Aşk İlişkileri Kadinin göbeği süsü müdür itici mi erkek milleti sizce? The_İnci Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim birazcık göbuşüm var da ben utanıyorum sevgilim sen her halinle güzelsin diyo bu herif beni kekliyo mu acaba Güncellemeler+1 yıl Güncel muncel Kadinin göbeği süsü müdür itici mi erkek milleti sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Ben kadınlar da göbeği sevmiyorum. çünkü kadınlarda aynı şekilde erkek 190 olsun diyorlar madem fiziğe bakıyorlar bende fiziğe bakarım :d 0 2 Yorumla The_İnci +1 yıl Ohha Barış in içinden sert erkek çıktı 😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim 😂😂
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ayva göbegi filansabence hoşuna gitmesi normal :) 0 2 Yorumla The_İnci +1 yıl Kavun gibi🤢 Affedilmeyen +1 yıl hmmtabi buda onun hoşuna gidebilirzevkini bilemiyom erkek arkadşaının
BayCarlito_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cok gobuslu olmamali bence. Tabi onu sevende var varil sevende var. Killi seveni bile var. Insanlar cesit cesit. Bilemezsin. 0 2 Yorumla The_İnci +1 yıl Olur be bişicik olmaz abartmayın yaw Yorumla BayCarlito_ +1 yıl Gormem lazim o zaman. Kisiyede bagli. Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Gobusum diyince tatlı olmuyor yemişsin işte göbek de ona iğrençtir 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ufak bir çıkıncı benim hoşuma gidiyor şahsen 1 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Kadının süsü memesidir =) 0 2 Yorumla The_İnci +1 yıl Manyak 😂 Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl =) =) =) Yorumla
_Leonidas_ Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşına göre normal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben sevmiyorum gobek 0 2 Yorumla The_İnci +1 yıl Niye bee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem düz karin daha seksi geliyor Yorumla
bigboy189 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Biraz varsa güzeldir 0 2 Yorumla The_İnci +1 yıl Birazdan az fazla 😒 Yorumla bigboy189 +1 yıl Az falz görmeden bişey diyeme ama gobus severim aşırı değilde kendim icin Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bakimmmmmm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben kadınlar da göbeği sevmiyorum. çünkü kadınlarda aynı şekilde erkek 190 olsun diyorlar madem fiziğe bakıyorlar bende fiziğe bakarım :d
Ohha Barış in içinden sert erkek çıktı 😂😂
Teşekkür ederim 😂😂
ayva göbegi filansa
bence hoşuna gitmesi normal :)
Kavun gibi🤢
hmm
tabi buda onun hoşuna gidebilir
zevkini bilemiyom erkek arkadşaının
Cok gobuslu olmamali bence. Tabi onu sevende var varil sevende var. Killi seveni bile var. Insanlar cesit cesit. Bilemezsin.
Olur be bişicik olmaz abartmayın yaw
Gormem lazim o zaman. Kisiyede bagli.
Gobusum diyince tatlı olmuyor yemişsin işte göbek de ona iğrençtir
Ayva göbek güzel sadece
Ufak bir çıkıncı benim hoşuma gidiyor şahsen
Kadının süsü memesidir =)
Manyak 😂
=) =) =)
göbüşün büyüklüğü önemli😊
Yaşına göre normal
Ben sevmiyorum gobek
Niye bee