Diğer Yalnızlıktan ölmek üzereyim... Ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yalnızlıktan artık iğreniyorum olmuyor ne yapsam olmuyor. Ya bende tip yok ya da ne istediklerini anlayamıyorum. Ne yapmalıyım sizce? Güncellemeler+1 yıl Tarifi yok dünyadaki sahipsizliğimin 😔😔 Yalnızlıktan ölmek üzereyim... Ne yapmalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
crymel Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl once kendi degerinin farkine var sonra insanlar senin degerini fark eder lutfen kendini asaglama 🥺 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için çiçek kız 🌸❤️ Yorumla crymel +1 yıl canim benim umarim karsina en az senin kadar guzel insanlar cikar💗 Yorumla Soran +1 yıl Umarım.. 💕 Yorumla
PofudukTimsah Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Acele etme şakirt, bunlar dünyevi işler 1 8 Yorumla PofudukTimsah +1 yıl Yalnızlıktan mı sıkılıyorsun kendi başına olmaktan mı, kendinle Aran nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Kendimle aram çok kötü, intiharın eşiğine geldim o yüzden tedavi oluyorum. Yorumla PofudukTimsah +1 yıl Hayallerin, isteklerin peki? Bunlar için çabalamıyor musun, değmez mi dersin? Yorumla Soran +1 yıl Değmiyor hiç bir şey için, çok günah diye intihar etmiyorum 😔 sadece bana iyi gelen şey babamın toprağı ona sarılıyorum her gece. Yorumla PofudukTimsah +1 yıl Kendini bu kadar hor görme, bu yaptığın da günah. Bak zaten destek alıyormuşsun, bunu değerlendirerek kendine bir iyilik yap, bir şeyleri sevmeye çalış en azından, bir hedef koy, bi sebebin olsun her konuda Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim, denemeye çalışıcam. Yorumla PofudukTimsah +1 yıl Bu arada konuşmak istersen de yardımcı olmak isterim, hani arkadaşın olabilirim. Bileğin olsun, bol şans dilerim 🤞 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy çok sağol :'(( Yorumla
kxlxlxl Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl vallahi benormana falan gidiyorum herkesin yanında sevgilisi, arkadaşları bıktım bunaldım ya 2 0 Yorumla
VoyajerlBüyücü Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yalnızlığın nasıl insanı sindirip ruhuna el koyduğunu iyi bilirim.İstersen yaz. 0 0 Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Öl knk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl Gel intihar edek bende çok yalnızım Yorumla
Cyclaxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tiple ne alakası var yalnızlığın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimse bakmıyor işte dışı beğenilmeyenin içi merak edilemez ki 😔😔 Yorumla Cyclaxxx +1 yıl Hmm çok mantıksız Yorumla
krall381719 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 306 cevap paylaştı. Arkadaşım o genel Bi sıkıntı şenlik deyilki 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Eski sevgilinle barış abla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç olmadı ki bugüne kadar 😔 Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Benim de olmadı Yorumla
linehard Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. burada birini çok rahat bulabilirsin 0 0 Yorumla
AyPrensesi1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Arkadaşların ile gez 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hiç arkadaşım da yok 😔 Yorumla AyPrensesi1905 +1 yıl Ne biçim insansın insanın nasıl arkadaşı olmaz Yorumla Soran +1 yıl Yok işte babamı küçükken kaybettim 😔 psikolojik tedavi alıyorum diye kime arkadaş olmuyor benle. Yorumla PofudukTimsah +1 yıl Vurma çocuğa Yorumla AyPrensesi1905 +1 yıl Üzüldüm arkadaş olabiliriz kusura bakma bilmiyordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
once kendi degerinin farkine var sonra insanlar senin degerini fark eder lutfen kendini asaglama 🥺
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için çiçek kız 🌸❤️
canim benim umarim karsina en az senin kadar guzel insanlar cikar💗
Umarım.. 💕
Acele etme şakirt, bunlar dünyevi işler
Yalnızlıktan mı sıkılıyorsun kendi başına olmaktan mı, kendinle Aran nasıl?
Kendimle aram çok kötü, intiharın eşiğine geldim o yüzden tedavi oluyorum.
Hayallerin, isteklerin peki? Bunlar için çabalamıyor musun, değmez mi dersin?
Değmiyor hiç bir şey için, çok günah diye intihar etmiyorum 😔 sadece bana iyi gelen şey babamın toprağı ona sarılıyorum her gece.
Kendini bu kadar hor görme, bu yaptığın da günah. Bak zaten destek alıyormuşsun, bunu değerlendirerek kendine bir iyilik yap, bir şeyleri sevmeye çalış en azından, bir hedef koy, bi sebebin olsun her konuda
Peki teşekkür ederim, denemeye çalışıcam.
Bu arada konuşmak istersen de yardımcı olmak isterim, hani arkadaşın olabilirim. Bileğin olsun, bol şans dilerim 🤞
Ayyy çok sağol :'((
vallahi ben
ormana falan gidiyorum herkesin yanında sevgilisi, arkadaşları
bıktım bunaldım ya
Yalnızlığın nasıl insanı sindirip ruhuna el koyduğunu iyi bilirim.
İstersen yaz.
Öl knk
😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Gel intihar edek bende çok yalnızım
Tiple ne alakası var yalnızlığın
Kimse bakmıyor işte dışı beğenilmeyenin içi merak edilemez ki 😔😔
Hmm çok mantıksız
Arkadaşım o genel Bi sıkıntı şenlik deyilki
Eski sevgilinle barış abla
Hiç olmadı ki bugüne kadar 😔
Benim de olmadı
burada birini çok rahat bulabilirsin
tip ile alakalı bir durum degil 😉
Ben varım
Arkadaşların ile gez
Hiç arkadaşım da yok 😔
Ne biçim insansın insanın nasıl arkadaşı olmaz
Yok işte babamı küçükken kaybettim 😔 psikolojik tedavi alıyorum diye kime arkadaş olmuyor benle.
Vurma çocuğa
Üzüldüm arkadaş olabiliriz kusura bakma bilmiyordum
ölmessin
Kanka yaz