Türkiyede bu laf sokturma sanatı hep vardır. Konyada kadınlar bu şekilde konuşurlar ve bu şekilde iletişim kuruyorlar. Ringteki boksörler gibi - nockdownlar sağdan soldan savruluyorlar. Benim akraba da sen de şöyle içinde kalmasın lafı sok yedir yapıştır. Kadına bakıyorum okumamış hep temizlik yapıyor aman diyorum ne yapsın hayatı bu şekilde renklendiriyor bak yabancı kadına laf soktum ooooöylece kaldı iyi ettim der kendine madalya asar. Sende sükûnet altındır diye diye çeyrekler yastığın altına biriktirirsin 😀 maybe cennetlik olursun
Laf sokmak zeka işidir. Az konuş öz konuş herekiyorsa sok lafı karşındaki susup kalsın. Sömestr tatilinde izci kampına gitmiştik. süzme pic bir izci liderimiz vardı. Kızların arasında bana laf sokup prim yapmak istedi. Ecza dolabı senin odanda kamp bitmeden sayım yapacam dolaptaki fitiller eksilmesin dedi. Bende ben sayımı yaptım fitil bulamadım hepsini kullanmissiniz dedim. Çevirdim lafı soktum adama herifin yüzünün aldığı şekli hala unutmam 😂
Öyle sananlar var zamanında çok eleştrilmiş ve aşağılanmış insanlar yapar bunu genelde çünkü bir daha aynı durumu yaşamamak adına ilk ben saldırayım ilk ben onun üsütne gideyim gibi taktikler ve stratejiler geliştirir. İnsanı en çok yoran yine insan oluyor. Seninle sdk yarıştıran insanlara anlam veremiyorsun aslında onlarla bir sorununda yok peki niye böyle yapıyorlar halbuki her şey yerli yerinde kimsenin kimseye zararı yok işte burada bu tür kişilerde değersizlik duygusu ağır basıyor hasetlik kıskançlık devreye giriyor. Rabbim bu gibi kötü zihniyetli arkadaş sevgili ve akraba çevresinden hepimizi korusun.
Ego en kötü öz güven hilekârıdır, Egodan daha kötüsü olamaz. En büyük eksisi: "ben senim" (Sizin yerinizi almasıdır.) Sorun egonun bakacağınız en son yerde saklanıyor olmasıdır, kendi içinizde. Düşüncelerini sizin düşünceleriniz gibi gösterir. Egolarını korumak isteyen insanlar sınır tanımazlar. Yalan söyler, hile yapar, çalar ve öldürürler. Ego sınırını korumak için her şeyi yaparlar
Laf sokmak yerine yumruk atsın eğer cesareti varsa? Lafla hiçbir şey olmaz. Önemli olan icraat.. lafla insanın karnı doymaz fakat eliyle söylediğini yapsa ortaya bir yemek çıkardı.. hem kendisi hem de etrafı doyardı.. bence işsizliği ve tembelliği tercih edenlerin marifetidir boş lafa kıymet vermek?
kapasite meselesidir. karakter meselesidir ayrıca da. bazı insanlar sivri dilli oluyor. 10 yaşında da öyle 100 yaşında da. diğer insanların hislerini önemsemeyen insanlar laf sokan insanlar olur genelde. ve muhtemelen de kindar olur böyle insanlar :)
O lafı gülüp eğlenmek için, karşıdakini kırmadan yapmak ve kötü niyetle yapmak arasında fark var bence. Sonuçta iki kişi de buna gülüyorsa ego ile ilgili değil ama bir taraf alınıyorsa ego tatminidir diye düşünüyorum.
Laf sokmak durduk yere ise evet ama birinin yaptigi bir şey karsiliginda agzinin payını vermek ise baska agiz payi vermek cok keyiflidir digeri nedir onu hic bilmiyorum
İcraat gerektiren bir şey söyleniyorsa lafla peynir gemisi yürümez eğer birinin anlattıkları sinir bozucu ve rahatsız edici oluyorsa lafı ona geçirmekte bir sakınca yoktur.
Maalesef hesap kapatma yetkisi biz de yok. Ancak yönetim yapabiliyor. Mod ve Süper modların hesap dondurma yetkisi bile yoktur. Bunu ancak Uber Modlar yapabiliyor. Eğer ki hesapta sıkıntı yoksa geri iade ediliyor. Bizzat @KızlarSoruyor mesaj atmanızı öneririm.
En İyi Cevaplar