Benim için mesafeli olmak bir tercihtir. Ancak şunu söylemeliyim ki bu tercihi, kibirden ayıran ince bir çizgi olduğu düşünüyorum. Mesafe koyma şekli tabiri caizse 'büyüklenme' tavrı adı altında gerçekleşiyorsa, bu pek de doğru bir davranış değildir. Bunun dışında mesafeli olmanın birçok sebebi olabilir. Tüm bunların yanında sergilediğin davranışı diğer insanlara gösterdiğin kadarıyla da eleştirilirsin. Gerçi bu algılanış biçimi de birçok insan tarafından değişiklik gösterecektir. Yani mesafeli olmayı yalnızca bencil bir tavır olarak nitelendirmenin doğru bir davranış olmadığını düşünüyorum. Ayrıca 'egonun' her insanın doğasında var olan bir duygu olduğunu da söylemeliyim. Ego için; kişinin kişiliğine zararı olduğu kadar yararı da olan bir duygu denilebilir.
Eh herkes bi karşılık ister. En basitinden sana selam veren birinin yüzüne onu istemediğin için bakmıyorsan yedirebilir mi bunu kendine, egolu diyecek tabi. Diyecek ki kendi egosuna sahip çıksın.
Rica ederim de. Türk kızları tipsiz diye yorum yapma lütfen kızlarımız gayet güzel. Bir iki burnu kalkmış insan yüzünden genelleme yapmazsan sevinirim. @Poluxde
@Poluxde Birini eleştirirken kendin kusursuz musun? Ona bi bakacaksın kadı ki bu hakkı nereden buluyorsun. Türk kızları tipsiz diyerek hakaret ediyorsun. Tamamen fiziksel bakıyorsun olaya bu yüzden akıl yaşından bahsettim zira bu hala ergenlik göstergesi. Beni eleştirecek kadar donanımlı olmadığını sende biliyorsun. Şimdi uzatma. Nokta.