1 yıldır bir sevgilim vardı çok kavga ettik ayrılıp geri barıştık arkadaşlarımdan vazgeçtim ailemden bile vazgeçmiştim ne ailem benimle konuşuyor nede arkadaşlarım çok pişmanım kendimi bile kestim onun için ama onunla olmuyor ayrılamıyorum 2 aydır dışarı çıkmadım okulumu da bıraktım bu sene hiç motivasyonum yoktu onu düşünmekten hastalık gibi bir şey oldu kimseye derdimi de anlatamıyorum 2 aydır evde odamda tıkılı kaldım geceleri ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin bir kaç kez intifara kalkıştım hap içtim hastaneye götürdüler ama ölmedim kimsem yok ailem beni sevmiyor kimse beni sevmiyor kimsenin umurunda değilim arkadaşlık edinmekten de zorlanıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım eder misiniz :(
Cevabın nedir?
+1 yılAhh canım kardeşm ben senin şu anda içinde bulunduğun durumu yıllarca yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum hiçbir fark yok benim de aklımdan geçti böyle şeyler ama yapmadım yapamadım çünkü ölüp gittiğinde arkanda üzülme süresi en fazla 2 yıldır sonra unutulursun olan yine sana olur insan hayata bir kere geliyor inan başka da şansımız yok evet zor durumlar yaşıyor olabilirsin ama kendini zorlamalısın ayağa kalkmalısın neler neler olmuyor ki insanın hayatında ama inan geçiyor
048 Yorumla
Soran+1 yılSenin de mi sevgili problemin oldu benim gibi? Beni anladığın için çok teşekkür ederim canım. Peki ne yaptın bu süreç içinde nasıl unutmaya çalıştın? Senin de mi hiç arkadaşın yoktu?
Soran+1 yılBen çok güçsüz birisi oldum hemen pes etmeye başladım her şeye ağlıyorum kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum kimsenin benimle arkadaşlık kurmak istemediğini düşünüyorum özgüvenim hiç yok
Soran+1 yılAilemi de çok kırdım bir erkek için gururlarını kırdım hayatım bitti :(
- +1 yıl
Benim hem ailevi hem arkadaş hem de sevgili ki hala sorunlar devam ediyor
Aile meselesinde başka şehirde üniversite okuduğum için kendi başıma yaşamayı öğrendim 5 yıl boyunca arkadaş meselesine gelince iyi niyetimden dolayı çok kazık yedim ama uslandım bir çoğunu hayatımdan çıkardım artık canımı sıkanı napıyorum biliyor musun direk yol veriyorum ve emin ol böyle kafam daha rahat oluyor - +1 yıl
Ve sevgili meselesine gelince ise 1 yıllık birlikteliğim oldu burnumdan geldi hastalık verem gibi bir şey bu bir türlü bitmek bilmiyor sanki hayvanlar gibi acı çektiğim zamanlar oldu geceler boyu ağladığım intihar etmeyi bile düşündüm Allaha yalvardım hep unutayım diye ama unuttum inan zamanla unutuyorsun hiç deme öyle onsuz yaşayamam ömür boyu severim diye emin ol öyle bir unutuyorsun ki geçmişe baktığında aptallığına üzülüyorsun ve o bana acı çektiren insan 2 yıldır hala peşimde çünkü çok ahh ettim Allah kimsenin yanına bırakmıyor içini ferah tut sen
Soran+1 yılSende mi sevgilini çok kıskanıyor sun? Benim sorunlarımın tek nedeni sevgilim oldu. O hayatımda yokken her şey çok güzeldi arkadaşlarım vardı birsürü konuştuklarım. Ailemle aram çok çok iyiydi. Onunla tanıştıktan sonra psikolojim bozuldu çok kıskanmaya başladım kabga ettik beni tehtit etmeye başladı küfür etti işte orada gitti psikolojim
Soran+1 yılBen ona çok değer veriyorum çokta belli ediyorum ona o yüzden bir yerleri kalktı az önce mesaj atmadım hemen aradı beni. Onu unutmam lazım onunla ilgilenmesem sevdiğimi belli etmesem merak edip geri döner mi sence?
Soran+1 yılGeri dönmesi değil sadece pişman olmasını istiyorum ben ağladım yanında zırlama diyip yüzüme kapattı telefonu bizimkiside 1 sene
- +1 yıl
Evet ben de çok kıskançtım ama benim bu huyum onun yaptıklarının yanında hiç bile adam ilgisizin önde gideniydi evet bazı arkadaşlarımla aramın bozulmasına neden oldu hatta onun yüzünden okulum uzadı çok zor dönemler yaşadım ki devam da ediyor
Ama şu an tek fark ne biliyor musun kimseye muhtaç değilim manevi olarak ben bana yetecek tek insanım
Bir söz var çok severim insan belirli bir süre sonra mutluluğun sadece kendi içinde olduğunun farkına varıyor işte o zaman olgunlaşmış oluyorsun - +1 yıl
Canım bu çocuk benim peşimde köpek olmuştu terkettiğim zaman kapıma gelip hüngür hüngür ağlayan insandı ama neden biliyor musun yanlış yaptığı zaman g*tüne tekmeyi basıyodum zamanla ben bunun üzerine düşünce g*tü kalktı ben kendime zarar verecem dediğim zaman telefonunu kapatan insana dönüştü ve işte o zaman aklım başıma geldi zamanla kin besledim ahımın çıkacağı zamanı bekledim şimdiyse 360 derece döndü kime giderse gitsin hala unutamıyor kırk yıl geçse de unutmaz neden çünkü onsuz yaşayabildiğimi gördü
Soran+1 yılÇok iyi ya aynı ben biliyor musun? Kendimi kestim öl dedi telefonu kapattı ağladığımda zırlama dedi ama benden haber gelmeyince merak edip napıyorsun diye mesaj atıyor. O çok gururlu ben ayrılsam asla mesaj atmak istese bile atmaz çok eminim :(( ben bir kez ayrılmıştım hiç yazmadı bende merak edip ona yazdım salak gibi aradan 1 gün bile geçmemişti
Soran+1 yılO bu sene üniversiteye gidicek ama ben okulu bıraktım onun için hayata bak ya
- +1 yıl
Canım sen bu çocuk başkalarına gitse bile ömrü hayatı boyunca beni unutmaz çünkü onu gerçekten sevdim o da bunun farkındaydı kimse ona benim kadar değer veremez onunla aramızdaki ilişki bambaşkaydı diyebiliyor musun kendine? Yani bu soruya gönül rahatlığıyla evet diyebilir misin?
Soran+1 yılKesinlikle evet. Mesela hangi kız onun için ojelerini çöpe atar? Hangi kız onun için şortlarını keser? açık kıyafetlerini keser? erkek arkadaşlarını siler? her dediklerini yapar? küfür ettiği halde ona yazmaya devam eder? Tehtitlere boyun eğer? Bence hiç bir kız. O kızın çok sevmesi gerekir anca öyle o da çok zor
Soran+1 yılBen hepsini yaptım profilimi kaldırdım instagramda erkekleri sildim, açık kıyafetlerimi çöpe attım küfür etmesine bile dayanabiliyorum sırf ayrılmasın diye ayrıldığında peşinden koştum köpeksin dedi bana ben bu kadar gurursuz biri değildim aşkta bana göre gerçekten gurur olmuyormuş
Soran+1 yılAma o benim dediğim hiç bir şeyi yapmıyor. Kızları sil dedim silmiyor o kadar bir yeri kalktı ki benden korkmuyor ama ben ondan çok korkuyorum her an başka kızlarla konuştuğunu düşünüyorum çünkü şifresini vermiyor ama benim vermem gerekiyor
- +1 yıl
Tamam işte o zaman için rahat olsun o seni s*ktin sene unutmaz artık şimdi uzaklaşmış olabilir erkek kafası hepsi aynı ama dönüp dolaşıp yine sana gelecek yeter ki sen artık üzerine düşme acı çekme demiyorum tamam çek ama kendi içinde sakın yansıtma beni terketti başka şehire gitti 1 yıl boyunca eski sevgilisini instada takip etmeye başladı başka kızlarla bile çıktı ama beni hala unutamadı şimdi varya köpek peşimde takmıyorum diye
Soran+1 yılBana önceden şifresini hep verirdi hiç bir kızla konuştuğunu görmedim hatta ben gizlice şifresini buldum 5 gün bende kaldı tabi bundan haberi yok hiç bir kızla konuşmadı güvenilir biri ama ben sürekli benden güzel kız bulacağını düşündüğüm için çok fazla kavga ettim çoo kıskandım sonra da işte olanlar oldu
- +1 yıl
Valla benimki bile bu duruma düştüyse seninki hayli hayli düzelir
Soran+1 yılİnşhallah bana da olur aynısı mesela o bakire olmayan kızla, sigara içen kızla, içki içen kızla, durmadan dışarıda gezen açık giyen kızla asla olmaz bana diyor ki tam istediğim gibi bir kızsın güzellik fizik ve karakter anlamında ama neden peki böyle kötü davraniyor? Bana bir keresinde seni sevmiyorum benle zorla sevgili oluyorsun rahat bırak beni dedi meğer peşini bırakayım diye demiş. Bugün de aynısı dedi ben yazmadım ona umursamamaya çalıştım hemen merak edip yazdı dışarı çıkıcam bye dedi yine yazmadım sonra beni aradı hadi gel uyuyalım kavga çıkarma dedi telefonda
- +1 yıl
Ulan aynı benim eski sevgilim 😂😂
- +1 yıl
Bu arada yaşınız kaç ikinizin de
Soran+1 yılCiddi misin sana da mı bunları söyledi? 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılBen 18 o 19
Soran+1 yılAcaba onun ayrılmasını mı beklesem? O ayrılınca veya o yüzüme kapatınca benim peşimden koşuyor. Ben yüzüne kapatınca asla ama asla yazmıyor o kadar gururlu istese bile
- +1 yıl
Canım adam bana bırak şifresini vermeyi tarih koy dedim biyografiye olay çıkardı daha neler dedi uğraştım baya zamanla ne oldu biliyor musun kızları sildi ve ikimizin resmini paylaştı 😂😂 düşün yani ve şifresini de verdi her şey zamanla kuzum onu adam edecek insan sensin
Soran+1 yılYa bende öyleyim yaa hahaha ben dedim ikimizin resmi olursa paylaşacaksın dedim o da hayır erkeklerin seni görmesini istemiyorum dedi hikayeye erkekleri gizleyip kızlara atarım hikaye olarak dedi
- +1 yıl
Ne yap biliyor musun onu terketme ama gitmesine de izin ver bırak o gitsin sen gidersen aynen gurur yapıyorlar ama eğer giden o olursa pişman olacak
Soran+1 yılBen mesela 1 dk geç cevap versem deliriyor aloooo nerdesin diyor erkeklerle konuştuğumu sanıyor öyle sanmasını istemiyorum :( geç cevap vermek değilde biraz soğuk mu davransam yani onsuz yapabileceğimi göstermeliyim. Ona her gün sensiz yapamıyorum gitme diyorum çok hata yaptım
Soran+1 yılSoğuk davranırsam kesin başkasını buldun bye diyor sonra öyle düşünmesin diye peşinden koşan yine ben oluyorum öyle bir şey yok gel lütfen diyorum
Soran+1 yılBence bilerek bana zarf atıyor öyle diyince geldiğimi biliyor çünkü
- +1 yıl
Ona sonsuz da yaşayabildiğini göster vazgeçilmez olmadığını hissettir öyle sana her ulaşmak istediğinde ulaşılır olma elinin altındaymış gibi hissettirme kendini güçsüzmüş gibi gösterme erkekler güçsüz kadın sevmiyor çünkü inan hepsi böyle sen zaten 1 senede yapacağını yapmışsın köşene çekil peşinden koşma vakti onda olsun kaçan kovalanır misali
- +1 yıl
Sen çok hata yapıyorsun canım sakın gururundan taviz verme o sensiz yapabiliyorsa sen de yapabilirsin o bu ilişkiye emek verdiyse eminim sen daha çok vermişsindir sakın yalvarma dediğim gibi onsuz yapabildiğini ona göster
Soran+1 yılBana o kadar çok yardımcı oldun ki çok teşekkür ederim canım benimm. Yapmaya çalışacağım hatta yarın uyandığımda ona mesaj atmayacağım hep ben atıyorum günaydın mesajı ondan önce kalktığım için onun yazmasını bekleyeceğim
Soran+1 yılVe ben durmadan konuşalım konuşalım sensiz yapamıyorum özledim lütfen ara beni diyorum bunları asla ama asla demeyeceğim bir daha
- +1 yıl
Hiç atma demiyorum ama geç cvp verebilirsin soğuk davranabilirsin yani seni yorduğunu hissettir ona
Soran+1 yılAma o zaman da işte yanlış anlıyor sen başka birisini buldun diyor ben senden bıktım diyor eğer gerçekten benden soğuduysa ne yaparsa yapsın asla bana bir daha yazmaz. Mesela senin eski sevgilim senden bıktım diyip mi ayrıldı?
