AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Bence izin istemesine gerek yok sadece hal ve hareketlerine dikkat etse kadın rahatsız olmasın diye nezaketli bir davranış olur.
siz de erkek rahatsız olmasın diye hareketlerinize dikkat edin o zaman
@Rodeocu10 edeceğimden emin olabilirsiniz!
@EsmaSipahi kesin öyledir her şeyi erkekten bekleyen bir güruh daha
@Rodeocu10 öyle bir karakterim yok ama siz bunu bilemezsiniz tabi anlayışla karşılıyorum sizi.. iyi günler
yatak odasına mı giriyoruz ya... altı üstü max. 2 dakika sürecek bir yolculuk. iyi bari otobüse falan binerkende destur isteyelim.
Kesinlikle almalı ama ben rahatsızlık vermemek için çıkmıyorum birlikte. İnsanlara güven mekanizmam yok çünkü.
Hiç gerek yok. Rahatsız olan varsa gider paşa paşa merdiven kullanır. Kimsenin çükünün amının keyfine davranışımı değiştirmem.
Ya insanlara güvenmiyor olabilirsin ama asansör umumiye hizmet eden bir araçtır yani. Yabancı biri ile çıkmak istemiyorsa o katları merdivenden yürüyebilir. ya da kendi inebilir. Birinin ondan izin istemesi saçma yani.
doğru
oha lan bu karılarda ıyıcene abarttı mk buckingham sarayından mı gelıyosunuz da ızın alcaklar cok sacma bence :P toplu bir yer sonucta asansor
Saçmalamayın ya ortak malı kullanmak için kimseden izin almak gerekmez
Ben erkek varsa binmiyorum erkekte binmesin isterim korkarim cunku binerse iner beklerim
Asansör tapulu mal mı? isteyen istediği zaman biner
İzin almasına gerek yokta yinede insan bir tuhaf oluyor asansörde teksin sonuçta
Tabiki almamalı kamuoyuna açık bir alan kim isterse girebilir
Erkek de asansörde tekse kadın da binmek için izin alacak öyleyse
İşte ben de tam bu yüzden sormuyorum. Kadını gördüm mü, koşarak gidiyorum merdivene sırf arıza çıkmasın kalan üç kuruşluk keyfim kaçmasın diye
Evet izin almalı. Artık insanlar o kadar görgüsüz ki bunu bile büyük bir şey sanıyorlar.
Erkekler mi görgüsüz?
@Confessing İngilizce yazmadım. Bence okuduğunuzu anlayabilmelisiniz. Ben ne yazmışım bana tekrar yazar mısınız?
@Muallime__ hayır almıcaz bunu bize dayatamazsın
@Rodeocu10 Görgüsüzsünüz o zaman.
Hiç darılmayın.
@Muallime__ görgü kuralları sadece erkekler yapsın diye yok dimi? Madem bu kadar çok istiyorsun ilk siz alın sonra bize dayatırsın utanmasan aynı havayı soluyoruz diye vergi vermemizi istersin
@Rodeocu10 Napıyorsan yap. Ona göre bir kızla birlikte olursun o zaman. Ona göre bir hayat yaşarsın. Ondansonra burada şikayet etmeyin.
@Rodeocu10 Hadi güle güle.
Yok ya o kadar da değil abartılmamalı asansör sonuçta satın almayacaksın. Az sonra ineceksin yani ;)
Saçmalık ya, korkuyorsa bayan insin madem hangi devirde yaşıyoruz milyonda bir taciz olur hepsi bu.
Ben binmem mesela. Ama öyle pat diye binenede hiç rastlamadım. Siz buyrun derler genelde.
Neden izin alsın.. Sonuçta amac yukarı çıkmak değil mi..
asansör toplu taşıma aracı gibi bir şey..
rahatsız oluyorsa kendisi çıksın :)
F*minist sal*ğın teki bu kız. Kendini bir şey zannediyor.
bu orlando bana denkgelse onu asansörden indirip kendim binerim. mal mk
asansör kimsenin babasının malı değil.
herkesin eşit hakkı var
Ortak kullanim kavramini anlamayan bir andaval daha
Bence sakincasi yoktur. Ama her turlu insan var ister istemez tedirgin olunuyor
Bilmiyorum alsa da almasa da pek umrumda olmaz.
Sonuçta saniyelik bir şey.
Ablam sanırım asanasör vergisinde dünya 1. si! neyin kafası bu, kendi hayal dünyasında yasıyor sanırım.
Ne alaka la astaral seyahate cikmiyacaz beraber 10 saniye bile surmuyo mk
benlik sıkıntı değil ama sorulmasi lazım en azından kibarligini göstermiş olur
hanimefendi yukari cikmak istiyorun izin verirseniz asansoru birlikte kullanabilir miyiz? izin vermezseniz merdivenle cikarim
çok saçma oldu xjdgzgd en iyisi kadinin cikmasini bekleyip sonra binsin acil değilse
niye bekliycem keyfimin kahyasi misiniz hanimefendi?
sen bin mq
bugun bir kiza kapiyi tuttum tesekkur bile etmedi. size karsi okuz olmak gerekiyor
yoo ben teşekkür ediyorum
Bende bu tiplere uyuz oluyorum. Sen varsan varsın yani. Asansöre binip yukarı çıkacağız. Tecavüz mü edeceğiz sanki.
Tek erkek olan asansorede kadin sormadan binerse yollu mu dicez 😂😂😂
Asansör için izin mi? Pardon! Canınız mı sıkılıyor sizin :)
Bir kadından normal bir durum için izin alıcak duruma getirdi bu ülkenin abazaları.
Ne saçma bir düşünce. Sanırsın herkes tecavüzcü. İnsanlar neler yapıyor, bizler neler düünüyoruz.
Benim binadan içeri girdiğimi gören adam, “geliyor musunuz hanımefendiii” diye bağırıyor. A aa sapık mı ne://
Kimsenin asansörü olmadığı için kimsenin izin almasına gerek yok bence kasmasınlar germesinler 🤦🏻♀️
Kadın gerzekliginin başka bir yansıması işte bu. Boşuna kezban demiyorlar.
Şahsen okadarda takılınması gereken bir durum değil
Binmesin o zaman değilmi? Tapusu üzerine değil ya.
Ayrıca kadın erkek hani eşit olmalıydı derim.
Asansör den korktuğum için hiç binmiyorum isteyen benim yerime de binebilir 😄
Toplu izin verdim hadi kavga etmeyin...
Umumi bir alan, kimse kimseden izin alacak değil.
Hiç bir alakası olmasa bile nezaketen sorulması gerek
Asıl izin alması bir garip sadece binip inicem yanlış anlamayın demek bu hayırdır bir şey mi yapacaktın da yani ortak kullanım alanı sonuçta
asansör kimsenin tapulu malı değil. binen biner bana ne
çok gülüyorum bu tiplere..
birde inanmış , nereye diye soruyor :)
müsaade ederse evime gidecem :) neresi mi kalmış
Hangi 3000 IQ arkadaş bu tweet'i atmışsa karantinaya alınmalı. Bu zeka insanlığa fazla
Bizim komşu bana geliyormusun diyor. Çok nezketliler.😄
Johny sins biniyor sanki erkekleri bu kadar ezmeyin
Kızlar iyice zıvanadan çıktı.
BU ne saçmalık ya.. Paylaşımı yapan kadına kızdım resmen!
babasının malımı ki izin alınıcak ne alaka abartın sizde iyice yani
Niye izin alsın ki.
Yanı ona ait bir şey olsa neyse de.
Gerek yok böyle saçmalıklara rahatsız oluyorsa çıksın, zaten asansörden.
Sormam kardesim.. ortak kullanim asansoru. asansordede kibar olacaj degiliz.. hani biz. Esitiz yaa o yuzdeb gerek bulmuyorum
Dilekce ile basvuru yapıyorum ben.. Bır de bazı kadınlarla aynı asansöre bınılmıyor zaten o nasıl bır parfum sıkmaktır asansörde oksijen kalmıyor ki binelim
Babayn malı mı hayırdır? İzin almak gerekmez.
Niye sorsun bireysel alan mı odan falanmı ki izin alıcak o zaman kendi insin rahatsız oluyorsa hemen
Yok artık ya var mıymış başka derdi tweet sahibinin?
Hemen dalarım hiç umursamammm 🤣🤣🤣🤣😎bananee yaniii ben öküzum dalarım yaniiii
Kadının buyrun demesinimi bekliycekmişiz😂 bu abla olayı karıştırmış sanırım
Rahatsız olacağını düşündüğüm kişinin yanına binmem
Baban güzel mi senin derim tapulu malı sanki de izin alacaz bozarım o asansörü kalırsın içinde :D :D
Hayatımda böyle saçma şey duymadım geri kalmışlıkta kaçıncı seviye bu 😄😄