Şöyle düşünelim, ailenizle film/dizi izliyorsunuz. Sonra birden öpüşme sahnesi çıkıyor. O sırada ne olur? Babam: kızım kalk bir su getir Annem: kızım senin proje ödevin yok muydu? Kardeşim: abla gel pubg oynayak
Ailenizle film izlerken öpüşme sahnesi geldiğinde neler oluyor?
Bu yüzdendir ki birileri orda burda öpüşünce olay oluyor, Anormal tepkiler oluyor. Normal şeyleri anormalleştirip hiçte normal olmayan şekilde karşılıyorlar halbuki dizide birbirini seven iki genç her insanın yaptığı gibi bir etkileşim içine giriyor
Neyse işin sosyolojik yani böyle.
Bireysel yanı ise önemsiz. Klasik şeyler. Bitmeyen çay karıştırma sesleri vs.
Şappır şuppur öpüşme sahnesiyse kanal değiştirilir de küçükse sorun olmuyor değiştirmiyoruz, koca koca adamlar bundan mı utanacaklar diye düşünüyor olabilirler. 😂
Anında sağır kör komaya giriyordum o şekilde odaya gidiyordum işim var diye, ergenlikte gözünüzü kapatın diyordu annem kardeşim hep parmak arası izler tamam bitti açın diyordu hiç engel olamadık hep izliyordu
Ben direkt sağa sola bakmaya başlıyorum. Veya laf karıştırıyorum, olmadı yanlışlıkla kumandanın düğmesine basmışım gibi davranıp kanal değiştiriyorum falan. Bizde çare tükenmez.
Basit öpüşmelere bakıyorum ama aşırı olanlar olunca gözümü kapatmak zorunda kalıyorum ama annemle babamin geceleri p*rno izlediğimden haberleri bile yok😇
En İyi Cevaplar