Kendimi çok yalnız hissediyorum zaten kendimi bildim bileli hep yalnız hissettim. Hep insanlara dışarıdan bakardım hiç kendimi insan hissetmedim kendimi öldürülmesi gereken bir hayvan olarak görüyorum. Ailemin tek çocuğuyum babama çok düşkünüm, çok çok düşkünüm. Çevreme bakıyorum herkes 2-3 kardeş, anneleri babaları vefat ettiğinde yanlarında teselli bulacakları ablaları abileri kardeşleri var. Ben ne yapacağım söyleyin bana? Affedersiniz ota ...ka tavır alan, beni anlamayan "arkadaşlarımla mı" dertleşeceğim?
Ya da beni anlamayan uçkuruna düşkün geri zekalı, sevgili demeye utandığım kişiyle mi dertleşeceğim ? Ömür geçiyor ben gezmek istiyorum ailemi bırakamıyorum ben yurt dışındayken onlara bir şey olur korkusuyla oysa sapasağlamlar. Onlar da beni bırakamıyorlar .
Hadi bunu geçin Allah korusun onları kaybettiğimde sığınacak tek bir insan bile yok yanımda.
Ölsem daha iyi gibi geliyor. Oh be , içimi döktüm insanın pek bilmediğimi bir sitede bütün düşündüklerini ağlayarak yazması çok rahatlatıyor denemenizi tavsiye ederim. Parmaklarım ıslak klavyenin tuşlarına değerek yazıyor bu satırları.
Ya da beni anlamayan uçkuruna düşkün geri zekalı, sevgili demeye utandığım kişiyle mi dertleşeceğim ? Ömür geçiyor ben gezmek istiyorum ailemi bırakamıyorum ben yurt dışındayken onlara bir şey olur korkusuyla oysa sapasağlamlar. Onlar da beni bırakamıyorlar .
Hadi bunu geçin Allah korusun onları kaybettiğimde sığınacak tek bir insan bile yok yanımda.
Ölsem daha iyi gibi geliyor. Oh be , içimi döktüm insanın pek bilmediğimi bir sitede bütün düşündüklerini ağlayarak yazması çok rahatlatıyor denemenizi tavsiye ederim. Parmaklarım ıslak klavyenin tuşlarına değerek yazıyor bu satırları.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer