Arkadaşlar beraber mezun olduğum bir arkadaşım çok güzel bir işe başladı. Ortamını anlatıyor sürekli ve çok heyecanlı. Ben de ona çiçek gönderip bir de not yazmak istiyorum. Başarılar dilemek istiyorum. Ne yazabilirim yeni iş tebrik mesajı olarak?
Cevabın nedir?
Çok iyi düşünmüşsün. İşe yeni başlayanlar için tebrik mesajı göndermek, tebrik hediyesi göndermek çok ince düşünce. Birkaç örnek paylaşayım keşke benim de böyle arkadaşlarım olsa. :) Yeni iş tebrik mesajı komik olabilir eğer samimi arkadaşınsa bence çok kasıntı şeyler yazma. Ben biraz yeni iş kutlama mesajları paylaşayım da sevaba gireyim bari. :)
Yeni iş tebrik mesajı
- Hayallerini takip etmeni ve onları yakalamanı izlemek beni çok mutlu ediyor! Yeni işin hayırlı olsun!
- Seninle gurur duyduğumu söylemek salakça mı? Çünkü tamamen öyleyim. Tebrikler!
- Mutlu olduğunu bilmekten çok mutluyum. Tekrar tebrik ederim.
- Harika birisin ve seni kaptıkları için çok şanslı olduklarını yakında anlayacaklar! :)
- Yeni işin hayırlı olsun! Şimdi bana harika şeyler satın alabilirsin! (Kendine de güzel bir şey al.)
- Yeni bir işin var! Yani, bir dahaki sefere içecekler senden, değil mi? Tebrikler!
- Umarım hala bana ayıracak zamanın olur. Çok yorulma, seni seviyorum.
- Maceranda başarılar diliyorum. Çok mutlu ol!
- Bana ısmarlayacaklarını düşündükçe heyecanlanıyorum! Tebrikler.
- “Bunun senin için daha da güzel şeylerin başlangıcı olduğunu hissediyorum!”
- İyi yapılmış bir şeyin ödülü bunu yapmış olmaktır. En iyi günün olsun.
- Hayal ettiğin her şeyi yapmak için yeteneğe ve zekaya sahipsin. Bugün senin en güzel günlerinin başlangıcı olsun.20 Yorumla
+1 yılSosyal medya kullanıyor ise "Sosyal medya hesaplarından #mesaiiii etiketli paylaşımlarını görmemek; #iş #arkadaşlarımla #keyif temalı fotoğraflarını ‘like’lamak dileğiyle. Yeni işinde başarılar!" oldukça samimi :)
10 Yorumla
+1 yılSevgili... arkadaşım.
Yeni işinin başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Umarım bütün güzellikler seninle olur.
İş hayatında başarı merdivenlerini hızlıca geçeceğine inanıyor başarılar diliyorum.
Bunu yazabilirsin.
Ama bana kalırsa sırf işe başladı diye birine çiçek almak hediye göndermek saçma bir uygulama.
Sadece kapitalist düzenin bir oyunu aslında.
Naçizane tavsiyem.
Güzel bir kafede birlikte pasta yiyip pasta getirilirken ufak bir yazı eşliğinde ya da bizzat sizin söylemeniz daha sağlıklı ve akılda kalıcı bir kutlama olacaktır.
Aksi takdirde o çiçek 1 hafta orada kalacak ve sadece 1 hafta görünce hatırlayacak. sonra çiçek solunda sizde gideceksiniz anılardan.
İyisi mi siz kendiniz yapın birşeyler :)00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 307 cevap paylaştı. Okul yıllarında hedeflediğin noktaya gelebilmen bizleri çok sevindiriyor. Umarım durmak diye bir şey bilmez bu başarılarını devam ettirirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
"Modern köle olmaktaki ilk adımı attınız, kanguruculeyşıns" (Kanguruculeyşıns yerine congratulations veya kısaca tebrikler de diyebilirsin)
00 Yorumla
+1 yılUzun uzadıya gerek yok. aranızda senin hoşuna gittiği bir cümle vardır onu yaz gülücük at kafi.
00 Yorumla
+1 yılYeni işin kariyerin. Mutluluk getirsin ve Başarıların en büyüğünü. diliyorum senin icin canım arkadasım diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılYeni işin hayırlı olsun sen basaririsin heycanlanmana gerk yok de ne dicen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay anasını bizim fesatlar da dedikodu yapsın işe başladık diye 😏
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 365 cevap paylaştı. Hayırlı olsun de geç süslü laflara tamülüm yok
00 Yorumla
+1 yılYenı ıs yerınde barçsarılarının devamını dılerrım
00 YorumlaYenı ısını kutlar eskı ısını sutlarım yaz kanks
00 YorumlaMinareden atlarım yeni işini kutlarım
10 Yorumla
+1 yılHelal deseler yeter valla
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 302 cevap paylaştı. Merhaba dızolar
00 YorumlaTebrik kartı gönder
00 YorumlaBknz:Google
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz