AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
Her ikisi.
Allah kadına kapanmayı, erkeğe ise bakmamayı tesettür olarak emretmiş.
Ne kadın örtünün ağırlığını, ne erkek göz kapaklarının ağırlığını kaldıramıyor.
Erkekler kapali kiza bile bakiyor bakan da baktiran da suçlu
Ama kadinlari da kisitlayamazsiniz herkes istedigi gibi giyinir
bakarım sucluda hissetmem ama öylede yiyecek gibide değil adabı var ;)
Suçluk bir durum yok. Giyen kendini güzel hissettiği için giyer. Bakan hoş bulduğu için bakar.
Fark etmez sonuçta ayni kapıya çıkıyor önemli olan baktığına degiyor mu☺️☺️
Baktiriyo abi kiz bakmazsak oda tribe girer suclu baktiran
Kimse suçlu değil, baktıran dediğin insan dilediği gibi giyinebilir ve yaşayabilir. Bakan insan da rahatsızlık vermediği ve tacize ulaşmadığı sürece bakabilir.
bakmanın nesi suç? hanzoluk olarak değerlendirip linç etmeyin ama bir kadın ya da erkek güzel giyinmiş ve dikkat çekiyosa bakmak gayet doğal değil mi?
Rahatsız etmeyecek şekilde bakmanın nesi suç olabilir? Bir kadının kendisine baktırmak istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Ben bakarım eşime de bakabilirler, doğanın kanunu böyledir. Suç değildir.
Baktıran çok açık ya da dar pantolon giyiyor, g*t sergisi yapıyosa suçludur , bide bakan var 😄 üstteki baktırana bakıyorsa sıkıntı yok ama her gördüğü karıya bakıyorsa onun anasını sik*n türkiyenin %85 i bu durumda.
Bakmak da ne var ki ayıp bişeymiş Insta da millet birbirine nelerini atıyor onun için yoldan geçen güzele bakmak da bir sakınca görmüyorum
Açık giyinmeyi seviyorum. Ama Göz hapsinden bıktım.
Yorumları okudum da, bu ülkenin insanları bu kötü gidişatı harbiden hakediyormuş awk
Ne bakan suçlu ne baktıran iki tarafta istediğini yapıyor burda suçlular dedikodusunu yapanlar öyle giyilir mi diyenler en basiti
Rahatsiz edecek kadar olmadigi surece 2sininde bir sucu yok.
Kimse suclu degil taciz boyutunda rahatsiz eden, laf soyleyen haric.
Ben buna bakarım..
Günah benim suç, benim kimene hahaha
milletin şerrinden istediğin gibi giyinememek çok kötü bir durum
Baktıranın nasıl baktırdığına bağlı gerçekten baksınlar diye giyinmişse vs baktıran suçlu ama normal giyinen birine öküz gibi bakılıyorsa bakan suşlu
Resimdeki örnekte olduğu gibi kadın lütfen bana bakın diye bakıyor
Şu resime göre baktıran diyorum. Ama kalkıp laf atmak, asılmak veya taciz etmek durumu tersine çevirir. Hiç bir erkeğin böyle bir hakkı yok.
Jer ikiside baktiran baktiklarinda. mutlu oluyor.
Bakanda ona bakmiyo askinda neler kaybettiğine bakiyor
resimdekine bakmamak suç bence. okadar bakılmak için uğraşmış güzellik nasıl bakmazsın bu bence en büyük suç
Bence bakmayan suçludur bu güzelliğe bakilmazmi iki gözüm 🤩
Öküz gibi bakılmadığı sarkıntılık yapılmadığı sürece sorun yok.
Baktıran suçludur. Siz aracın üzerinde anahtarı bıraksanız araba çalınsa kasko bile kapsam dışı kalıyorken cinsel obje gibi dolanan kadınlara bakınca erkek mi suçlu olacak bir de
Ne bakanda ne de baktıranda suç vardır. Güzel bir kadın, kendi zevkine, beğenisine göre giyinmiş, çıkmış. Kime ne?
Baktıran da bakan kadar suçludur
#SiyahPelerinliAdam
Bakılabilir ama bakılmak var yani gelipte laf atarsa işte o zaman sorun
İstediğini insanlar giyebilmekte özgürler kısıtlama ya da yargılama yapılamaz
Baktirmak istemeyen baktirtmayacak sekilde giyinebilir bakan ise her gördüğüne bakmak zorunda değildir. Ne dedim ben ya 😂😂
Gözüme ayakkabısının altı çarptı ne kadar kötü duruyor 😂
ikisi de. erkek bakmayacak ama kadın da aşırıya kaçmadan düzgün giyenecek.
Bakan diyenler adil olun. Bazı kadınlara sizler bile dönüp bakıyorsunuz..
ortada bir suc yok ama bakan her zaman kendinden mesuldur. bakmama seçeneği her zaman var
Ceza kanununda azmettiren azmedenden daha fazla sucludur der. Yanı oranla %70 baktıran %30 bakan
Bakmanın suç olduğunu sanmıyorum, olay fiziksel ya da sözlü temasa geçerse bakan suçludur.
Suçlu yok biraz kendini hayatınızı yaşamayı öğrenin
Bakan, sonuçta kadın baktırmaz kendini iyi hissetiği şeyi giyer hava sıcak napsınlar komple kapalı olursa ölürler sıcakta saçma suç erkekte avrupada böyle sorun olmuyor tüm sorun bu ülkede
Bakan da baktıran da amacına ulaşmış. Suç mu varmış?
Biz baksak ne olucak sanki ancak bakarız. Baktıran düşünsün.
Acan olmasa bakan olmaz.
Herkes yerine göre giyinse huç bir sorun kalmayacak aslında
İkisi de istiyorsa suçlu yokk 🤷♂️
Ama birinin sevgilisi varsa o sevgilisi olan suçlu
Bakan suçlu.
Kadın gayet normal giyinmemiş mi?
Çıplak gezse bile yine de abazan bakışları hak etmez, olay bizde bitiyor sonuç olarak.
Annanystorm değil mi bu? Fitnesscı kadın. Spor yaparsan seksi olursun
Neden suç olsun ikiside suç değil istismar taciz suç olan
"Fiziğiyle ilgi cekmeye çalışan insan net beyinsizdir"
Bakanın günahı bir ama baktiranin günahı bakan kişiler kadar fazla
Bakan a suç bulup baktirana bulmayan yaratıkların görüşleri epay fazla
İkisi de değil ki. Bakmakta bir yanlış yok bence. Ötesi sıkıntı
Nükleer silahlar gibi sınırlandırılmalı kadınların Cinsel silahları... Haksızlık... Savunmasızız..
Alan razı veren razı. Arz talep meselesi o zaman şeyi açık gezelim diyelim yiğidin malı ortada olur niye bakıyorsunuz çok ayıp
bakan zaten suçlu da, günah olduğunu bile bile baktirilacak şekilde giyinen de suçlu. Bakmak yasak mı? evet yasak. kim koymuş o yasağı, Allah.
Baktırıp vermeyen hepsinden de suçlu hele de bakışıp bakışıp vermeyen daha çok ortak kullanım alanı :)
Sen vitrinde hoşuna giden seni cezbeden birşey görsen bakmaz mısın kızlar resmen bakmamız için sergiliyor
bence baktıran suclu ayrıca baktıran amacına ulasmıs oluyor bunda sorun nedır
Herkes suçsuz bu doğamız da var mesele onu kontrol edebilmek.. Hayatın gerçeği nedir üremek çoğalmak o yüzden her türde olduğu gibi insanlarda karşı cinse ilgi olur...
bakmak suç mu ki? ya da beğenilme arzusunda olmak. insanların bakmalarını sağlamak. ikisine de suç demek doğru değil. tabi tacize girecek derecede ileri gidilmiyorsa..
İkiside suçlu degil dilediginize bakın
Valla si. ki. mde değil kim neyi giyerse nekadar dikkat çeker çekmez iyi biliyor yaptıkların dikkat çekecek şeyler ise sonucuna razısın demektir
baktiran suçlu.. sonra tacize ugradim diye aglamayin.. bye
Ikisinde de suç yok ki neden suçlu araniyor bu konuda?