+1 yılŞöyle söyleyim 1 ay boyunca mecburiyetten çalışmış oldum arkadaşımla beraber eğer ki tek başıma gitmiş olsaydım beni harcarlardı ya da arkadaşımı ikimiz gittik namusumuzla mecburiyetten çalıştık hiçbir şekilde kimsenin bize dokunmasına ya da ordan içecek içirmesine izin vermedik böyle bizim gibi olan yeni başlayanlar vardır illaki ama eminim ki 1 ay daha çalışsak bizde düşerdik o yola ya da orada yıllanmış çalışanlar allah düşürmesin herkesin gözünün önünde öpüşeninide gördüm kucak dansı yapanıda gördüm aldıkları para çok evet be kadar çok içecek içersen o kadar çok para alırsın ne kadar çok cilve yaparsan elletmelerine izin verirsen o kadar da çok içecek içersin müzisyenlerde evet çok para var ama konstlar kadar değil ve gittiğin mekana göre değişir aldığın para en kötü mekanda en az günlük 500 alır çıkarsın
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok kazanırsın ama onca erkek ağzının suyu aka aka seni izleyecek bunu nasıl miden kaldırır bilemem.
23 Yorumla
Soran+1 yılKazanmak istwmiyorum ne kadar kazanıyokar diyorummm
Soran+1 yılORDA ÇALIŞMAYI İSTEDİGİM FALAN YOK SADECE ORDAKİ KADINLAR VE ORDA ŞARKI SÖYLEYEN ERKEK NE KADAR KAZANIYO DİYORUM ÖYLE YETKERLE HİÇ ALAKAM OLMADIGI İÇİN MERAK ETTİM SADECE MÜSLÜMANLARIN İNCİLİ HRİSTİYANLARIN KURANI MERAK ETMESİ GİBİ DÜŞÜN
- +1 yıl
Anladım. Bildiğim kadarıyla sadece sahne sanatçısı değil onlar. Şarkı söylemek dışında masalara çağırılıp müşterilerin istediklerini de yapıyorlar, dans da ediyorlar. Konsomatris deniyor işte bunlara. İnternetten bak bakalım konsomatris maaşlarına. Ben günde 500 aldıklarını bile duymuştum ama yoğun mekanlarda geçerli galiba bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kazanıyorlar çok Cehennemi kazanıyorlar Elbette hüküm vermek Allah'ın işidir kimin cennete kimin cehenneme gideceğini bilemeyiz fakat şeriatın Tasvip ettiği bir iş ve işyeri değil bu da ortada
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMiktarını bir önemi yok minik kız para helal mi haram mı bereketi var mı yok mu ona bakmak lazım
Soran+1 yılhadi ordan git
Cevap sahibi+1 yılSen sikilmeeye bile değmezsin kuşbeyinli amcıiik Ergen
+1 yılBoşver napacaksın git hayırlı güzel şeylere kafa yor.
31 Yorumla
Soran+1 yılİSTİYORUM DEMİYORUM HİÇ Bİ ZAMANDA İSTEMEM ALLAH DÜŞÜRMESİN BENİ HİÇ DÜŞÜRMESİN SADECE ORDAKİ ŞARKI SÖYLEYEN ERKEGİN NE KADAR KAZANDIGINI MERAK ETTİM O KADINLARIN NE KADAR KAZANDIGINI MERAK ETTİM
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende pavyonda çalışıyorum şu anda bizde 400 tl günlük yevmiye var ayrıca masada içtiğin en küçük içki için (oda çoğu zaman alkol değil su) 30 tl orta 60 tl büyük içinde 90 tl alıyorsun yani ortlama 1000 tl rahat cebinize girer bu işte çalışan ve samimî olduğum birkaç kadın arkadaşım var hafta sonları ortalama 5000 tl kazanıyorlar
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilim ailesi pavyon ortağıydı iyi yerdeyse bilinen bir yerse çok kazanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılModern kölelik. Asla niyetlenme ne kadar para kazanırlarsa kazansınlar. Alının teri ile namusunla kazan. Bataklık öyle yerler. Yazık edersin kendine
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsan zannedip yazdım
+1 yılOnlara mi ozendin yoksa
02 Yorumla- +1 yıl
Belki paraya ihtiyaci vardir
Soran+1 yılİKİNİZDE Bİ SİKTİR OLUN GİDİN KAHPELER BİLİP BİLMEDEN İFTİRA ATAN bacım ÇOCUKLARI
+1 yılAsgari ücret artı sikorta 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyetin orada mi calismak
02 Yorumla
Soran+1 yılSİKTİR GİT
Cevap sahibi+1 yılSana adam gibi sordum canım misin sen
+1 yılPavyonda çalışmak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılKazandiklari sey para mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasgari ücret + ssk + yol + sodexo
00 Yorumla