seviyesine düşeceğine ayrıl01 Yorumla
Soran+1 yılHaklınız... İnan’ın psikolojim bozuldu alt Üst oldu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
142Cevap
+1 yılOnu aldatmak yerine bosansan hayatina bu sekilde nereye kadar devam edeceksin
Netice itibariyle kisilikleriniz farkli ve hayata farkli yonlerden bakiyorsunuz bu evlilige devam etmenin ne faydasi var size yani.. bence faydasi yok aldatsanizda sizinde ondan farkiniz kalmaz bence..00 Yorumla
+1 yılSen istesende aldatamazsın yapacak olsan yapmıştın cok tan ama şu an ki haline şikayet edip bir ayrılık yaşayınca keşke bu güne geri dönebilsem diyeceğine adım gibi eminim cunki aynısını kendim yaşadım hatta hala yaşıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.
- +1 yıl
O yüzden şu anki halini duzeltmeye çalış bu olaydan ötürü hata yaparsan sonra yanarsin
+1 yılBana sorarsan her şeyin bir usulü var, bu evliliği zaten yürütemiyorsunuz ve boşanmanız en doğru seçenek. Sonuçta ikiniz de aynı şekilde düşünüyorsunuz, bu evlilik yürümüyor. Eğer devam etmek için zorlarsanız da aldatmak kaçınılmaz. O zaten yapmış, demek ki aynı şeyin ona yapılmasını da göze alıyor. Bence bu durumda aldatmak mübah, bir insanı zorla hayatında tutup mutsuz ederek bunu gayet de hak ediyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAçıkcası benim yapacağımı asla düşünmüyor. Bana hep der sen safsın canımsın diye.. çantada keklik olarak görüyor ne yaparsa yapsın onu affedeceğimi biliyor... ondan bu kadar rahat
- +1 yıl
Öyleyse onu haksız çıkart. Kıssasa kıssas, sen de onu aldat. Bunu onun bilmesine gerek bile yok. Onu haksız çıkartıp bundan keyif almak için yap. O senin mutluluğunu düşünmüyorsa sen kendi mutluluğunu düşün, bir kere de kendi mutluluğun için bir şey yaşa
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Hatta birisini istersen tek seferlik olmak şartıyla ben kabul edebilirim. Zaten şu sıralar sıkıcı bir hayatım var, bana da heyecan olur
Mübah mı değil mi bilmem orasını ama sen deli dolu biriysen onu takmadan yaşamaya çalış eğlen gez toz gerekirse dokunduğun bir tenden elekitirik aldığında yat ister bunu sakla ister saklama ama kendine de yazık etme ondan bazı şeyler beklemeyi bırak çünkü sen öyle olduğun için o kendinde bir '' nasıl olsa gidemez'' düşüncesi yaratıyor ama bazı davranışlarının değiştiğini görünce eşek olmayan anlar yani.
10 Yorumla
+1 yılHerkes boşan diye yorum yazmış ya boşandı diyelim yenidenbevlenmek kolay mi iyi birini nerden bulacak... hem çocuk vardır belki... babasinin evine gidince toplumbnasil bakar sıkıntılar biter mi bence bitmez... yapabiliyorsan bulabilirsen başına bela olmayacak sana değer veren guvenilir sirdas biriyle gizlice birlikte ol... oyle yap ki hic kimse bilmesin hissetmesin... bence oyle daha rahat olur nerde yaşıyorsun o da çok onemli tabi
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Hayır değildir. Her ne olursa olsun ihanet hak değildir. Ayrıl boşan ne yaparsan yap...20 Yorumla
+1 yılaldat demiyorum ama seni mutlu ettiğini düşündüğün insanlarla iletişime geçebilirsin. fakat duygusal bağlılıkta başka sorunları doğurur. farzedelim kaslı seks dolu bir erkekle çatır çutur seviştin. ya sonra. bu geçici mutluluk eve döndüğünde kendine bacım gibi davranmana neden olacak. girme bu işlere. en kötü p*rno seyret, vibratör al mastürbasyonu sıklaştır. ya da sanal muhabbet et ama et ete değerse yanarsın. yar. rak bir kadın için tam bir mutluluk çubuğudur.
00 YorumlaAldatırsan bunu ona değil kendi karakterime yapmış olirsun sen aldatmayı karakterli birinin yapacagini dusunuyor musun? Kendine yakistiriyor musun? Aldatan insanlar karaltersiz insanlardır. Boşan ayril ondan sonra seni mutlu eden insanlarla ol. Ama boşanmadan yaparsan ve bu ortaya çıkarsa mahkemede sen suçlu durumuna düşersin.
12 Yorumla- +1 yıl
Aldatmayi bile cikis yolu olarwk gormesi nekadar aci. Dimi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kişi ile evli olduğun müddetçe böyle şeyleri karakterine sığdıran insan tamamen kendisine saygısını yitirmiştir mutsuzsan boşanırsın, hiçbir neden aldatmayı mübah kılmaz
10 Yorumla Aldatan aldanır, sevgiyi ilgiyi bu durumda dışarıda arıyor olman normal ama her yolu denedin olmuyorsa zorlamanın anlamı yok boşan , o aldatır senin aklına kanıt toplamak gelmez senin bir hatanda herşeyi kanıtlayıp seni rezil etmek için elinden geleni yapar kendini çok daha kötü hissedersin. ALDATMA
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursa olsun aldatmamalısın. O aldattı diye kısasa kısas gibi aldatmak hiç doğru değil ya da ilgisiz falan diye. En mantıklı çözüm boşanmak. Sana öyle diyen biriyle, öyle davranan biriyle artık mutlu olamazsın. Fakat bu benim düşüncem. Sen kendi kararını vermelisin ne yapacağına dair. Eğer boşanırsan o zaman hayatına daha iyi biri girer de mutlu olabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. kadın , sevgiyi. aşkı. cinselliği. ilgiyi yaşamazsa ne yapsa yeridir. kadını ayakta tutan yaşama bağlayan sevgdir, aşktır, ilgidir. cinselliktir. bunu yapamayan erkekte ne bileyim nasıl bir insan.
10 YorumlaIlgisizse ayril bosan kardes digee turlu onun bu yaptigin a aldatarak karsilik verirsen bence senin icin iyi olmaz
45 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama ya
- +1 yıl
Kadınlığını kullanabilir
- +1 yıl
@SaygıdeğerPsikolog gerizekalimisin sen. Adam aldatmis ustune kadina zarar veriyor daha bide kadinligini kullanabilir diyor ya siz kadin ne demek bilmiyorsunuz kadin zaten kadinligini kullansin kadin cocuk dogursun kadin onu yapsin kadin bunu yapsin sizde bir bok yapinda kadinin yapamiycagi sey yoktur
- +1 yıl
Saçmalama
+1 yılOnu değil kendini aldatırsın mutsuzsan boşan. O aldattı iyi değil saygısız diye seninde yapman gerekmiyor ayrıl istediğini yap bunun hesabını Allah'a nasıl vereceksin kendine gel ablacım yapma öyle bişey
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu lafi dedikten sonra bitmistir: "Seni bırakırım ortada kalır ananın evine dönersin” Ama bu aldatmayi hakli kilmaz.. Bence sen ayril, kim ortada kaliyormus gorsun. Tartismanin da bir adabi olmali, boyle bir laf diyemez.
00 Yorumla
+1 yılSevgiyi başkasında arayacaksan, öncelikle boşanmalısın. O adam ne olursa olsun, sen aldatırken seninle aynı evde paylaşma gibi, en ufak birşeyi bile seninle yapma gibi bir zorunluluğu yok...
Herkes çok şeyi hakedebilir ama aldatmayı değil.00 Yorumla
+1 yılSen öyle yaparsan ondan farkın kalmaz. Şimdiye kadar ayrılmamakla hata ettin. Hatta tam tanımadan evlenmekle... Yapabileceğin en güzel ceza ondan ayrılıp çok daha güzel bir hayat sürmendir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle... yarın psikoloğa gideceğim psikolojim alt üst.
+1 yılBekara boşamak kolay tabi arkadasım seni en iyi ben anlarım ☺️ Hl ve hareketler aynı bir bezginlik ilgiSizlik felan hat safa. Umarım bir yerde yakalarsın mutluluğu
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuraya bunu yaziyosan zaten aldatmayi kafana koymussun demektir. Aldatma ama ayril ayrila biliyorsan hayatta hic bir sey gizli kalmaz sonuna kadar unutma bunu ilerde ummadigin bir anda yuzune yuzune vururlar
00 Yorumla
+1 yılAldatmak çözüm olmayacak sorunlariniza, hatta daha karmaşık hale getirecek iliskinizi, ancak seni özellikle yatakta mahrum bırakıyorsa olacaklardan o sorumludur
09 Yorumla
Soran+1 yılHer anlamda..
- +1 yıl
Duygusal aldatmak biraz zordur, hani herhangi biriyle olmaz, ancak bedensel aldatmak kolaydır, seksi iyi beceren herhangi biri olur
Soran+1 yılBeni aldattığı kişi duygusal olacaktı. 5 ay bir kadınla sosyal medyadan görüşmüş.
- +1 yıl
Ben senin aldatma ihtimalin üzerine konuşuyorum,, malûm intikam ya
Soran+1 yılEvet... ben de ne yapacağım hakkında kararsızım
- +1 yıl
Konuşmak istermisin
Soran+1 yılBir cümle bu kadar iyi gelebilirdi...
- +1 yıl
☺️☺️sevindim buna
- +1 yıl
O onalri yaptı diye sende yaparsan günahı ayri bu işin vede ondan farkın ne olur, ben kimseye boşan diyemem, asla oda doğru değil ama olmuyorsa çözümude olmalı bu isin
+1 yılSiz bitmişsiniz can cekisiyorsunuz kanka en kısa zamanda bir avukat bul boşan... tobe estağfurullah yuva yikmiyalim diycemde anlattiklarina göre yani ortada yuva sevgi falan kalmamış...
03 Yorumla
Soran+1 yılKalmadı zaten... sadece 9 senemi verdim alışkanlık...
- +1 yıl
Geçmiş olsun sıkma canını kanka
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol :)
+1 yılHayir mubah degil. sende onu aldatirsan ondan bir farkin kalmaz sevmiyorsan ayril oyle sev birini ve evlen. haram yolla degil helal yolla
31 Yorumla
+1 yılHak veririm senin değer görmek sevilmek ilgili görmek mutlu edilmek hakkın baş tacı etmeli insan
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgiye ihtiyacı var mutlu olmaya
Aldatmak yerine onu hayatından çıkar derim yeni yaşama adım at ne olursa olsun senin baskından aldattım diyosa buda pişkinligin kaçıncı seviyesi bilemem kendine saygın varsa yapma bunu derim
00 YorumlaEvlenmek hak olduğu gibi boşanmakta bir haktır. Anlatıklarına göre o damadan sana eş olmaz hiç boşuna kendini zinaya bulaştırma incelediği yerden kopar gitsin.
00 YorumlaAilesinin sözünden dışarı çıkmıyor diyorsun ama sen onunla bir aile kurdun asıl senin sözünden dışarı çıkmaması lazım iyi dayanmışsın sen bu adama
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık sinirlerim yıprandı... yarın psikiyatri ye gidiyorum dayanamıyorum yaşadıklarıma
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlışa yanlışla cevap verme derim aldatıcaksın evet ama günahının ağırlığını kaldırması var birde öbür tarafta Cennete gitmek daha mantıklı değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
+1 yılAslında hiç hoş bir durum değil ama hakediyorlar diye düşünüyorum. BEnzer durumdayım seninle. bir tebessüm ve tatlı dile bile ihtiyaç duyuyorsun zamanla katlanılmaz hale geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bırak ozaman ne zorluyorsun, aşağılanmaktanmı hoşlanıyorsun sende.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılallah sani cayır cayır yakacak cehennemde zina işlersen 😱
acilar ile kivranacaksin 💥😱
cennette yerin olmaz
per perişan olacaksin
yerle yeksan olacaksın
seytanin oyuncağı olmussun farkinda degilsin 😈😈
şimdi yan💥21 Yorumla
+1 yılİş oraya doğru gidiyor zaten. Eğer intikamsa amacın zaten aldatman mübah ve yapacaksın. Yok eğer kurtulmaksa boşan. Öyle başkasıyla birlikte ol. Yani hem boşan kurtul hem de intikamını al...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılboşanma davası aç derim öncelikle, şiddetli geçimsizlik olduğu aşikar, bu yazdıklarını ispatlaya biliyorsan davayı kazanırsın ve tazminat alırsın, eğer sen onu aldatırsan ve bunu tespit ederse eşin kusurlu olacağın için tazminat bile alabilir senden,
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın hiç bir şekilde bahanesi olmaz. Aldatma günah ve heyecan dolu olduğu için en ufak bir şeyde aklımıza geliyor. Bana sorarsan aldatma. Derim. Detaylı bileği istersen ekleye bilirsin bu fikirden baz geçireyim seni rahatlarsın.
00 Yorumlaeşin sana büyük haksızlık yapıyor. seninde sevgiye ilgiye ihtiyacın var. doğru değil aldatmak ama başkasından ilgi görürsen ona yönelmende doğru. insan sevmek sevilmek ister. hepimiz insanız sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılTölere et et bir yere kadar
Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Bence kimse ne olursa olsun aldatılmayı haketmez aldatan bile aldatılmaz boşan sonra ne yaparsan yap
43 Yorumla- +1 yıl
Hemen buna karar vermeyin
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin sonuçta boşan sonra ne yapragimi yersen ye kimsenin günahına girme
20 Yorumla Hayir istenmeyen es veya basarisiz olan aldatilmaz karsilikli bosanma davasi acilir aldatmak zinaya girer
00 Yorumla
+1 yılDürüst ol bence ayrılmak daha mantıklı neden aldatasın ki o eğri diye sende eğri olmak zorunda değilsin haksız mıyım?
00 YorumlaMübah mi degil mi bu cevabi veremem ama hayata bir kere geliyorsun ve arkana baktiginda keske sözcüğünü en asgari kullanman dilegiyle
00 YorumlaPsikiyatri ile görüşün, bu fikirleriniz hiç normal değil...
01 Yorumla
Soran+1 yılYarın gideceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGit sen en iyisi boşa niye aldatipta günaha girmek istiyorsun, aldatana madalyami veriyorlar, aldatmak moda haline gelmiş sanki
00 Yorumla Boşanacak durumun yoksa acıma aldat hak etmiş çoktan
01 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık var sadece. Ve çok seviyorum.. ne yaparsa affedecepimi biliyor bana çok kötü davranıyor
Once otur sakinles bu dusuncelerden siyrill kendine dertlesebilcegin guzel bir fost arkds bul ve sunu unutma bu hayatta senden degerlisi yok kendine deger ver. Ve yapabilceklerini tekrar dusun. Basin sksrsa bana yaz 😉
00 Yorumla
+1 yılAyrılırsın biter aldatmak neymiş yav iğrençleşmeyin.
21 YorumlaSeni aldatmasa sevgiyi başkasında arama derdim ama aldattığı için ve sana karşı anlayışsız ve bencil davrandığı için sevgiyi başkasında aramak en doğal hakkın, sadece dikkat etmelisin her insana güven olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek gibi bit müesseseyi tercih ettiysen ilgi kavramını sen artır yapısı odur kapanıkyır vs söylemek çok şey var hiç olmazsa ayrıl medeni kısmını seç aldatmak tehlikeleri arzeder
00 Yorumla
+1 yılMutlu değilsen boşan aldatmaya ne gerek var bir şekilde ortaya çıkacak zaten iki tarafa da yazık
10 YorumlaBu bir ihtiyaç tabiki karar senin ama çok bekleme bence!
00 Yorumla
+1 yılBak. sana sahit. oldugum bir durumu. anlatayim. seninle hemen. hemen ayni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bunu demek istemezdim ama bu da hak ediyor sanki :) böyle bir karakterle bir ömür geçmez, ayrılmak en doğrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek yapınca normal kadın yapınca irispilil diyen tam irispi çiçiğidir.
00 Yorumla Biz ne dersek diyelim sen coktan yola cikmissin gazan mubarek olsun :))
00 YorumlaAldatmayı düşünüyormusun yoksa fantazi olarak çoktan aldatıyormusun eşini bir başkasını hayal ederek
00 Yorumla
+1 yılTüm bunlar varsa boşanacaksın o zaman :D Aldatmak mübah mıdır ne kadar saçma bir soru :D
00 YorumlaAldatmaz kesinlikle olmaz bosan ne yaparsan yap ama evli iken yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBirinden ilgi gormuyorsan duygusal olarak cinsel olarak aldatmak mubahdir sonucta cinsellik ihtiyac ilgi beklemek de normal
00 Yorumla
+1 yılHaşa. Konuş ve onu mutlu edici şeyler yap eşisin en iyi sen bilirisn
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum. Hala konuşup anlaşmayı deniyorum.
+1 yılböyle bir öküzle evlenmişsin bide seviyorum filan diyosun 9 sene katlanmak nedir buna boşa gitsin sonrada sadce kendin yaşa hayatını
02 Yorumla
Soran+1 yılCesaret edemiyorum
- +1 yıl
cesaret edemedigin nedir boyle yasamak dahami iyi
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. bu kadar bencil bir adamla çok uzun zaman götüremezsin bu evliliği ya bir uzmandan yardım almayı deneyin ya da yol yakınken ayrılın daha iyi
08 Yorumla
Soran+1 yılPsikiyatri den randevu aldım zaten teşekkür ederim...
Soran+1 yılEvet o zaten bana sen kafayı yemişsin psikoloğa git diyor
Soran+1 yılSürekli üçüncü kişiler var. Ben bunu kaldıramıyorum ve tartışıyoruz...
Soran+1 yılSürekli annesinden akıl alıyor gel dese gidiyor git dese gidiyor sürekli aynı şeyler onu dolduruyor oda inanıyor her zaman tartışma
+1 yılGönlünden geçeni yap. Mutsuzsan Ve mutluluğu başka yerde bulabiliyorsan yaşamaya hakkın vardır
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem