Hep demişimdir en sapık zihniyet dinci kesimden çıkmıştır diye. Bunların zihinaltları hep böyle şeylere çalışıyor. Uçana kaçana hallenir bunun gibiler.

Töbe estağfurullah. Zorla sakal bıraktırtıcaklar.
Bunlqar neyin kafasındalar böyle yaa.
Bende onlara şunu söylüyorum. Pislik heriflersiniz. o uzun sakalınızın arasında yemek artıkları, ter damlaları, toz toprak bulunuyo. bu pislikleri taşıyosunuz üzerinizde. iğrenmiyormusunuz?
kanka , hacı ve hoca dan bir pok olmaz. Ne islammış aradaş. cinsellik hariç bir konu yok ama hocalar haklı kitabı Türkçe okuyanlar bilir , hep muhammedin yaptığı sapıklıklar var
Ne yalan söyleyeyim onca kitap okudum böyle bir şeye denk gelmedim saçmalamış açıkçası
saçmalamış olmasını anlamak ıcın kulturlu bırı olması sart degıl bugun sokakta cık bunu bırısıne soyle anca kendı gıbıler buna hak verır.
Cevap
15Cevap
Eğer bu isim bu şahsa aitse ve bu şahıs bu cümleleri sarfettiyse kıyamet geldi çattı demektir.
On tane eşeğin kafasını üst üste koysan, bundan daha aptalca bir laf edemez.
Annelerine bile halleniyolardır bunlar ama bunların dinle islamla bir alakası yok sapık bunlar
Sadece yobaz değil mal da aynı zamanda.
Biseksüel olabilr
Bence haklı adam , ben sakalsız erkekleri kadına benzetiyorum ve halleniyorum.
Adamın haklı olması imkansız mı?
Git karakola ya da en yakın askeri birliğe hallen bakalım napıyorlar sana sjsjsjs
Bedri size ve çevrenizdekilere ciddi zararlar verir.
Sakal bırakmıyorum, beni kadına benzetip hallenen olursa boynunu kırarım.
tam da sakalları kesecektım ha :D herıfler bıze de hallenecek :D
Yerim seni , ıstırırım.
@PetrolHeads uzak dur lan :D
Ne alaka bu adam güzel kafayla bunu söylemiş gözlere baksana kokain içmiş sanki
Hiç sakalsız birini görünce azmadım ne biçim düşünceye sahip bunlar yuh diyorum
Ne alakası var ya. Saçmalık.
Boş insan işte, aldığı nefes zarar.
Sakalsızım ve hepsinden daha erkeğim
Çok boş konuşuyorsun islam düşmanlığı yapma burda , senin zihniyetinden 1000 tane haber çıkarırım. Ateist olarak söylüyorum bunları.
çocuklarınıza takma sakal takın
Ya libidosu çok yüksek ya da var bir gaylık
O kadar da degil de olmalı sakal
Çok haklısın
Sektirsin ordan ucube.
Allahın andavalı
Bu adam kürtür mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar