Lübnan laik bir ülke galiba. Lübnan hakkında en ufak bilgim yok ben Lübnanı normal bir ortadoğu ülkesi sanıyorum. Durumunu ise iran, arabistan, suriye ırak gibi sanıyorum. Ama adamlar yani ne bileyim. Arapların en iyisi olabilirler :D Bu arada kadınlar şort giyebilir ama kadınlara savunma eğitimi vermeleri lazım.
Simdi bunlari polis olarak kim sikler siz soyleyin. Ah kaddafi ah goruyorsun dimi neye cevirdiler ulkeni guzel insan. Hangi orspu cocu gecirdiler kimbilir basa amkkk mun amrikasi ya sen nasil bir ulkesin kurbanim allah su ulkeyi helak et ne olur yarabbi.
Rahat olacağını düşünmüyorum koşacaklar ani hareketler edecekler bir de seksilik katmış 😂 Ben memuriyetin daha ciddi ve düz olması gerektiğini düşünüyorum
Lübnan’ı bilmeyen insanlar şimdi gelmiş eleştirmiş Lübnan Ortadoğu’nun Ukrayna’sı ve en çok Süryani var onlar için şort normal :) geçen ki protesto da dansöz getirip oynattı adamlar Araplar eğlenceyi sever :))
Lübnan gelecek yazı görurse iyi, eylemlerden dolayı cumhusbaskanı begenmeyen ülkeden gitsin demiş ve eylemler tekrar basladı , bu konu hakkında bence hazırlamak istersen hazırla mesela , ben soru ve bence yapmıyorum yoksa ben hazırlardım.
Ama zorunlu olması kötü ben giymek istemezdim mesela eğer polis olsaydım herkesin bir tercihi vardır ben rahatsız olurdum şortla zaten hiç de giymem denize havuza girmediğim sürece
Türkiye'de de yakında çarşaflı olurlar artık. Türbanlı polislerin saçma olduğu kadar şortlu polisler de saçma. Bir kadın polis polis gibi olmalı ucube gibi değil.
Sığlıkla ne alakası var iki de bir tutturmuşsunuz sığ ya da geri kafalı. Senin kocan bunların içinde polis olsa hoşuna mı gider, böyle akıl yoksunluğu olur mu? Neden düzgün polis kıyafetleri yokken mini giydirip tahrik ediyorlar milleti.
En İyi Cevaplar