- +1 yıl
Valla benimki bile bu taktiklerle adam olduysa seninki hayli olur bu sözlerimi çıkarma aklından canım
Soran+1 yılYok canım asla çıkarmam aklımdan çok teşekkür ederim muahh
- +1 yıl
Canım benimki bana neler yapmadı ki ben ağlıyordum görüşelim diye mesaj atıyordum gelmiyordu (götünü kaldırdığım zamanlar tabi) kötüyüm yanımda ol diyordum ben artık yokum diyordu kendime zarar vericem diyordum ben eskileri unuttum başka birini bul diyordu mesaj atıyordum konuşalım diye gece uyumak istiyordu ben zorlayınca telefonu kökten kapatıyordu artık seni sevmiyorum o kadar duygularım azaldı ben eski ben değilim sensiz yapabiliyorum kendine başka birini bul diyen insandı
Şimdiyse köpek gibi peşimde uzaklaşsın diye ona ben hayatıma başkalarını aldım seni sevmiyorum istemiyorum dediğim zaman bana attığı mesajlar seni unutamıyorum ben sana aşığım sensiz yapamam nolur seni bir kere göreyim benim için tek sen varsın... Düşün yani
Soran+1 yılTabi anladı senin sevdiğin gibi kimse sevemez onu. Sen tam benim gibisin bende her gün beraber uyuyalım diyorum konuşalım eskisi gibi vakit ayırmıyorsun dedim normalde ben telefonda onu hep uyuturdum sesimle rahatlardı ama son günler hiç istemiyor ama ben yazmadan yazıyor sevmese yazmaz diye düşünüyorum. Mesela beni engelliyor yazınca geri engeli açıyor internetini kapatıyor yarım saat kafa dinlemek için açtığında beni geri arıyor. Ama o bu sene üniversiteye gidecek orada yeni arkadaşları olur bence başkasından hoşlanabilir arkadaş ortamları falan değilebilir ama o kızın siğara içmemesi, bakire olmaması, içki içmemesi, her dediğini yapması, erkekleri silmesi profili kaldırma yüzde 10 falan
Soran+1 yılCiddi diyorum sadece gerçek seven kız yapar bunu ben senle mi uğraşicam diyip gidebilir sonra da hilal ( yani ben ) böyle değildi o beni çok seviyordu her istediğimi yapıyordu demesini istiyorum yani inş der
- +1 yıl
Canım son olarakta dünyaya sadece bir kere geliyorsun ve bu da senin hayatın kendi başına mücadele ettiğin zaman aslında kimselere ihtiyaç duymaman gerektiğini anlıyorsun canını sıkma klişe olacak ama inan her şey zamanla geçiyor sana sözünü verebilirim ben yaşadım biliyorum çünkü ve buradaki çoğu kişiye de güvenme erkek sonuçta niyetleri belli
Bu sözlerimi unutma canım belki bir gün aaa evet demişti dersin 😊😊
Soran+1 yılAsla unutmayacağım bu söyledilerini canımm bana zamanını ayırdığın için sana o kadar teşekkür ediyorum ki. Beni çok rahatlattın çok yardımcı oldun. Bu erkeklerin hepsinin niyeti aynı yoksa böyle bir hesap açmazlardı zaten yani bu sayfadaki erkeklerin 90% öyle
- +1 yıl
Rica ederim canım benim iyi bir kızsın belli zaten yardımcı olabildiysem ne mutlu bana herhangi birşey olursa konuşmak istersen yazabilirsin seve seve dinlerim iyi geceler 😊😊
Soran+1 yılSende çok iyi bir kızsın :) x per seviyem düşük ama onu yükseltip sana mutlaka yazarım 😊😊 iyi geceler sana daa
Soran+1 yılGünaydın :) ben 1 saat önce uyandım yazmasını bekledim bu saatte normalde uyur baktim mesaj atmıyor günaydın yazdım meğer internetini kapatmış.. en son whatsappa benle konuştuktan sonra girmemiş hiç. İnstagrama da girmemiş neden böyle bir şey yaptı acaba?
