Kadın Polislerin Kapalı Olması?

Merhaba arkadaşlar gündemin sürekli olarak değiştiği ülkemiz de yeni bir soru çıkmıştır karşımıza Kapalı bayan polis olabilir mi? İlgili kanunlar da bazı maddeler çıkarılır ve değiştirilirse bunun yolu açılabilmektedir şeklinde açıklamalar konuşmalar var sizin düşünceniz nelerdir bu konu hakkında?

Kendi düşünce mi de belirtmek isterim..

Polis olacak herhangi bir kişinin yüzünün açık olması gerektiğini dusunuyorum baş örtüsü ile herhangi bir şaibe ye veya kötü muamele ye karıştığı durumlar da kimlik tespiti için önemli bence, yan profil ve arka Profil de herkes aynı gözükür yoksa.. kimlik tespiti mümkün değildir. Polislik mesleği yapacaksan Tanınır olmak zorunda suratin ve profilin.. altda ki resim de de görüldüğü gibi Haksız miyim?
Not: Resim Sivas da polislik eğitimi alan Afganistan li kadınlara ait
Kadın Polislerin Kapalı Olması ?

Forumlar da da okudum kapalı vatandaşlarımız 'in yazmış olduğu yorumların bir çoğunu mesele yine din den Muslumanlik dan açılmış yıllarca zulüm gorduk vs. Vs. Bitsin bu cinsiyet ayrımı demişler biz açık giyinenlere birşey diyor muyuz gibisinden kapalı olmak nasıl bir cinsiyet ayrımı oluyorsa orasını da anlamadım.. çünkü kapalı açık muamelesi değil çoğu cinsiyet ayrımı yazmıştı..

Kadın Polislerin Kapalı Olması?