Yüzde 55 işitme raporum var bu polisliğe engel midir? Bilgisi olanlar yazsın lütfen konuşma problemim yok güzel konuşuyorum işaret dili bilmem bile fakat yüzde 55 raporum var ve benim hayalim polis olmak olabilir miyim? acaba
Cevabın nedir?
+1 yılEngel olabilir ya bence ama yine de yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama şöyle bir şey de var o raporla birlikte engel kadrosundan alınabilir ama kendi fikrim bu yanlış telaffuzum olduysa affola 🙏
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSanmıyorum elerler muhtemelen zaten az insan alınıp çok başvuru oluyor elemeye adam arıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolis olabilirsiniz elbette ama, Masa başı olarak...
~PÖH~02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ablacim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Hayır o raporu aldıktan sonra polis ve asker olamazsn
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Neden olmasın sağır olanların ifadesini alabilir mesela...
01 Yorumla- +1 yıl
Işaret dili bilmiyorum ki ben gayet güzel konustugum için işaret diline gerek duymadım.
İnterneten araştır yönetmenlik ne diyor
015 Yorumla- +1 yıl
En fazla 60 desibel olanları alıyorlarmış benim ki 95 desibelim var Ona üzülüyorum ben zaten de hani yine de umudumu kaybetmedim fiziksel olarak çok güçlüyüm boyum da falan tutuyor ama tek sıkıntı kulak ne yapmam lazım bir bilgi verebilir misin acaba?
- +1 yıl

ANASAYFA
HESAPLA
POLİSLİK
SAĞLIK
MAHALLE BEKÇİSİ
SORU CEVAP
MÜLAKAT
DİĞER
İşitme Kaybı ve Kulak Cihazı Kullanmak ve Zar Perforasyonu Polisliğe Engel Mi?
Anasayfa » SAĞLIK » İşitme Kaybı ve Kulak Cihazı Kullanmak ve Zar Perforasyonu Polisliğe Engel Mi?
SAĞLIK
22.10.2018
1
2.227
A+
A-

İşitme Kaybı ve Kulak Cihazı Kullanmak ve Zar Perforasyonu Polisliğe Engel Mi?
Polis olmak isteyip de kulağında sıkıntı olan arkadaşlar için, İşitme Kaybı, Kulak Cihazı Kullanmak ve Zar Perforasyonu (Kulak Zarı Delik) olan kişiler polis olabilir mi ona değineceğiz.
Kulak Cihazı kullanmak Polisliğe Engel Mi?
Kulak cihazını kullanmanın polisliğe engel olacağına dair sağlık yönetmeliğinde bir madde bulunmamaktadır. Buna istinaden engel değildir diyebiliriz.
İşitme Kaybı Polisliğe Engel Mi?
Sağlık yönetmeliğinde işitme kaybı için belli bir aralık verilerek o aralıkta işitme kaybı olan kişilerin polis olabileceği belirtilmiştir.
Sağlık Yönetmeliğindeki Maddeler :
Her iki kulakta ayrı ayrı olmak üvere, 20dB’e kadar olan (20dB dahil) işitme kayıpları sağlam kabul edilir.
Her iki kulakta ayrı ayrı olmak üzere, 4000 veya 6000 khz frekansta 30dB’e kadar olan (30dB dahil) işitme kayıpları sağlam kabul edilir.
Zar Perforasyonu (Kulak Zarı Delinmesi) Polisliğe Engel Mi?
Kulak zarı delinmesi Polis (Pomem, pmyo, pöh, paem, fyo), olmaya engel bir durumdur.
Zar perforasyonu öğrenciliğe engeldir.
- +1 yıl
Içime daha cok umut doğdu inşallah olur ya bunu net şekilde öğrenmem için ne yapmam lazım karakola gitsem bilmezler heralde emniyet müdürlüğüne mi gitsem acaba ne yapsam sizce?
- +1 yıl
Tamamdır çok teşekkür ederim fiziksel olarak çok güçlüyüm hani polis eğitiminde dövüş falan öğretirler ya ben de o konularda çok iyiyim mesela boyum da 1.62 konuşma problemim yok birde yüzde 55 işitme engelim var o kadar konuştuktan sonra Bana haber verirseniz sevinirim gerçekten benim hayalim polis olmak 🙏
- +1 yıl
Tamamdır teşekkür ederim bekliyorum.
- +1 yıl
Aradınız mı bugün sağlık bakanlığına?
- +1 yıl
Tamam önemli değil :)
- +1 yıl
Üzüldüm ya hayırlısı olsun
Hayır maalesef
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ama umudumu kaybetmedim henüz
- +1 yıl