- +1 yıl
Valla bilmiyorum ki canım
En İyi Cevaplar
Yapman gereken şey intihar etmek değil o ortamdan uzak kalmak. Kendini mutlu hissetmek istiyorsan kendine değer ver başkalarını düşünme. Ailen veya arkadaşların seni sevmiyorsa senin kendini sevmemenden kaynaklanıyor olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim. Evet kendimi hiç sevmiyorum özgüvenim sıfır gurursuz oldum iyice bunu bütün sebebi sevgilim 1 yıldır beraberiz ben o kadar kıskanç birisiyim ki durmadan hangi kızlarla konuşuyorsun sil o kızları gibi sebeblerden dolayı kavga ediyorum. O da benden bıktığını söylede sinir krizi geçirmeye başladı bu olaylardan sonra çok agresif birisine dönüştü (haklı) fakat bana bu olaydan sonra çok küfür etmeye başladı tehtit etmeye başladı benim korktuğumu biliyor her dediğini yapıyorum ona çok değer verdim sürekli konuşalım diyorum ara beni diyorum zorla arıyor bazen. Bazende kendi isteğiyle arıyor ben onun dediği her şeyi yapıyorum ama o yapmıyor benim dediklerimi :( kendimi o kadar çok ezdirdim ki
Soran+1 yılOnu takıntı haline getirdim hastalık oldu okula gitmememin sebebi ailemle kavga etmemin sebebi, arkadaşlarımın olmama sebebi hepsi o
+1 yılSevgilin şu anki durumunda senin yanında olmuyorsa bende önce ondan uzaklaş. O tarz insanların sana faydası gelmez. Ayrıca herhangi bir kursa kaydol. Zor gelebilir belki ama kalk araştır. Mutlaka ilgi alanına göre bulursun ve orada da dertleşebileceğin insanlar bulursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim. Ailem beni psikologa yazdırdı ama gitmedim yaşım 18 olduğu için benim onaylamam lazımdı bende korktum onaylamadım o kadar insan içine girmedim ki insanlar ile iletişime geçmekten korkuyorum. Sevgilim ile kavgayı hep ben başlatıyorum hastalık oldu her şeyini kıskanıyorum özgüvenim de yok beni sevmiyorsun başka kızları seviyorsun diyip saçmalıyorum ben istemiyorum artık seni dedi ama daha az önce aradı ne yapacağım hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Psikoloğu bilmiyorum ama psikiyatriye gitmen gerekiyor en azından anksiyete için bir ilaç yazabilir. Kendi başına burada yazarak veya boş boş düşünerek bu tarz sıkıntılar geçmez. Geçeceğine inanırsın ama bir süre sonra seni pes ettirir. Yaşın daha genç bir psikiyatriden randevu al. Depresyon da var bu arada.
Soran+1 yılEvet hepsi var farkındayım ama insan içine girmeye korkuyorum 2 aydır sanki hapishanedeymiş gibiyim daha hiç hava alamadım
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Tüm problem arkadaş edinmekte zorlanma kısmında, düşünecek hiçbişeyin kalmamış, mevcut olanlarda hep olumsuz. Kendi başına dahi olsa çıkıp bişeyler içmeli hava almalısın, aksi halde psikolojinin bozulması normal. Konuşmak istersen bana yazabilirsin..
