Sevgilimin babasına o kadar gıcık oldum ki, oğlundan vazgeçiyorum...

Yaşadıgım yer küçük. 1 seneyi aşkın bir birlikteligim var. Şu anda sevgilim bu şehirde degil. Ailesiyle hiç tanışmadım ama beni biliyorlar(yaşadıgımız yer küçükj oldugundan) Babasını hiç sevmiyorum yaptıgı iş olsun bindigi arabadan tutun kıyafetine kadar. En nefret ettigimde bakısları tipi off çok sinirim bozuluyo. Bugun12 gibi eve gelirken arabayla o da karsı yoldan geliyodu 2miz de arabalıyız. Sonra biliyo sanırım arabayı yandan döndü bi baktı offfff nefret ediyorum ya ne kadar igrenc bi adam. Resmen sevgilimden sogudum. ayrılmayı düşünüyorum. Bu söylediklerim belki size saçma gelicek dalga gectigimi düşünceksiniz ama vallahi degil ya nefret ediyorum adamdan yüzünü görünce ne bana karşı adam kötü bi laf dedi ne de konuşmuşlugum var. Aksine sevgilime benim hakkımda olumlu düşündügünü söylüyomuş. ama ben sevmiyorum o adamı neden onu da bilmiyorum.

Sorum şu sizce sevgilimden ayrılıymı ? (Lutfen birazcık beni anlamaya calısın.Gercekten adama o kadar gıcık oldum ki oglundan vazgeciyorum.)
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi telefonla konustuk ayrılmak istiyorum dedim neden sebebi ne dedi. bende hiçbişey yok sebebsiz flan dedim sebebini soylemeden ayrılamazsın, sorunu soyle birlikte çözelim dedi ben de dayanamayıp kimse olmasın hayatmızda sadece sen ve ben olalım annen baban olmasın flan baya uzun konustum. o da ne istiyosun benden ne yapmamı, konusmymı onlarla dedi. bende acımasızca evet dedim. sonra icim cok kötü oldu o da tamam dedi ama sesi o kadar kötü oldu ki aglamaklı böyle... aglıyomusun diye sordum
Güncellemeler
+1 yıl
hayır dedi seni ne kadar cok sevdigimi onlardan bile üstün oldugunu bilmiyosun dedi ama cok kötü oldu ya hiç kıyamadım sizce şimdi ne yapayım :(
Sevgilimin babasına o kadar gıcık oldum ki, oğlundan vazgeçiyorum...