Aileme psikoloğa gitmek istediğimi nasıl söylerim?

Merhabalar. Direkt olaya girmek istiyorum. 2.5 yıldır sosyal anksiyetesi olan biriyim. Bunu 2017 yılında ailemin beni psikoloğa götürmesiyle öğrendim. Fakat 2 seans sonra gitmedim çünkü maddi açıdan ailemi zorluyordu 45 dakika konuşma için 560 tl veriyorduk. Tabii ki de bu normal bir ücret ama ailemi zora sokma düşüncesi yüzünden bıraktım. Ama maalesef bu bana yardımcı olmadı. Bir kaç aydır iyidim atak falan da geçirmiyordum ama son 2 aydır yine başladı ve artık bu rahatsızlıktan kurtulmak istiyorum çünkü ben de yoruldum artık. Ailem tekrar ataklarımın başladığını bilmiyorlar. Bittiğinde çok sevinmişlerdi çünkü bu süreç onları da zorluyordu. Şimdi söylersem tekrar üzülecekler ve ailemden para istemeye falan utanan biriyim hatta ailemden bir şey istemeye çok çekinen bir insanım. Şimdi tekrar bir psikolog, ücretler falan... maddi olarak baya toparlandık bunu sanırım sağlayabilirler artık ama çok utanıyorum bunu söylemekten nedenini ise bilmiyorum. Sanırım reddedeceklerinden korkuyorum. Acaba nasıl söyleyebileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Aileme psikoloğa gitmek istediğimi nasıl söylerim?