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Dışarı çıkamıyorum hiç özgüvenim yok tek başıma nerede ne yapabilirim mesela? Onu düşünmekten bir şey yapamıyorum resmen okulumu bıraktım piskolojim bozuldu psikologa yazdırıdılar beni ama korkumdan gitmedim :(
Soran+1 yılBunların bütün sebebi benim sevgilim beni tehtit etti korkuttu küfür etti ayrılamıyorum çok taktım kafama sadece onu görüyorum unutmam lazım ama hiç bilmiyorum nasıl. Bu arada yürüyüş yapmak güzel fikir çok teşekkür ederim belki biraz rahatlarım odamda durmaktan daha çok bunaldım
- +1 yıl
Yap tabiki, özellikle sabahın ilk saatlerinde çok eğlenceli ve rahatlatıcı oluyo. Psikolojin bozulmuş acil şifalar dilerim. Dediğim gibi istediğin zaman bana mesaj atabilirsin, ne benden ne de bir başkasından korkmana gerek yok, kimse birbirinden haber alamaz. Alsada senin hayatın kimseyi ilgilendirmez, bir tehditle kendini bu hale getirme, azcık cesarete ihtiyacın var.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bana yardım ettiğin için. Evet psikolojim yerinde değil sürekli anneme bağırıyorum aileme bağırıyorum yalnız bırakın beni diyorum ama bir yandan da onlarla olmak istiyorum çok tuhaf
Soran+1 yılİnşallah (:
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Bende aynı şeyleri atlatıyorum şu an. Sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz, evlenmek istiyoruz fakat ailem kabul etmiyor. Sevgilimin de artık biraz sabrı kalmadı, 5 yıldır bunu istiyor sonuçta. Aile, okul, aşk hayatı bende her şey problemli. Intiharı düşündüm ama etmedim. Psikiyatra gittim bana depresyon dönemi geçiriyorsun dedi. Şimdi az olsa da iyileşiyorum fakat inan ki 4-5 ay yatağımdan kalkmadım. Üniversite yüzünden başka şehirde kalıyorum ondan kimse görüp igilenmedi yani ruh gibi odamda yaşadım aylarca.
Senin durumun nasıl oldu?00 YorumlaAile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. intihat etmek.. ne kadar saçma bir kelimw değil mi sence de?
00 Yorumla
+1 yılSanal arkadaslik edinebilirsin en azindan sohbet mubabbet dert paylastikca azalir
00 Yorumla
+1 yılNe intiharı burdan bir sürü arkadaş edinebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEdinmeye çalıştım ama çoğu kişi farkli niyetlerle bana ulaştı o yüzden güvenemiyorum :(
- +1 yıl
Ya illaki niyet değişir. Ne kadarda arkadaş olsan sonuçta biriniz ateş biriniz barut. Ikisi yan yana gelince elbet patlayacak
Ah Be arkadaşim intihar cozum degil ki insanlar neler yasiyor bil bilsen kendi derdine sükür eden
025 Yorumla
Soran+1 yılBana anlatır mısın neler yaşadığını özel değilse ve nasıl ayakta durabildiğini ve nasıl üstesinden geldiğini. Ben çok çabuk pes ediyorum çok güçsüzüm o yüzden çok merak ediyorum bu süreçte ne yaptığını
Soran+1 yılSana istek attım x per seviyem düşük olduğu için yazamıyorum sana sen mesaj atar mısın?
Soran+1 yılBu kötü oldu ya :( ikimizinde x per seviyesi düşük olduğu için mesaj atamayacağız birbirimize
Soran+1 yılSorulara yanıt vermek lazım bol bol 1-2 haftaya olursun sanırım ben hiç olmadım ama sadece soru sormak için açtım bu hesabı. İnsanların sordukları sorulara baya bir yanıt vermen lazım
Soran+1 yılBen yükseltmeye çalışacağım çok merak ettim nasıl üstesinden geldiğini benimde çok ihitiyacım var buna
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım çok iyisiin zaten kullanıcı adım sende var takipleşiyoruz mutlaka yükselir x per seviyemiz
Soran+1 yılTamam unutuyorum biraz rahatladım ama yarın tekrar ağlayıp zırlayacam çok eminim :( ana şimdilik intiharı unutacağım
Soran+1 yılFacebook kullanmıyorum ama senin için hemen sahte hesap açabilirim snapchat açabilirim veyaa. İnstagramım da var ama şimdi sevgilim bu kız ile nereden tanışıyorsun diye mesaj atar burada bu gönderiyi paylaştığımı asla bilmemeli :( hala sevgilimmi onu da bilmiyorum
Soran+1 yılKuzum mesajın şimdi geldi ben sahte face açacağım kullanıcı adını yazar mısın?
Soran+1 yılOrada mısın? Senin için fake hesap açtım ben yazayım mı?
Soran+1 yılBir kaç tane esra güneş buldum profilinde ne var?
Soran+1 yılBuldumm istek attım
Soran+1 yılSana messenger dan yazdım gördün mü canım
+1 yılKararına saygılar, kolay gele
00 Yorumla
+1 yılYeniden okula git yeni çevre iyi gelecek
06 Yorumla
Soran+1 yılTekrae okula yazılmam gerekiyordu geç kaldım.. boş yerede 2 senem gitti :( bu sene yazılıp diğer sene tekrar gideceğim okula. Ama o süreç içinde ne yapacağım nasıl vakit geçirip arkadaş edineceğim hiç bilmiyorum. Yorumun için de teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
İnternetten çok rahat bulursun arkadaş
Soran+1 yılEvet haklısın ben bir kaç kez denedim ama çoğunun niyetleri çok farklıydı erkeklerin tabi. Kızlarla nasıl arkadaş olabilirim bilmiyorum biraz daha zor sanki ben kızlarla arkadaş olmak istiyorum ama beni garipseyecekler yıkık birisiyim gibi görecekler ( zaten öyleyim ) ama beni öyle biri olarak görmelerini istemiyorum
- +1 yıl
Çok takiliyorsun bence erkeklerin niyetleri farklı olabilir biri olmazsa diğeri olur dene yani konuşmayı kizlarlarida dene bence onlarda aynı şekilde bence birşey olmaz ya hiç kimse öyle düşünmez senin hakkinda
Soran+1 yılAma sence erkeklere yazsam beni çok ucuz bir kız olarak görürler öyle de görünmek istemiyorum :/ çok takıntılı biriyim. En iyisi Kızlara yazmak illaki benimle aynı durumda olan biri vardır ama onu bulmak çok zor
- +1 yıl
İnsanların seni nasıl gördüğünün bir önemi yok isteyen ucuz görsün nolucak ki ucuz yapmaz bu seni hem kız hem erkek bulursun illaki bir arkadaş kendine
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu dünyada sana ihtiyacı olan insanlar vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse ne hatrımı soruyor artık neden yazıyor ailem bile ablalarim abim hiç kimsenin umurunda değilim o kadar çok hata yaptım ki bir erkek için. Tam 2 aydır dışarı çıkmadım hapisteyim gibi çok daraldım ama dışarı çıkacak kimsem yok insanlarla iletişime geçmeye korkuyorum gerçek hayatta
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayirli yolcuklar dilerim
00 Yorumla
+1 yıltabinuardim. edelim de arkdim. gizlisn ya
00 Yorumla
+1 yılİntihar etmek yasak 🚫
00 Yorumla
+1 yılNe okuyorsun okul önemli bırakma?
019 Yorumla
Soran+1 yılVeterinerlik okuyordum daha ilk senemdi 5 ay dayanamayıp bıraktım bir erkek için çok çok pişmanım bu sene de yazılmadım okula dığer seneye yazılmam lazım :(( boş yere 2 senem gidecek
- +1 yıl
Kotü olmuş hangi üniversite nerden tanıdın bu çocugu ailene rest cekmişsin bide
- +1 yıl
Okula tekrar başla çocuk aynı sehirdemi yasıyor sen nerelisin o nereli ona göre hemen ayrıl dicem
Soran+1 yılBen yurtdışında daha hiç buluşmadık 1 sene beraberiz bu yasın buluşacağız onu takıntı haline getirdim ayrılamıyorum çünkü ondan başka kimsem yok durmadan ayrıldığımızda gurur yapamayıp ona mesaj atıyorum
- +1 yıl
Herşeyine karışır kaba saba biseydir kesin
- +1 yıl
Aslen nerelisin 😊
Soran+1 yılOfff hemde nasıl instagramıma profil koymama izin vermiyor hiç erkek arkadaşım yok hepsini sildirtti. Bana küfür ediyor tehtit ediyor. Bana şifresini vermiyor dediklerimi yapmıyor ama ben onun dediklerini yapıyorum bunun değişmesi için ne yapabilirim belki bir fikrin vardır?
- +1 yıl
Seni sevdigi icin boyledir belkide
Soran+1 yılAma ne olursa olsun seven adam sevdiği kıza karşı küfür etmemeli heleki tehtit etmemeli
- +1 yıl
Tehdit ne alaka ya onu anlamadım
- +1 yıl
Senden büyükmü sevgilin
- +1 yıl
Cevap yazsan yardımcı olurum
Soran+1 yılYa kusura bakma bildirimler kapalı bütün bildirimler gelmiyor. Ben 18 o 19 bana mesela eğer bunu yapmazsan (cinsellikle alakalı bir şey değil ) kızlarla konuşup kızlarla yaparım diyor ama yapmıyor sadece korkutmaya çalışıyor
Soran+1 yılMesela kavga ediyorum diyorum sen beni sevmiyorsun başka kızlarla konuşuyorsun demi diyorum bak şimdi napıyorum diye tehtit edip kızlara yazıyor güya kanıtla diyince kanıtlayamıyor
- +1 yıl
Çapkın biri ozaman 😄 ismin ne senin
- +1 yıl
Bende sevgilimin sozumu dinkemesini isterim çok şey yapma
- +1 yıl
Aslen nerelisin?
Soran+1 yılBen aksaraylıyım o maraşlı
- +1 yıl
Faceden ekle anlatim
+1 yılNerdesin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yurtdışında kalıyorum canımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanal dost arkadas bır ses ıster mısın
08 Yorumla
Soran+1 yılBen sanal dost denedim ama olmadı hepsi başka niyetlerle yazdılar bana kimseye güvenemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılBaska bir niyetim yok seni toparlariz manevi destek veririm hayati sorunlarimizi dertlerimizi paylasiriz
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama ben sana mesaj atamıyorum x per seviyem düşükmüş nasıl olacak?
Cevap sahibi+1 yılBana takip at ben sana ulasirim
Soran+1 yılAttım
Soran+1 yılAtamadim sende gizlisin
Cevap sahibi+1 yılCiktim simdi
Cevap sahibi+1 yılMesaj attim
+1 yılhangi şehirdesin
00 Yorumlaİntihar edecek gider yapar burda prim yapmaz
012 Yorumla- +1 yıl
Manyak mısın sen kız ne yazmış senin yazdığına bak içini dökmüş akıl danışmak istemiş
- +1 yıl
Tamam da bunu kibar bir şekilde dile getirebilirsin düşüncelerini böyle saçma yorum yapmaktansa madem aynı yollardan geçtin şu anda onun hassasiyetini anlamış olman gerekiyordu
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim @Fenerbahçe13 ben denedim hap içtim 3 ay önce hastaneye götürdüler geçikseydik ölme ihtimalim vardı annemin haplarını kullandım burada sadece yardım istiyorum mutlu olmak arkadaşım olsun istiyorum
- +1 yıl
Ahhh keşke senin gibi zihniyetler yok olsa
Soran+1 yılBen mi?
- +1 yıl
Hayır canım sen değil tabiki yorum yapana diyorum
Soran+1 yılBen prim yapmaya çalışmıyorum burada durumumun ne kadar ciddi olduğunu göstermeye çalışıp yardım almak istiyorum tek derdim bu
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gel arkadaş olalım
00 YorumlaYardım ayağına geldi
00 Yorumla
+1 yılGel dertleşelim
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kimsem yok çok yalnızım intihar etmek istiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler