Kadınlar sivil polis olup etek falan giyebiliyor mu?

Polis olmayı düşünüyorum üniformalı diye çekincem var çünkü giyinmeyi çok severim. İlerde para kazanınca paramın çoğunu kıyafete vermek istiyorum. Hangi meslek olursam olayım dilediğim gibi etek giymek ve desenli güzel çoraplar ve topuklu ayakkabı giymek istiyorum. Dedigim gibi giyim makyaj benim icin önemli. Polis olursam dilediğim gibi etek ve desenli çorap vs giyebilir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Görselliğe koyduğum fotoğrafı cinselliğe getirenler beyninize bakin algınızı değiştirin. Sizin zihniyet kıyafetle insan yargılamaktan başka bisey değil. Herkes özgürdür kimse beni giydiğin kiyafetten dolayı p*rno yıldızı vs gibi yakıştırması yapamaz. Yapanlar bilinçaltınız çökmüş bakış acınızı değiştirin çok video izlemekten herhalde herseye kötü gözle bakıyosunuz yazık acidim bu kadar dar düşünülebilir ancak
Güncellemeler
+1 yıl
Ulan sizin gibi objelere anlam yükleyen insanlar yüzünden insanlar O.. damgası yememek için istediği halde giyinmiyor. Sizin iğrenç düşünceleriniz yüzünden sırf yargılanmamak için kisi istediği gibi giyinemiyor. Sadece saygı duymayı beceremiyorsunuz değil mi keşke yok olsanız