Dişil enerji, kadınlığıyla olması gerektiği kadar barışık kadınların sahip olduğu ve çevredeki herkese yansıma özelliği olan bir enerjidir bence sizde yorumlarınızı paylaşır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dişil Enerji Nedir?
Dişil enerji, tüm kadınların sahip olduğu doğuştan gelen bir niteliktir. Bu alma, sezgi ve alıcılığın enerjisidir. Dişi enerji, beynin yaratıcılık, hayal gücü ve duygudan sorumlu olan tarafı olan sağ beyin yarım küresi ile ilişkilidir. Bir kadın dişil enerjisiyle temas halinde olduğunda, şefkatli, sevgi dolu ve besleyici olma olasılığı daha yüksektir. Ayrıca sezgileri ve başkalarının ihtiyaçları ile uyum içinde olması daha olasıdır. Dişil enerji, dünyada olumlu değişim yaratmak için kullanılabilecek güçlü bir güçtür. Kadınlar dişil enerjilerine bağlandıklarında kendi güçlerinden ve güçlerinden faydalanabilirler. Ayrıca daha adil ve barışçıl bir dünya yaratma çabalarında daha etkili olabilirler.
Dişil Enerjisi Yüksek Olan Kişi Belirtileri Nelerdir?
Dişil enerjisi yüksek olan bireylerin özellikler şu şekildedir:
- Mantıklı olmaktan çok duygusal olma eğilimindesiniz.
- Her şeyi planlamak yerine akışla gitmeyi tercih edersiniz.
- Başkalarının ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olma eğilimindesiniz.
- Genellikle yaratıcı arayışlara çekilirsiniz.
- Besleyici ve bakım verici olmaktan zevk alıyorsunuz.
Dişil Enerjiye Sahip Olan Birey Ne Yapmalı?
Dişil enerjinizi kendi yararınıza kullanmanın bazı yolları şunlardır:
- İlişkilerde bunu kendi yararınıza kullanın. Daha duygusal olduğunuz için, eşinizle daha derin bir bağlantı oluşturmak için dişil enerjinizi kullanabilirsiniz.
- herhangi bir anlaşmazlığı çözmeye yardımcı olabilecek daha anlayışlı ve şefkatli olabilirsiniz.
- İş yerinde avantajınız için kullanın. Daha yaratıcı olduğunuz için kadınsı enerjinizi yeni fikirler ve çözümler bulmak için kullanabilirsiniz.
- İş arkadaşlarınızla güçlü ilişkiler kurmanıza yardımcı olması için duyarlılığınızı da kullanabilirsiniz.
- Bunu kişisel yaşamınızda kendi yararınıza kullanın. Daha besleyici olduğunuz için, kadınsı enerjinizi kendinize bakmak için kullanabilirsiniz.
- Destekleyici bir arkadaş ve aile ağı oluşturmak için de kullanabilirsiniz.
Dişil Enerji Nasıl Arttırılır?
Dişil enerjinizi artırmak için yapabileceğiniz birkaç önemli şey var.
- İlk olarak, duygusallığınızla temasa geçmeniz önemlidir. Bu, bedeniniz ve duyularınızla uyum içinde olmak anlamına gelir. Duygusallığınız ile temasa geçtiğinizde, kendi teninizde daha rahat hissetmeniz ve kendinize güven duymanız daha olasıdır.
- İkincisi, kadınlığınızı kucaklamak önemlidir. Bu, kadınlığınızı kabul etmek ve kutlamak anlamına gelir. Kadınlığınızı kucakladığınızda, daha güçlü ve güzel hissetmeniz daha olasıdır.
- Son olarak, kadın olmakla ilgili tüm olumsuz inançlarınızı veya duygularınızı bırakmanız önemlidir. Bu olumsuz inançları bıraktığınızda, kendinizi daha güvenli, parlak ve canlı hissetmeye açarsınız.
Şimdi ufak bir de eril enerjiden bahsetmek istiyorum ki tam olarak aralarında ki farkı anlayabilin ve kendinizi daha iyi tanıyabilin
Eril Enerji Nedir?
Eril enerji, eylem, iddia ve rekabet enerjisidir. Bizi hedeflerimize ulaşmaya ve kazanmaya iten enerjidir. Savaşçının, sporcunun ve politikacının enerjisidir. CEO'nun, satıcının ve polis memurunun enerjisidir.
Eril enerji aynı zamanda koruma ve sağlama enerjisidir. Bizi güvende tutan ve hayatta kalmamızı sağlayan enerjidir. Bu, babanın, erkek kardeşin ve kocanın enerjisidir. Askerin, korumanın ve güvenlik görevlisinin enerjisidir.
Eril enerji güçlü bir enerjidir, ancak sınırsız bir enerji değildir. İyiye de kötüye de kullanılabilir. İnşa etmek veya yok etmek için kullanılabilir. Yaratmak veya yok etmek için kullanılabilir. Bu nötr bir enerjidir ve onu nasıl kullanacağımıza karar vermek bize kalmıştır.
Eril enerji temel bir enerjidir, ancak tek enerji değildir. Ayrıca alıcılık, duygu ve sezginin enerjisi olan dişil enerjiye sahibiz. Eril ve dişil enerjiler, dengeli ve sağlıklı bir yaşam için gereklidir.
Yani vücudumuzda dişi ve eril enerjiler belli oranlara bulunur bu oran farklılıkları bizim çevreye olan yaklaşımımızı etkiler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Youtube dan videolarını izleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılHadi insanların cinsel dürtülerini sabote edeni, cinsiyetinin başkaları tarafından kullanıldığını anlarım.
Çünkü kötü şeylerdir.
Erkek olsun, gay olsun, kadın olsun, lezbiyen olsun.. fark etmez.
Ama "erkekliğimi yaşayamadım" demekten farksızdır ve abazanlığını gizlemedir "kadınlığımı yaşayamadım" demek01 Yorumla- +1 yıl
Sabote edildiğini*
Hayatım da ilk defa duyduğum enerji türü, yenilenebiliyor mu 🤔 benim için o önemli.
12 Yorumla
Soran+1 yılyok içilebiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
+1 yılHer şeyin başı kendinle barışık olman ve özgüveninin yerinde olmasıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede kesinlikle
Coğrafya kaderdir 😉 baskılanmış bir ailede büyüyen bir kızın asla sahip olamayacağı vasıflardan biri
00 Yorumla
+1 yılyoutubeda Suzan Mutlu diye bir kadın var bu dişil enerji konularını anlatıyor takip etmeni öneririm
10 Yorumla
+1 yılEril enerjiyi çözemedim ki dişil enerjiyi anlayayım
00 Yorumla
+1 yılHayvanlarda olduğu gibi insanlarda koku yayar. Evrimle küçülmüş olsada burnumuzda bu kokuyu algılayan bölge hala var. Nasıl artırılır onu bilmiyorum.
01 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok. Biri götünden bir şey uyduruyor ssazanlarda atlıyor.
10 Yorumla
+1 yılİlk defa duydum.
Gülümsesen yeter aslında.03 Yorumla
Soran+1 yılhmm öylemi?
- +1 yıl
Bence. ☺️
Soran+1 yılbence de öyle
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her zaman özgüvenli kadın hoş geliyor 😎
00 Yorumla
+1 yılCinsel dürtu değil mu bu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBazı kadınlar gençtir, güzeldir, akıllı ve eğitimlidir fakat bulundukları ortamlarda fark edilmezler. İşte bunun nedeni enerjidir. ... Kadının dişil enerji merkezi rahmidir, bu ikinci yani cinsel çakramızdır.
- +1 yıl
Peki sende ne kadar var bu enerji
Soran+1 yılbilmem
+1 yılbazı antremanları var bu işi, yaptıkça artar :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkaç yaşındasın sen yaa
- +1 yıl
ne alaka?
Soran+1 yılbilmem merak ettim
Ilk defa duydum
01 Yorumla
Soran+1 yılaraştır bul bilgi edin bu konu hakkınada
+1 yılbilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini mincikla
00 Yorumla